Ook de Deense Kroonprinses Mary was afgelopen week in New York. Op 27 september hield Kroonprinses Mary onder andere een toespraak bij Generation2030. Mary droeg op deze eerste dag een crèmekleurige top met een bekende rok met paisley print van Joseph.

Mary's pumps (niet in beeld op deze foto's) zijn van Gianvito Rossi.

Na de VN-vergadering bracht Kroonprinses Mary een bezoek aan North Nordic Food Festivals 'Denmark Day'. Tijdens het festival, dat zich richt op de Scandinavische keuken, moest Kroonprinses Mary even haar bakkunsten vertonen! Bij dit niet-VN gerelateerde uitstapje droeg Mary dezelfde kleding. Op onderstaande foto zijn  haar sieraden goed te zien. 

Later op dag dag was Kroonprinses Mary aanwezig bij Mobile Innovations for Maternal Health waar ze een toespraak hield. Mary ging gekleed in een roze/rode jurk van Michael Kors, gecombineerd met een zwart jasje.


Op 29 september had Mary een ontmoeting met Mogens Lykketoft, de Deense president van de 70e UNGA en was ze aanwezig bij de bijeenkomst 'Women Deliver: The Road to Copenhagen'. Mary droeg hier een bekend jurkje van Signe Bogelund Jensen, gecombineerd met een donkerblauw riempje.

Welke outfit van Kroonprinses Mary in New York vinden jullie het mooist?

Foto's ©UN Photo (Rick Barjornas), ©UN Women, ©UN Deliver, ©UN GA President, screenshots video ©BilledBladet. Overige afbeeldingen ©Michael Kors, ©Joseph, ©Gianvito Rossi, ©Signe Bogelund Jensen.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van zara

zara

dinsdag 06 okt 2015 - 13:18

Het blauw-witte jurkje staat haar beeldig. De rok met blouse is misschien wat te eenvoudig, maar het kan er zeker mee door. De op zich zeer mooie rode jurk zo gecombineerd met een zwarte blazer, ielig riempje en zwarte kantoorpumps vind ik persoonlijk helaas spuuglelijk omdat de verhoudingen zoek zijn en het rood totaal niet met het zwart combineert.

afbeelding van jeannine

jeannine

maandag 05 okt 2015 - 22:07

mijn deel in de voorstelronde ik ben jeannine 60jaar geworden in april heb 2 dochters 40 jaar en 38 jaar ik ben 40 jaar gehuwd met jos woon in Westmalle 20km ten noorden van Antwerpen heb voor zorgkundige gestudeerd en in de Psyciatrie gewerkt maar ook in Makro warenhuis gewerkt sinds dit jaar op pensioen als ik nu jonger moest zijn studeerde ik voor styliste want daar gaat mijn intresse naar uit en verder ook astrologie ook ik ben 1,60m en 54kg

afbeelding van Chiqui65

Chiqui65

maandag 05 okt 2015 - 20:34

Mary ziet er altijd prima uit. Niets op aan te merken. Of het moet zijn dat ik haar zo vreselijk saai vind. Op het truttige af vaak. Jammer voor zo'n jonge vrouw met haar figuur. Vind ik ook van Kate overigens.

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 06 okt 2015 - 00:44

@Chiqui65: ik kan Mary toch echt niet saai vinden. Het lijkt me een bijzonder pittig tante! En ze kleedt zich echt heel goed vind ik. Kate is inderdaad slaapverwekkend. Maar ik kan maar niet wennen aan haar harde gezichtstrekken.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 05 okt 2015 - 22:10

Chiqui65@ Mary is beslist niet saai en Kate die gaat meestal typisch Brits conservatief gekleed maar dat is vaak ook heel mooi, het Britse koningshuis zit nou eenmaal anders in elkaar ze zijn stijver.

afbeelding van Chiqui65

Chiqui65

maandag 05 okt 2015 - 22:15

Smaken verschillen, Eftichia

afbeelding van elise1

elise1

maandag 05 okt 2015 - 19:49

Alle drie mooie outfits. Eenvoudig, smaakvol, beschaafd.
En ja , ze lijkt me wat afstandelijk, komt soms een beetje gemaakt en gekunsteld over. Maar lastig te beoordelen hoor. Krijg je als buitenstaander toch geen hoogte van.Velen van ons vinden Maxima altijd zo spontaan overkomen maar misschien is ook dat wel allemaal theater. Wie zal het zeggen....
De blauwe jurk van Maxima vind ik mooi, het haar zoals gebruikelijk afschuwelijk. Opnieuw die gebleekte, slecht geknipte lorrebos. Bij die volumineuze mouwen en dit model jurkje past een simpele knot beter.
En de grove ketting maakt het er ook niet beter op. Daar wordt de jurk nou weer net een stukje 'volkser'van van. .

