Kroonprinses Victoria en Prins Daniel zijn vandaag (inmiddels gisteren, want de log werd net om 00:02 geplaatst) begonnen aan een 5-daags bezoek aan Peru en Colombia, om de banden met beide landen te versterken. Vandaag bezocht het Kroonprinsesselijk paar de Universidad de Lima (Universiteit van Lima). Kroonprinses Victoria hield een toespraak tijdens een seminar over onderwijs en studentenuitwisselingen tussen Scandinavische landen en Latijns-Amerika. Ook bezochten ze in Lima een vestiging van H&M. Update: Ze bezochten gisteren ook de president van Peru! Een gelukje, want er staan inmiddels scherpe foto's op zijn flickr pagina! Een aantal heb ik hier toegevoegd.

Kroonprinses Victoria droeg eenzelfde jurkje als ze droeg bij de doop van Prins Nicolas. Deze keer echter niet in het paars/blauw, maar in het rood. Wat betekent dat ook deze jurk is ontworpen door Cecile Reinaud, de ontwerpster en oprichter van het Britse positiekledingmerk Seraphine!

De Zweedse Kroonprinses combineerde haar rode positiejurk met haar bekende zwart gebloemde pumps van Acne.

Haar zwart met witte fascinator, die bestaat uit een aantal op elkaar gezette strikken - die varieren in grootte - is een bekend exemplaar dat is ontworpen door Malinda Damgaard. Deze ontwerpster van hoeden heeft een hoedenzaak in Stockholm. Victoria droeg deze fascinator eerder bij de opening van de Riksdagen (het Zweedse parlement) op 15 september 2015.

Victoria maakte haar outfit compleet met een bekende zwart met witte clutch van Hunky Dory. Op haar jurk droeg ze een libelle broche. Haar oorhangers zijn volgens mij de bekende exemplaren van Chaumet, maar omdat ik geen beelden heb waarop ik haar oorhangers heel goed kan zien, ben ik daar niet 100% zeker van.

 

Foto ©Kungahuset (Mattias Edwall), screenshots video ©Universidad de Lima (Youtube), screenshot uitzending ©Riksdagen, overige afbeeldingen ©Seraphine, ©Acne, ©Chaumet, ©Hunky Dory. Foto's Foto ©Presidencia Peru.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Paula

Paula

woensdag 21 okt 2015 - 07:20

Van Zweden naar Peru... mooie overgang! Victoria kan bij mij wel tien potjes breken, zo bijzonder vind ik haar. Rood staat haar goed. En ook ik hoop dat ze een keer lekker haar haar los gaat dragen. Manlief ziet er helaas wel altijd hetzelfde uit, ook qua pak. Daar mag wel wat variatie in.

afbeelding van Kate

Kate

dinsdag 20 okt 2015 - 15:56

Mooi ,mooi,de blauwe iets chiquer ,de rode iets vrolijker .
En ik had die fascinator er ook niet bij gedaan ,ze heeft geweldige mooi haar ,niet nodig dus .

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

dinsdag 20 okt 2015 - 13:49

Fantastisch leuke schoenen en het jurkje staat haar ook erg mooi!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

dinsdag 20 okt 2015 - 13:28

TWIOR@ Een kleine correctie, Kroonprinses Victoria en Prins Daniel zijn gisteren 19 oktober begonnen aan het 5-daagse bezoek aan Peru en Colombia.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 20 okt 2015 - 13:31

Klopt hoor, ik was net te laat met plaatsen door de uitgebreide log, het was 00:02 (zoals je boven aan ook kunt zien, maar ik kan me goed voorstellen dat je daar niet op let), vandaar dat het lijkt of het niet klopt. Ik zal het wel even aanpassen naar gisteren.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 20 okt 2015 - 16:22

Dank! Een stevig buikje al

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 20 okt 2015 - 11:02

Prachtig en alles mooi op elkaar afgestemd :-)
Gave schoenen, trouwens.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 20 okt 2015 - 09:53

Deze rode versie staat haar heel goed! Wat een gave schoenen!

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 20 okt 2015 - 09:58

Helemaal mee eens! Ik vind deze versie haar zelfs beter staan dan wat ze bij de doop droeg. Die schoenen zou ik ook wel willen hebben! :)

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?