Op de eerste dag van het officiele bezoek van Frederik en Mary aan Duitsland, was het paar 's avonds samen met de zakendelegatie aanwezig bij een diner in de Kamer van Koophandel van Hamburg. Billed Bladet heeft een video van de eerste dag in Hamburg, waarop ook enkele beelden zijn te zien van het avondprogramma.

Kroonprinses Mary droeg een witte jurk van David Andersen, waarvan helaas geen afbeelding beschikbaar. Ze heeft deze jurk eerder gedragen in 2014, bij het Copenhagen Fashion Summit Dinner. 

Haar clutch lijkt erg veel op de onderstaande clutch van Copenhagen, maar het model is iets anders. Mogelijk draagt ze een clutch uit een eerdere collectie.

Ik heb nog geen heel duidelijke beelden gezien, maar als ik me niet vergis draagt ze haar armband van Shamballa Jewels.

Screenshots video ©BilledBladet. Overige afbeeldingen ©Carlend Copenhagen en ©Shamballa Jewels.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Paula

Paula

woensdag 20 mei 2015 - 21:28

Stijlvol, héél stijlvol, voor zover ik de jurk goed kan zien. Met het haar beeldig en met hele, hele mooie schoenen!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 20 mei 2015 - 13:24

Prachtige jurk en die armband is echt geweldig!

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

woensdag 20 mei 2015 - 13:21

Leuk! Elegant en vrouwelijk. Leuk ook die clutch. Haar ook erg mooi!

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 20 mei 2015 - 11:03

Van deze jurk ben ik niet echt weg. Ik vind de doorzichtige overrok van de jurk niet mooi, m.n. de onderkant. Het lijfje vind ik wel mooi. Maar wat kleur betreft een beetje saai.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?