afbeelding van LG

LG

maandag 05 okt 2015 - 22:13

Eftichia niet gezien, tussen jou in Athene en waar ik woon in the VS zit 8 uur tijdverschil dus misschien lag ik nog in dromenland;-)
Ik vind het een schitterende jurk en vraag mij af of Chiqui65 deze ook saai vindt?

afbeelding van Kate

Kate

maandag 05 okt 2015 - 19:37

Bijzonder mooi !!
Dit is een koningin .

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 05 okt 2015 - 17:08

Een keurig jurkje, netjes gecombineerd met de ketting, maar niet om laaiend enthousiast over te zijn...........!
Als ik iemand op bezoek krijg besteed ik meer aandacht aan mijn uiterlijk dan Maxima geloof ik................

afbeelding van Marga

Marga

maandag 05 okt 2015 - 18:39

Volgens mij heeft Maxima deze jurk al eens gedragen, nl ééntje van La dress. Ik kan hem niet zo snel terugvinden, maar ze zat er toendertijd mee op een foto te midden van een aantal kinderen. Ik vind het een leuke jurk, behalve de mouwen die zo "poffen" rondom haar polsen. De ketting matcht goed. Deze deed me even denken aan die kortere ketting van die "pinda's" met oa Delft's blauwe schilderingen. Die vind ik zo fantastisch. Moet ze maar meenemen naar China.

afbeelding van Oranjefan99

Oranjefan99

zondag 04 okt 2015 - 16:54

Prachtig! Om door een ringetje te halen, alle drie

afbeelding van Mary

Mary

zondag 04 okt 2015 - 15:24

Wie weet dat, waarom dit soort leuke kokerjurkjes zoals Mary hierboven draagt, ´s winters nauwelijks te koop zijn met lange mouw? Ik ben ´n zomertype en kokerjurkjes staan mij het leukst. Ga ze denk ook maar laten maken, want te koop in mijn kleuren en model ho maar.
Toch wel handig als je het budget van Maxima en Mary hebt... al zou ik kleding met bepaalde bedragen toch echt niet met gerust hart durven dragen. Maar zou wel handig zijn om naar eigen wens jurkjes te kunnen laten maken als ´t niet te koop is.

afbeelding van Mary

Mary

maandag 05 okt 2015 - 20:30

Inderdaad Kareltje!
Heb al patronen zitten zoeken. Bij La Dress leuke jurken die mij staan, maar... zonder mouw en niet in kleuren die mij staan.
Een vestje erover vind ik ook leuk maar dan wil ik liefst weer iets in zelfde kleurtint. Ben namelijk maar 1.70.
Als de kledingwinkels nou zorgen dat ze ze in de rekken hebben hangen, zou dat echt schelen voor hun omzet.
Want dat ga ik echt even flink m´n kledingkast aanvullen!! V/d week weer heel Den Haag door geshopt maar helaas...

afbeelding van Margreet

Margreet

maandag 05 okt 2015 - 22:21

En ik ben maar 1.60.... Lastig hoor, soms.
Ik zou ook graag hier in Groningen een winkel kennen die èn kleding heeft voor vrouwen van mijn leeftijd (66) en postuur (maat 38) èn die bijpassende vestjes, enz. verkoopt. En dan ook graag nog in mooie, tijdloze kleuren. Ik bèn geen jong meisje meer, wil er ook niet zo uitzien. "Dameswinkels" zijn hier wel hoor...maar ik hoef er ook niet per se truttig uit te zien! Help!
Woont iemand van jullie in de buurt van Groningen en weet je een leuke, betaalbare en toch moderne winkel?

afbeelding van Els

Els

zondag 04 okt 2015 - 11:26

Als ik deze kleding van Mary zie, en zeker tov wat Maxima veelal draagt van Natan, kan ik me goed voorstellen dat zij als best geklede Royal verkozen is bij de verkiezing in Daily News onlangs.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zondag 04 okt 2015 - 12:42

Els@ Dat vind ik ook, ik vind Mary een koninklijke klasse vrouw.

afbeelding van juliette

juliette

zondag 04 okt 2015 - 09:54

Prachtig!

afbeelding van Bea

Bea

zondag 04 okt 2015 - 12:55

Dank je voor deze link. Echt prachtige outfit! Scoort terecht heel hoog!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zondag 04 okt 2015 - 10:32

Wow heel mooi!

afbeelding van Maria

Maria

zondag 04 okt 2015 - 06:17

Goedemorgen :) Bedtijd hier, 16 minuten na middernacht.

