Tijdens de tweede dag van het officiële bezoek aan Duitsland, bezochten Kroonprins Frederik en Kroonprinses Mary van Denemarken de plaatsen Carlsberg en München.

Kroonprinses Mary ging overdag gekleed in een chique zwarte rok van Signe Bogelund Jensen, met daarop een witte top van Elise Gug. Beiden heeft ze eerder gedragen.

Haar grijs/zwarte clutch is van Carlend Copenhagen.

Bij het diner dat 's avonds werd gehouden met de zakendelegatie, droeg Mary een gebloemde jumpsuit van de Deense designer Ole Yde. Daarbij droeg ze dezelfde clutch van Carlend Copenhagen. Mary's zwarte pumps zijn van Gianvito Rossi. 

Screenshots video ©BilledBladet. Overige afbeeldingen ©Elise Gug, ©Signe Bogelund Jensen, ©Ole Yde, ©Carlend Copenhagen en ©Gianvito Rossi.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 22 mei 2015 - 20:29

Veel zwart wit dit bezoek... Het misstaat niet, maar ze heeft mooiere outfits...

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 22 mei 2015 - 18:46

De zwarte rok vind ik heel stijlvol. Mooie stof en dan die kleine puntjes, heel mooi. Hou ik wel van. Mooie lengte ook. Mary kan alles aan met haar figuur. De jumpsuit, nee, dat lijkt mij toch wel een misser. Vormeloos en het zwarte stuk erin doet er afbreuk aan. Anders had ik 'm misschien nog best mooi gevonden.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

vrijdag 22 mei 2015 - 17:06

Geen fan van het broekpak. Valt me inderdaad op dat ze het laatste jaar vaak grijs en zwart draagt. Volgens mij droeg ze vroeger meer kleur. Met haar figuur staat alles goed maar het mag best wat kleurrijker.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 22 mei 2015 - 13:46

Dit was echt een zwart-wit-grijs bezoek... Alhoewel ik de meeste kleding echt keurig vind (maar ook wel saai), vind ik het broekpak echt verschrikkelijk lelijk. Enorme modemisser!

afbeelding van Magda

Magda

vrijdag 22 mei 2015 - 10:48

Alhoewel ik Mary mooi gekleed vind op de foto's , valt het me op dat ze deze dagen wel erg monotoon van kleur is. Ik zie alleen maar zwart met wit of creme. Er zit weinig variatie qua kleur in de kleding.
De rok met blouse is simpel en het jumpsuit is leuk, maar ik houd daar niet zo van. Ook al moet ik zeggen dat het door de wijde pijpen nu niet zo opvalt.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?