Vandaag vond het kerkelijk huwelijk van Pierre Casiraghi en Beatrice Borromeo plaats! Het vorige weekend trouwde het stel voor de wet in Monaco. Het kerkelijk huwelijk vond plaats op 1 van de Borromeo eilanden, die - de naam zegt het al - eigendom zijn van haar familie.

Pierre Casiraghi droeg een mooi lichtgrijs jacquet. Terzijde: wat lijkt hij op zijn vader, Stefano Casiraghi! 

De bruid, Beatrice, droeg een op maat gemaakte ivoorkleurige trouwjurk van Giorgio Armani prive! De jurk heeft een ronde hals en driekwart mouwen. Beatrice draagt geen tiara of diadeem, maar wel zijn er sieraden in haar kapsel bevestigt, naast haar sluier. 


Vanavond wisselde Beatrice haar trouwjurk om voor een andere trouwjurk van Giorgio Armani!

Gisteravond vond er een welkomstparty plaats! Beatrice droeg hier een witte japon van Alberta Ferretti.

Ook Kroonprinses Mette-Marit, Kroonprins Haakon en Mette-Marits zoon Marius zijn aanwezig bij het huwelijk. Gisteravond droeg Mette-Marit een rode japon met korte mouwen. Vandaag droeg ze een beige gebloemde japon met zwarte details.Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

 

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Els

Els

dinsdag 04 aug 2015 - 11:26

Prachtige bruid, en idem de bruidegom. Knap stel samen.
Over Mette-Marit: twee keer Afschuwelijk. En verder eens met alles wat hierboven over haar geschreven is. Wat Haakon, zo'n leuke sportieve knappe man, hier toch in ziet?? Maakt liefde dan echt blind ;-)

Op de andere foto's zijn de andere leden van deze royal Family van Monaco te zien. Ook Stephanie ziet er geweldig uit in deze japon. Caroline, moeder van de bruidegom, is niet meer de schoonheid van vroeger, maar haar dochter, Charlotte, dat is nu de schoonheid van de familie. Prachtige kleding van Gucci.
.

afbeelding van Mijtje

Mijtje

maandag 10 aug 2015 - 17:00

Els, je brengt het wat cru maar ik begrijp je punt. Echter, mensen veranderen in de loop vd tijd. Ze worden ouder, dikker etc. Als je echt van je partner houdt zet je ze niet vanwege een paar kilo meer bij het grof vuil (neem ik aan...).

Mette Marit is een prachtige vrouw om te zien en zo zwaar is ze nou ook weer niet. Haar 'eigen' stijl kleedt, helaas, niet zo af. Daar komt ze met frisser weer goed mee weg, de sjaals die ze mede voor haar nekproblemen draagt geven het geheel wel wat. Maar bij zomerse temperaturen zou ik de neiging krijgen een schaar te pakken en de halslijn eens lekker te verlagen...

Kijk naar een Maria Teresa van Luxemburg of Keely, de vrouw van Pierce Brosnan. In de loop van de jaren flink forser geworden maar qua kledingstijl mee geëvolueerd. En de liefde en toewijding van hun echtgenoten lijkt evenwijdig mee toegenomen.... Zo kan het dus ook!

afbeelding van marinde

marinde

donderdag 06 aug 2015 - 18:58

Dag Els, daar zeg je nogal wat! Of iemand in iemand iets ziet hangt toch niet -alleen- af van de buitenkant? En overigens vind ik Mette-Marit nu niet echt een lelijk mens!

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 04 aug 2015 - 10:33

De bruid is alle keren prachtig. Mooie echtgenoot ook, lijkt precies op zijn vader.
Mette-Marit ziet er beide keren lief maar echt vreselijk gekleed uit. Hoe presteert ze het! Met haar vrij zware figuur van boven moet je NOOIT maar dan ook NOOIT iets hooggeslotens dragen en zeker in niet in combinatie met korte mouwen. Ik kan het weten, ben ook vrij zwaar van boven. Met het soort kleren dat Mette-Marit vaak draagt je lijkt dubbel zo plomp! Een mooie decollete met V-hals, een lage vierkante hals en driekwart mouwen staan zoveel beter. Begrijp niet dat iemand haar daar niet op wijst. Zonde, het is zo'n mooie vrouw, ze kon er zoveel beter uitzien.

afbeelding van Kate

Kate

dinsdag 04 aug 2015 - 14:08

Elise1, dit heb ik al zooo vaak gedacht !
Jij schrijft het op ,precies zo als het is ,ze kan zoveel beter .......!
En ja ,of dit dan een eigen stijl is ?
Zou vragen of een goede stylist langs komt , dan kan je een eigen stijl ontwikkelen met behulp van een professional .

