Afgelopen donderdag bracht Kroonprinses Mary een bezoek aan het Handicap Organisatiehuis. Prinses Mary is beschermvrouwe van zeldzame ziekten. Vandaag, 28 februari, is het Rare Desease Day, Zeldzame Ziekten Dag, en ter gelegenheid daarvan bracht Mary haar bezoek. De Kroonprinses bezocht specifiek een tentoonstelling met clown tekeningen, die zijn getekend door kinderen uit heel Denemarken. Onderstaande screenshots komen uit een video van Billed Bladet.

Prinses Mary droeg een zwart jurkje van Hugo Boss, bestaand uit een leren mouwloze top met daar aan vast een rokgedeelte, met aan de voorkant een geruite print. Onder het jurkje droeg ze een zwarte blouse met lange mouwen.

De zwarte suede laarzen van Prinses Mary zijn van Prada. Ook droeg ze oorbellen van het Deense merk Marianne Dulong.

Overigens had Mary gisteren nog een andere activiteit, waarbij ze dezelfde kleding droeg. Op deze video van Billed Bladet kun je haar kleding nog wat duidelijker zien.

Bron info kleding: Style of Mary

Afbeeldingen ©Hugo Boss, ©Marianne Dulong, screenshots video ©Billed Bladet

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Kate

Kate

maandag 02 mrt 2015 - 09:29

Ja geweldige jurk ,prima lengte en mooi winters .
De combi met de laarzen maakt het gewoon net even anders ,niet schooljufferig ,maar juist hip.
ik denk dat de combi van bv een blouse eronder ,en de laarzen erbij ,geadviseerd wordt door haar stylist.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 28 feb 2015 - 21:56

Wauw wat een leuke jurk. Geweldige combinatie met de mooie laarzen. Zoiets mag Máxima ook wel eens dragen...

afbeelding van Imke

Imke

zaterdag 28 feb 2015 - 20:59

Het staat haar op zich prima maar ik vind het wel een beetje schooljuf-achtig, met die geruite rok en de hooggesloten blouse. De kleur doet ook weinig voor haar.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

zaterdag 28 feb 2015 - 20:45

Ik vind het een heel mooi jurkje ! Op het leuke videofilmpje van Billed Bladet zie je ook hoe gracieus ze loopt in haar heel chique suède laarzen met verfijnde stilettohak. En arrogant is ze geenszins, net zomin als haar schoonzusje Marie. Denemarken boft met die twee prachtige meiden !

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 28 feb 2015 - 14:53

Een video toegevoegd van een tweede activiteit gisteren, waar je haar kleding nog wat duidelijker kunt zien.

afbeelding van Emmy

Emmy

zaterdag 28 feb 2015 - 13:56

Nee, ik vind deze jurk (blouse met rok) niet mooi. Ik vind dat ze een hele mooie houding heeft.
Heel koninklijk. Mooie voruw om naar te kijken, net als Maxima. Verschillen zijn er en dat is gewoon zo en wat
mij betreft ook nog eens helemaal prima. ;-)

afbeelding van jeannine

jeannine

zaterdag 28 feb 2015 - 13:40

ik vind mary een mooie prinses meestal mooi gekleed maar nu met die blouse vind ik het maar een rommeltje het past niet bij de bovenkant van de jurk vind ik

afbeelding van Sjanine

Sjanine

zaterdag 28 feb 2015 - 13:45

Wow wat een gave outfit.. Zie wel dat het kan??! de associatie van een prinses met leer ;-) het blijft elegant, verzorgd en jong ogen!!!
Het is maar net hoe je het combineert!!
En oorbellen zijn ook gaaf..
Het gehele plaatje klopt gewoon.... Heel mooi!!!
Ik denk dat je Mary niet arrogant moet noemen... Ik vind dat ze heel erg bezig is, met hoe kom ik op iedereen over, qua houding en manieren ( lessen daarin genomen) zo van hoe ziet men mij als prinses en dat ze daarin op sommige momenten in overdrijft.
(Misschien ook een stukje onzekerheid en perfectie, ze heeft het na haar huwelijk ook moeilijk gehad)
En dan verplaatst het contact van het volk en media iets naar de achtergrond.
Dat is mijn conclusie hoor, kan d'r ook naast zitten.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 28 feb 2015 - 14:30

Ff voor de helderheid, k weet niet zeker of je bedoelt dat ik Mary arrogant vind, of dat sommige anderen dat vinden. Ik vind het namelijk absoluut niet! Maar er wordt wel eens wat gezegd op fora e.d.