Niemand doet er hier in Canada iets in dierendag.... heel prettig, mijn zoon wordt vandaag 24 jaar.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zondag 04 okt 2015 - 12:39

Maria@ Van Harte Gefeliciteerd met de verjaardag van jouw zoon. Ik wist niet dat jij in Canada woonde, leuk om zo toch eens wat meer van elkaar te weten te komen, dat vind ik jammer van deze website dat je eigenlijk met onbekenden schrijft. Ik zou best meer van elkaar willen weten, woonplaats, leeftijd etc.

afbeelding van Margreet

Margreet

zondag 04 okt 2015 - 23:59

Hallo allemaal, ik ga hiermee ook in op Eftichia's "voorstel": ik ben 66 jaar (nog twee dagen), ben gepensioneerd, was docente Nederlands, ben bezig met mijn eerste "eigen" kinderboek (heb al veel illustraties gemaakt voor kinderboeken en korte verhalen van anderen), heb een grote moestuin, ben een trotse oma, pas een paar maanden per jaar op, met mijn man, op het huis van vrienden, op Skye, Schotland, en heb feitelijk geen verstand van mode... Ben wel geïnteresseerd in mode, vooral in Maxima's ideeën hierover!

afbeelding van juliette

juliette

maandag 05 okt 2015 - 07:06

Hallo ik ben Milou ( Juliette is mijn 2e naam)
Ik ben 36 jaar en heb 3 dochters waarvan 1 onlangs is overleden , ik vind het mooi dat met jullie te delen .
Ik ben kleuterjuf op een basisschool en getrouwd .
Ik vind het zelf leuk om me mooi te kleden en ben geintreseerd in waar Maxima haar kleding vandaan haalt! :)

afbeelding van JoJo

JoJo

maandag 05 okt 2015 - 17:22

Oh Juliette, wat een verlies!
Was je dochter ziek of is ze onverwachts verloren?
Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd!!

afbeelding van juliette

juliette

maandag 05 okt 2015 - 17:33

Mijn dochtertje was slechts 3 maanden toen ze is overleden , ze had een hartafwijking en heeft het helaas niet gered.

afbeelding van Kaatje

Kaatje

maandag 05 okt 2015 - 19:39

Ook van mijn kant een teken van medeleven. Wat ontzettend heftig voor jullie als gezin... Verder geen woorden voor...

afbeelding van juliette

juliette

maandag 05 okt 2015 - 20:00

Heel erg lief allemaal! Bedankt

afbeelding van Sanne

Sanne

maandag 05 okt 2015 - 18:45

Ach, wat vreselijk Juliette! Héél veel sterkte voor jou en je gezin!

afbeelding van Iris

Iris

maandag 05 okt 2015 - 17:35

Wat erg zeg! Geen woorden voor. Veel sterkte gewenst met het verwerken van dit immense verdriet.

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 05 okt 2015 - 17:15

Wat vreselijk,.... woorden schieten te kort, heel veel kracht en sterkte gewenst in dit grote verdriet.
Goed dat je dit met ons wilt delen, dapper ook om aandacht te besteden aan kleding/uiterlijk ed, dat moet een goede afleiding , naast je werk zijn, ook al zal je het gemis en verdriet altijd bij je dragen.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 05 okt 2015 - 10:16

juliette@ Daar ben ik even stil van, wat een moeilijke tijd voor jullie, ik wens jullie heel veel sterkte en kracht toe om dit vreselijke verlies te dragen en proberen te verwerken en mee te leven.
.

afbeelding van Henny

Henny

maandag 05 okt 2015 - 12:04

Zo, dat is niet niks. Heftig! Alle sterkte toegewenst.

afbeelding van juliette

juliette

maandag 05 okt 2015 - 16:38

Dankjulliewel!

afbeelding van Carmen

Carmen

maandag 05 okt 2015 - 08:05

Juliette, wat vreselijk. Ik wens je ontzettend veel sterkte en kracht toe om dit verlies te kunnen dragen.

