Kroonprins Frederik en Kroonprinses Mary van Denemarken brengen momenteel een officieel bezoek aan Duitsland. Gisteren ging het bezoek van start in Hamburg.

Prinses Mary droeg een beige jasje met koraalrode borduursels van Tory Burch (met dank aan Style of Mary!) op een zwarte broek. 

Mary's bruine clutch is van Carlend Copenhagen. Dit is dezelfde clutch die Koningin Maxima afgelopen maandag in het zwart bij zich had! Mary draagt zwarte pumps van Sand.

Qua sieraden draagt Mary de Leaves ring en de Loves Band ring van Ole Lynggaard. Ook haar collier met medaillon pendant in geelgoud is van Ole Lynggaard. Haar oorbellen zijn van Marianne Dulong.

 

   

Afbeeldingen ©Marianne Dulong, ©Ole Lynggaard, ©Tory Burch

De gebruikte screenshots komen uit diverse video's, die zijn gemaakt door DPA.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Paula

Paula

woensdag 20 mei 2015 - 21:22

Zelf hou ik niet zo van zwarte broeken voor dames, maar verder ziet ze er tiptop uit. En wat mooi: haar haar zo los. Ik had het geheel met een rok mooier gevonden.

afbeelding van Carmen

Carmen

woensdag 20 mei 2015 - 11:00

Prima geheel, al vind ik het jasje een beetje goedkoop ogen (geen idee waarom). De clutch vind ik prachtig. Ik zou hem zelf ook wel willen, in alle kleuren :)

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 20 mei 2015 - 10:53

Wat een mooi jasje draagt Mary hier. De suggestie van AnnekeM vind ik ook wel het proberen waard.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 20 mei 2015 - 10:02

Wat is het toch een mooie vrouw en wat is dit een leuk jasje! Ik zou het nog mooier hebben gevonden als ze niet voor een zwarte maar kiezelkleurige of taupe kleurige broek gekozen had. Het jasje op een koraal rode kokerrok lijkt me ook mooi. Ben benieuwd waar ze ons nog meer mee gaat verassen.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?