Tijdens het afgelopen weekend keken Kroonprins Frederik en Kroonprinses Mary samen met hun viertal - prins Christian, prinses Isabella, prins Vincent en prinses Josephine - en met prins Gustav zu Sayn-Wittgenstein-Berleburg en zijn partner Carina naar de ringsteek parade. 

Kroonprinses Mary droeg bij deze gelegenheid een crème-witte jurk met groene print van het Deense merk Heartmade. Daarbij droeg ze beige suède schoenen met sleehakken van het merk TOD's.

Meer informatie over de jurkjes van Prinses Isabella en Prinses Josephine is hier te vinden! Wat vinden jullie van de kleding en schoenen van Kroonprinses Mary voor deze gelegenheid?

Afbeeldingen ©Heartmade, ©TOD's

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - [email protected].

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 22 jul 2015 - 10:17

Echt een heel leuk gezin, en wat worden de kinderen al groot, prins Christian ,;lekker stoer, blauw plek op zijn been, dat hoort op die leeftijd..........

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 22 jul 2015 - 10:01

Prachtig gezin inderdaad, en kinderen zien er super uit, maar papa en mama vind ik vandaag een beetje saai.

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 22 jul 2015 - 13:21

Sluit me bij Merel aan.

afbeelding van jeannine

jeannine

dinsdag 21 jul 2015 - 23:18

heel mooi gezinnetje ook altijd mooi gekleed blij ze af en toe te kunnen volgen op foto

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?