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 02 aug 2015 - 18:42

Wat een prachtige mooie bruid! Ze ziet er echt geweldig uit. Het is echt een heel mooi stel.
Wat een jurkenfeestje dit huwelijk. Mijn favoriet is de jurk die ze droeg op het feest de avond ervoor. De Bohemian bruidsjurk van Alberta Ferreti vind ik echt super leuk.
Maar Mette - Marit... Hoe krijgt ze het voor elkaar om iedere keer jurken uit te kiezen die haar zo niet staan... De rode is een positieve uitzondering, maar het witte bloemetjes geval met zwart kant is echt afschuwelijk!

afbeelding van Paula

Paula

zondag 02 aug 2015 - 12:13

Beeldige bruid, wat een klasse en stijl. Geen toeters en bellen, gewoon puur, met eenvoud, ingetogen en oh zo vrouwelijk en mooi. Wat knap dat ze niet gekozen heeft voor een opzichtige jurk maar voor zo'n prachtige jurk (met kant?) heeft gekozen. En dan is ze van zichzelf al zo'n schoonheid. Wat een prachtig paar!!!

Mette-Marit lijkt wat in omvang te zijn toegenomen, misschien is het de overgang. Ik heb bewondering voor haar eigen stijl die ze consequent blijft dragen. Het lijkt steeds op iets van klederdracht. Ik stoor me daar zelf absoluut niet aan, ik vind het heel leuk dat ze zichzelf blijft. Haakon is een snoepje eerste klas. Knappe kerel!

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 04 aug 2015 - 10:40

Ja stijlvast is Mette-Marit wel maar wel een vreselijke stijl. Dat klederdrachtachtige is wel leuk, maar niet die hooggesloten jurken. Dat maakt alleen maar zwaarder, zeker in combinatie met korte mouwen. Hemaal fout bij haar figuur.

afbeelding van Carolina

Carolina

zondag 02 aug 2015 - 14:22

Zeker een knappe kerel, maar Marius Borg Høiby vind ik ook een bijzonder aantrekkelijke jongeman!

afbeelding van Magda

Magda

dinsdag 04 aug 2015 - 22:58

Wow, wat een prachtige jurken, inderdaad. Echt een sprookjeshuwelijk. En die foto's ! Schitterend.
Jammer van Mette Marit . Ik vind de rode jurk nog wel gaan, maar die creme met zwart. Nee , echt oubollig.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

zondag 02 aug 2015 - 10:13

Prachtige bruid!! Zowel de bruid als bruidegom zijn klassieke schoonheden met veel gevoel voor smaak als je het mij vraagt!! Hele mooie jurken draagt de bruid. Nu heb ik in andere media nog meer jurken voorbij zien komen die de bruid droeg afgelopen dagen, dus wat nu haar echte trouwjurk is, is mij een beetje een raadsel, maar ik vond alles mooi, dus wat maakt het uit:D vind alleen haar kapsel af en toe apart, maar ze kan het hebben en ik vind het leuk dat ze niet voor standaard gaat.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zondag 02 aug 2015 - 12:05

LindaVanDeventer@ Als je hier naar toe gaat http://www.newmyroyals.com/ dan zie je wat haar echte trouwjurk was, trouwens de eerste foto op deze website waar ze voor de priester staan zegt al genoeg.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 04 aug 2015 - 05:24

Dank voor de link! Ook prinses Caroline en Stephanie 's jurken fantastisch mooi! Leuk om te zien

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 03 aug 2015 - 08:21

In de tekst staat overigens heel duidelijk vermeldt wat haar echt trouwjurk was hoor! Die tijdens de religieuze ceremonie, uiteraard! Als je op de ingevoegde tweet klikt zie je de volledige trouwjurk ;-).

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

maandag 03 aug 2015 - 11:50

Is haar "echte" trouwjurk niet degene die ze voor het burgerlijk huwelijk droeg....? :)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 03 aug 2015 - 12:47

Ik dacht dat er werd gesproken over het weekend van het kerkelijk huwelijk. Tja, in dat geval is inderdaad die bij het burgerlijk huwelijk haar echte trouwjurk, maar koninklijke bruidsparen die op 2 dagen trouwen trekken toch in de meeste gevallen bij het kerkelijk huwelijk DE trouwjurk aan. Maar ik begrijp je punt. ;-)

afbeelding van Doro

Doro

zondag 02 aug 2015 - 10:05

Schitterend!!! Werkelijk prachtig!
Alleen de aanzet van de sluier in het haar vind ik minder mooi, lijkt gewoon recht tegen haar achterhoofd te zitten.
Mette Marit beide keren afschuwelijk! Veel te strak, te popperig model voor haar wat forsere figuur. Nee geen succes. Krijg het al benauwd als ik haar zie, zo strak en ingesnoerd.

afbeelding van Carmen

Carmen

zondag 02 aug 2015 - 08:56

De jurken van Beatrice vind ik werkelijk beeldschoon. Wat een klasse, prachtig!

afbeelding van Trixedo

Trixedo

zaterdag 01 aug 2015 - 23:45

Die tweede 'trouwjurk' van Armani is inderdaad 'stunning' !!

afbeelding van jeannine

jeannine

zaterdag 01 aug 2015 - 23:31

wat een mooie bruid echt die kant vind ik mooi en Mette Marit ziet er ook goed uit stralend

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?