Kroonprinses Mary, prins Joachim en prinses Marie waren onlangs aanwezig bij het verjaardagsfeest van Graaf Christian en Graaf Mette Ahleveld-Laurvig op Kasteel Tranekaer. Billed Bladet heeft een video van de aankomst van de prins en prinsessen. De gebruikte screenshots komen uit deze video.

Kroonprinses Mary droeg een prachtige gebloemde maxi-jurk van het merk Erdem. De Jane silk floral maxidress komt uit de collectie van 2013. Daarbij droeg ze een kobaltblauwe clutch en pumps in dezelfde kleur.

Prinses Marie ging gekleed in een crèmekleurige jurk met zwarte accenten, van het Deense merk By Malene Birger. Haar zwarte clutch is van Bottega Veneta, en haar zilverkleurige peeptoes zijn van Jimmy Choo.

                     

Afbeeldingen ©By Malene Birger, ©Erdem, ©Jimmy Choo, ©Bottega Veneta en screenshots ©Billed Bladet.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - [email protected].

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van hendrikje

hendrikje

woensdag 19 aug 2015 - 16:28

Jurk Mary vind ik heel mooi, die van Marie wat minder.
Het jasje van Joachim kan ik wel waarderen in tegenstelling tot dat witte smokingjasje. Dat is in mijn ogen altijd wat 'ordi'.

afbeelding van zara

zara

woensdag 19 aug 2015 - 09:16

De jurk van Mary vind ik wat stijfjes staan, zo lang en hooggesloten, zonder eye-catcher. Een ceintuurtje met wat bling-bling zou de jurk wat interessanter maken. Maar wat heeft zij een prachtig figuur, en wat loopt ze mooi!
Marie's Marlene Birger-japon is wel gewaagd met die zij-inkijk, maar wat een geweldig leuke en spannende jurk, en heel stoer ook, door die brede zwarte paillettenbanden! Het staat haar fantastisch. Op zich leuk dat haar man kiest voor een bijzonder jasje, maar naar mijn mening 'ondersteunt' hij de prachtige look van zijn echtgenote er niet bepaald mee. Ziet er flodderig uit, in plaats van mooi strak en getailleerd. Ik moest trouwens wel lachen op het eind van het filmpje, waar de naam Billed Bladet wordt uitgesproken, klinkt in het Nederlands als iets heel anders ;-)

afbeelding van Eftichia

Eftichia

dinsdag 18 aug 2015 - 12:01

Beide japonnen vind ik mooi en wat die Joachim betreft, ik vind het best leuk als een man iets anders draagt dan dat wij gewend zijn, er zal heus wel over nagedacht zijn.

afbeelding van Marijke

Marijke

dinsdag 18 aug 2015 - 10:47

Mary ziet er zoals altijd weer elegant uit en wat een figuurtje als moeder van vier.
Marie's jurk vind ik mooi maar de bijna inkijk aan de zijkant wel wat bloot. Joachim wil zich denk ik onderscheiden van al die mannen in dezelfde pakken met hoogstens een bijzonder dasje :) Groot gelijk, hij heeft lef, ik vind z'n jasjes leuk al mogen ze wel een maatje kleiner zijn.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 18 aug 2015 - 09:53

Beide dresses mooi. Mary inderdaad door eenvoud geen glittertjes maar mooi gesneden model. Marie meer opvallend. Wist niet dat ontwerper Birger zulke eveningdresses in collectie heeft. Marie had ook beter haar man thuis kunnen laten.....

afbeelding van Kate

Kate

dinsdag 18 aug 2015 - 09:00

De jurk van Mary vind ik door z'n eenvoud erg mooi ,schitterende stof ,( zijde) ,mooi recht model .
Zij heeft gewoon niet meer nodig ,weet niet of ik het kobalt er nou zo mooi bij vind staan ...

afbeelding van Margreet

Margreet

maandag 17 aug 2015 - 22:54

Ja, inderdaad net alsof ze naar een verkleedpartijtje gaan. Zulke kleding zag je veel in films uit de jaren '50.... Maar toch wel grappig.
Henny, heb je de link gezien met mijn tekening (dank je, Josine)?
http://i59.tinypic.com/35c1j6v.jpg
Josine had hem toegevoegd, in het artikel over "kunst". Wat vond je ervan?

afbeelding van Kate

Kate

dinsdag 18 aug 2015 - 09:04

Wow Margreet ,je hebt echt gave zeg om zo mooi te tekenen !
Is het je kleindochter ?

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 18 aug 2015 - 09:46

Zooo, Margreet jij kunt er wat van. Wat prachtig gedaan, zeg! (Ik had de tekening al gezien in het andere log, maar was nog niet in de gelegenheid geweest om te reageren).