afbeelding van Kate

Kate

maandag 05 okt 2015 - 07:14

Ah Juliette ,dit is zo verdrietig voor jullie .
Heel veel sterkte wens ik jullie toe !

afbeelding van Maria

Maria

zondag 04 okt 2015 - 14:45

Eftichia@ Ik wens je van harte sterkte toe met je gezondheid; dank je wel voor je felicitatie (dat is in Canadda trouwens niet de gewoonte, alleen de jarige wordt gefeliciteerd). Mijn dochter zit tussen de eerste 2 van 3 operaties in, om van een hardnekkige botontsteking af te komen (sinds 2006). Josine wisselt, op verzoek, achter de schermen weleens e-mail adressen uit, de focus hier is toch 'mode' (en dat is natuurlijk logisch).

Ik woon sinds 1996 in Canada, niet te ver bij Niagara Falls vandaan (waar we nooit komen, alleen als we gasten uit Nederland hebben).

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zondag 04 okt 2015 - 17:24

Maria@ Dank voor jouw goede wensen en ik wens jouw dochter van harte beterschap toe, sterkte!

afbeelding van Maria

Maria

maandag 05 okt 2015 - 02:40

Dank je wel :)

afbeelding van Carmen

Carmen

zondag 04 okt 2015 - 14:19

Nou Eftichia, als ik zo vrij mag zijn om als eerste aan je oproep gehoor te geven...
Ik ben 30, woon in Aken (Duitsland) maar ga over twee maanden terug naar mijn geboorteplaats in Zuid-Limburg, want daar hebben mijn man en ik een prachtig huis gekocht! Verder zie ik Sardinië in Italië als een soort tweede thuis, want mijn vader is daar geboren en ik heb daar heel wat prachtige zomers doorgebracht :)
En jij?

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zondag 04 okt 2015 - 17:22

Carmen@ Wat leuk. Ik ben 69 jaar en woon al 43 jaar in Athene, ik ben geboren en getogen in Amsterdam maar mijn ouders kwamen uit Haarlem.

afbeelding van Iris

Iris

zondag 04 okt 2015 - 23:34

Ik doe ook graag mee met de voorstelronde ;-) Ik ben Nederlandse maar woon sinds 10 jaar in Antwerpen (mijn familie woont in NL) en ik ben bijna 43 (ik ben nog 3 weekjes 42). Ik ben eventueel bereid om iets te organiseren om elkaar te ontmoeten (buiten deze site om uiteraard) Indien er meerdere mensen geïnteresseerd zijn in zoiets stuur dan een email naar princessdianacollector@gmail.com. (Josine, als je dit niet goed vindt dan verwijder je het maar).

afbeelding van Annelie

Annelie

zaterdag 03 okt 2015 - 21:17

Wat ziet ze er toch prachtig uit! Ik vind alle outfits stuk voor stuk geweldig. Kan niet zeggen welke ik echt het mooiste vind.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 03 okt 2015 - 14:02

Netjes. Een rok met blouse voor de VN vind ik toch erg eenvoudig. Stof van de rok is super. Rode jurk is te lang ook al is dat nu trend. Kate is daar eleganter mee .
Blauwe jurkje is netjes maar toch wel erg simpel.
Haar zit super. Heel mooi met mooie make up.

afbeelding van elisah.

elisah.

zaterdag 03 okt 2015 - 13:19

Mary schijnt heel veel kleding te kopen, maar wat ze koopt is (bijna ) altijd mooi en elegant !
Er wordt heel goed over nagedacht en dat ze een styliste heeft juich ik alleen maar toe ,ze vertegenwoordigt wel een koningshuis bij openbare activiteiten en dat ze goed heeft leren lopen zie ik alleen maar als een voordeel, met altijd zoveel camera,s en zoveel ogen die op je gericht zijn wil je toch niet knullig overkomen, of op torenhoge hakken lopen te wiebelen..................!!

afbeelding van Iris

Iris

zaterdag 03 okt 2015 - 16:51

Goed leren lopen is uiteraard sterk aangeraden, ik zou ook echt zo'n 'cursus' doen als ik een publiek persoon was. Er zijn nog wel meer prinsessen die zo'n cursus kunnen gebruiken, ook wat betreft houding ;-). Prinses Diana liep eigenlijk ook helemaal niet elegant, omdat haar figuur op zich elegant was en ze zich perfect kleedde viel dit niet zo op maar als je videobeelden van haar bekijkt dan valt dat wel op.

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?