En ik denk dat het behoorlijk klopt met wat je zegt over het stukje perfectie en mogelijk ook het onzeker zijn. Ik had het over een video interview, op een gegeven moment kwamen de emoties los, en toen stopte ze met praten, en keek ze snel de andere kant op. Ze wilde zich absoluut niet laten gaan. Maar er onder kwam heel wat los, het raakte haar diep.

Dat vind ik trouwens ook met deze video van Mary in Ethiopie, vorige week. Daar is ze ook zo lief met een kindje, ze gaat er bij zitten, het kindje lacht gelijk en ze is helemaal vertederd. Vervolgens pakt het kindje haar hand, echt een mooie video: http://www.billedbladet.dk/kongelige/danmark/video-kronprinsesse-mary-da...

afbeelding van Sjanine

Sjanine

zondag 01 mrt 2015 - 00:02

owh 1x teveel opgeslagen...

afbeelding van Sjanine

Sjanine

zondag 01 mrt 2015 - 00:00

Nee je had het erover dat Mary ook weleens haar kritiek kreeg (dat heb ik ook weleens gelezen) dus daar reageerde ik op in het algemeen zeg maar, niet naar jouw toe, maar op je reactie.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

zaterdag 28 feb 2015 - 13:41

Josine, je was me net voor :-)

afbeelding van LG

LG

zaterdag 28 feb 2015 - 23:17

Just because someone takes a course doesn't mean the person is successful. I can take a course in gymnastics but I guarantee you I won't make it to the Olympics.
All these ladies know that the moment they leave their private home(s) there is/could be a camera directed at them. Maxima deserves an Oscar for "playing" her part but that is just my humble opinion.

afbeelding van Wilma

Wilma

zaterdag 28 feb 2015 - 12:33

Had moeten schrijven...net zo toegankelijk

afbeelding van Wilma

Wilma

zaterdag 28 feb 2015 - 12:32

Wat een prachtige prinses....wat moet ik er verder aan toe voegen...GEWELDIG!!!!!!!
Alles klopt bij haar...kleding is perfect...kapsel eveneens!!!!! En....haar houding,zoals zij staat....een ware koningin!
En wat het mooiste is...ze blijft toegankelijk!
Zo zie je maar weer,dat je niet met een bos piekharen toegankelijker bent,dan met een verzorgd los kapsel à la Mary.....
Voor onze koningin kan ik hier alleen maar van dromen.....hoop,dat het werkelijkheid zal worden....
Voor mij is Mary een ware koningin,haar schoonzus Marie ziet er ook altijd zeer verzorgd uit,trouwens!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 28 feb 2015 - 12:48

Tja, Mary is waarschijnlijk wel gezegend met makkelijker haar dan Maxima. Dus die vergelijking vind ik dan niet helemaal opgaan. Al ben ik het met je eens dat het regelmatig verzorgder kan.

Overigens krijgt Mary net zo goed haar kritiek. Die ik trouwens ook niet terecht vind (arrogant enzo, ze is volgens mij juist een heel warmvoelend meelevend iemand. Zag last een interview waarin ze emotioneel sprak over een bezoek aan een arm land, niks arrogant!).

afbeelding van Helene

Helene

zaterdag 28 feb 2015 - 12:22

Echt een gaaf jurkje, alleen ik weet niet hoe het komt, maar op de een of andere manier vind ik het jurkje minder mooi staan bij Mary..
Trouwens, wel prachtige oorbellen!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 28 feb 2015 - 12:17

Persoonlijk vind ik dit zo'n gaaf jurkje! Ook erg goed gecombineerd met die blouse. En, als ik gaatjes in mn oren had, zou ik die oorbellen ook heel graag willen hebben!

afbeelding van Iris

Iris

zaterdag 28 feb 2015 - 15:55

Grappig dat je geen gaatjes hebt. Is daar een speciale reden voor?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 28 feb 2015 - 20:17

Mwah, niet echt. Mijn vader vond het vroeger vanuit principiële redenen niet geweldig en hield het zo lang mogelijk tegen, mijn zussen hebben ze op een gegeven moment wel genomen, maar ik heb er gewoon nooit behoeft aan gehad. En nog niet eigenlijk. Al vind ik dat er best hele mooie oorbellen zijn, maar ik ben niet zo'n sieraden fan (voor mezelf dan).

afbeelding van Iris

Iris

zondag 01 mrt 2015 - 00:40

Ik dacht al dat het zoiets was (ik was gewoon nieuwsgierig), bij mij was dat namelijk ook zo (mijn vader was er niet echt blij mee uit principiële reden). Ik denk dat ik een tiener was toen ik gaatjes kreeg mede doordat mijn moeder doordrukte ;-).

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?