Is dit een pentekening o.i.d. of een aquarel? Leuke tekst erbij ook. Mooi snoetje heeft het meisje.
Bedankt dat je het primeurtje met ons wilde delen. Ik ben en blijf nieuwsgierig naar andere werken van je :))

afbeelding van Margreet

Margreet

dinsdag 18 aug 2015 - 13:06

Ik heb eerst een tekening gemaakt, met pen. Daarna met waterverf gekleurd. Steeds een laagje erbij. Voor het meisje uit mijn verhaal stond mijn kleindochter mij voor ogen. Zij is mijn muze, zogezegd. Ze was er niet bij, toen ik de tekeningen maakte dus het is geen exacte weergave van haar. Maar ik ken haar zo goed dat ik haar met de ogen dicht kan tekenen. Ik heb nu zo'n 15 tekeningen klaar en de helft van de tekst. Misschien vind ik helemaal geen uitgever maar mijn man is amateur-boekbinder dus die kan er dan wel een paar boeken van maken, voor onszelf en onze kleinkinderen. Ik wilde gewoon (tenminste) één keer in mijn leven zelf een verhaal schrijven, met eigen illustraties.

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 18 aug 2015 - 16:46

Bedankt voor je reactie.
Geweldig mooi om dat te doen. Heel veel succes en veel plezier met het maken en schrijven.:)

afbeelding van orchidee

orchidee

maandag 17 aug 2015 - 22:42

De van jurk van Mary vind ik erg 'gewoontjes', die van Marie super sexy met die grote armsgaten. Eigenlijk zijn het geen armsgaten, maar een soort sluiting als bij een schort. Wel heel erg mooi, maar haar man trekt met zijn jasje de aandacht naar zich toe. Ik heb altijd gevonden dat hij er ouder uitziet dan Frederik. Die was trouwens niet op het feest omdat hij ziek was.

afbeelding van Doro

Doro

maandag 17 aug 2015 - 21:40

Zag dat kroonprinses Mary de best geklede Royal is geworden en Kate 2e

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

maandag 17 aug 2015 - 21:46

Over het algemeen gaat ze ook wel super goed gekleed vind ik, ok, met af en toe een misser, maar ja, wie heeft die niet.

afbeelding van Doro

Doro

maandag 17 aug 2015 - 22:39

Ja eens. Maar maxima stond niet eens in de top 5! Terwijl ze lang de poole aanvoerde! Jammerrrrrr

afbeelding van Kaat Mossel

Kaat Mossel

maandag 17 aug 2015 - 21:29

Ik vind het jasje van prins Joachim heel vreemd. (oeps, ik had niet gezien dat er al opmerkingen over waren geplaatst).

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

maandag 17 aug 2015 - 21:36

Dat er al opmerkingen over geschreven waren is geen probleem hoor! Je mag gerust je mening zeggen, ook al is het al eerder geschreven.

afbeelding van Merel

Merel

maandag 17 aug 2015 - 20:52

Wat heeft Joachim aan?!? Heeft hij alle excentriciteit (is dit een woord?) van zijn ouders geërfd? Fred vind ik altijd zo'n brave indruk maken ;)

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

maandag 17 aug 2015 - 21:24

Joachim heeft wel vaker vreemde kleding aan. Net of hij naar een gekostumeerd bal gaat, en de rest naar een gewoon feest. Zo jammer! Ik vraag me dan wel een beetje af hoe dat gaat. Zou Marie zich wild schamen, maar hem niet van zijn keuze af kunnen brengen? Zou hij in zn uppie kleding kopen? Advies: Marie, als dat zo is, ga dan mee de volgende keer, en smeer hem iets fatsoenlijks aan... Net als dat bordeaux rode fluwelen colbertje. Bleeehhhh.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

maandag 17 aug 2015 - 22:10

Ach, ik houd wel van een beetje apart:) ik vond het rood fluwelen jasje erg leuk en zoiets past ook bij mannen uit de hogere kringen. Net zoals loafers van fluweel:) dit jasje vind ik wel een misser. Ik vind trouwens dat hij er erg slecht uitziet, hij zou zo 60 kunnen zijn, terwijl hij pas rond de 45 is geloof ik. Zijn vrouw vind ik wel een beauty en mooi gekleed. De jurk van Mary vind ik minder.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 17 aug 2015 - 20:43

Geen toppers deze feestkleding. Er hangt zoveel mooierds in de kast....

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

maandag 17 aug 2015 - 21:25

Ik moet zeggen dat ik Mary's jurk erg mooi vindt!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 17 aug 2015 - 23:21

[email protected] even iets anders: Oranjezaal kaarten verkrijgbaar vanaf Woensdag 19 augustus vanaf 08:00 uur s' morgens op de website https://www.bezoekdeoranjezaal.nl/ er zijn maar 25.000 kaarten beschikbaar. De Oranjezaal in Paleis Huis ten Bosch wordt van maandag 7 september tot en met zondag 1 november 2015 tijdelijk opengesteld voor publiek. Alles is nog zo toen Koningin Beatrix daar woonde.

Voor meer informatie klik dan op deze links:

http://www.ad.nl/ad/nl/1040/Den-Haag/article/detail/4123202/2015/08/17/O...

http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/ttvnieuws/24385185/__Kijkje_bij_koning... en http://www.omroepwest.nl/nieuws/17-08-2015/op-bezoek-prinses-beatrix-oud...
Ik heb het al gemeld bij de blog van Ad Dekkers want daar hadden wij het over maar ik heb zo'n idee dat niet een ieder terugkijkt vandaar dat ik het hier ook even meld!

afbeelding van jeannine

jeannine

dinsdag 18 aug 2015 - 09:34

dank je wel Eftichia om het aan de maxima geintreseerden te laten weten

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?