Afgelopen zaterdag zijn Pierre Casiraghi en Beatrice Borromeo in Monaco voor de wet getrouwd! Het kerkelijk huwelijk volgt aanstaande zaterdag op 1 van de Borromeo eilanden. Hoewel Pierre geen prins is, is hij de zoon van een prinses, en ons inziens is het een leuk koppel om een stukje over te pennen!

Bij het burgerlijk huwelijk droeg Beatrice Borromeo een prachtige lichtroze japon. Op twitter wordt vermeldt dat deze van Valentino is. 


Na de plechtigheid werd er een picknick gegeven. 's Avonds werd er een receptie gehouden in Monaco's hotel De Paris. Voor deze gelegenheid kleedde Beatrice zich om: opnieuw in een Valentino jurk!


 

Natuurlijk was ook Charlotte Casiraghi aanwezig bij het huwelijk van haar jongere broer. Ze had haar partner Gad Elmaleh en hun zoontje Raphael mee genomen. Charlotte droeg een rood met witte jurk van Missoni.

Prinses Alexandra van Hannover, het jongere zusje van Pierre, droeg een korte witte jurk van RED Valentino, waarin we haar eerder zagen bij de doop van haar neefje en nichtje Jacques en Gabriella.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Maxi

Maxi

zaterdag 01 aug 2015 - 01:17

Schrijf alsjeblieft "wordt vermeld", dus zonder een t achter de d. Het is een voltooid deelwoord!

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 30 jul 2015 - 01:56

De jurken zijn fijntjes en dat is bijna altijd mooi. De roze komt niet zo uit vind ik, om de een of andere reden. De grijze is duidelijker te zien. Hele mooie jurk al had ik 'm in een warmere kleur mooier gevonden. Bijvoorbeeld die lichtblauwe kleur van de tekening.

Dit is een mooie gelegenheid om te zeggen hoe prachtig ik Charlene van Monaco altijd gekleed vind gaan. Sublieme eenvoud en erg, erg chic. Wat mij betreft met kop en schouders de best geklede royalty-persoon.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

woensdag 29 jul 2015 - 21:32

Alle jurken van Beatrice zijn schitterend ! Van de twee die ze op het burgerlijk huwelijk droeg is die van het avondfeest de verrukkelijkste !

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 29 jul 2015 - 11:06

Ik vind de (oud) roze jurk van Beatrice echt schitterend. Ze doet mij zo een beetje denken aan de flower-power kleding. Haar los met bloemen erin. Echt heel mooi. Jammer dat we de jurk niet in volle glorie kunnen zien, maar alleen op de tekening. Ik denk dat deze in het echt nog mooier is dan op de foto. De wolken jurk is een heel andere stijl , maar niet minder mooi. Prachtig stel en geweldig leuk dat je hier aandacht aan besteedt.
Ik ben bang dat wij van het kerkelijk huwelijk weinig tot niets zullen zien, want ook van Andreae, zijn broer, is er geen fotoreportage geweest. Toch wel jammer.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 28 jul 2015 - 19:42

Wat een prachtige paar! Mooie jurken, al hadden wat mij betreft de wolken niet op de rok gehoeven. Ik ben hele benieuwd of we foto's van het kerkelijk huwelijk gaan zien. Wordt vast een betoverende bruid, met de allure van Grace Kelly!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

dinsdag 28 jul 2015 - 19:07

Leuk deze reportage, het is beslist geen komkommertijd hier, hartstikke goed en mijn complimenten aan Josine en TWOR, ik geniet van dit soort foto reportages, dames weer bedankt! De Grimaldi's hebben mij altijd wel geïntrigeerd nadat Grace Kelly in deze familie kwam, ik hield een foto album van haar en gezin bij. De jurken van Beatrice vind ik prachtig dat belooft wat voor zaterdag!

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 28 jul 2015 - 18:00

Wat gaaf dat er ook aandacht wordt besteed aan de royals van Monaco :)) Interessante en welkome afwisseling, zeker als Maxima op dat moment buiten "beeld" is. Thanks.
Charlotte is the spitting image van haar moeder, zeker in haar jongere jaren.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 28 jul 2015 - 11:38

Leuk overzichtje van Valentino bruiden:
http://www.telegraph.co.uk/fashion/brands/famous-brides-who-have-married...

De roze jurk van Beatrice vind ik niet heel geweldig, maar het moet wel aangetekend worden dat het voor een burgerlijk huwelijk is, dus je kunt het niet echt vergelijken met de jurken in het overzichtje hierboven.

De jurk met de "wolken" vind ik geweldig. Staat haar echt super, ook met het kapsel prachtig.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 28 jul 2015 - 11:11

De jurk van Tatiana is schijnbaar van Giambattista Valli.

Ik weet overigens niet of je zomaar kunt zeggen dat informatie en afbeeldingen niet mogen worden overgenomen "zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals"? De informatie en de afbeeldingen zijn toch niet van TWOR? De log zegt zelf: "volgens informatie op Twitter" etc. De afbeeldingen zijn zelf ook overgenomen van andere bronnen....

Hooguit misschien zoiets claimen voor de zelfgemaakte screenshots....? Alhoewel die ook weer van video's van andere bronnen zijn....

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 28 jul 2015 - 23:53

Dat gaat meer over de info die ik zelf gevonden heb, en daarom plaats ik dit - in overleg met Josine - als standaard regel er bij. Voor wat betreft de info die ik ergens anders vandaan heb, dan gelden weer andere regels, oftewel: dan voel ik me net zo goed verplicht om die bronnen er expliciet bij te vermelden (maar ik ga niet specifiek iedere keer de met Josine afgesproken regel aanpassen). Hoop dat het duidelijk is wat ik bedoel. Aangezien ik zelf bronnen vermeldt, verwacht ik dat ook van anderen die het overnemen. Dat vind ik gewoon wel zo netjes. En voor screenshots kun je zo iets niet claimen, hoeft ook niet, die zijn net o min als de foto's van mijzelf. Dit gaat meer over de beelden, die ik met toestemming van fotografen mag gebruiken. Die mogen simpelweg niet overgenomen worden, want die rechten berusten niet bij mij. Een dergelijke regel staat ook standaard op de site van Josine.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 29 jul 2015 - 11:06

Ik snap het wel hoor, dat je credit wilt voor het werk wat je gedaan hebt. Lijkt me heel terecht. Ik zie dat ook heel duidelijk in de informatie die je meerdere malen over kinderkleding hebt gevonden. Een van de gevaren van het internet: dat informatie "zo maar" overgenomen kan worden.

Maar even heel concreet: welke "informatie of afbeeldingen" in deze log zouden dan vallen onder het moeten vragen van toestemming? (Voor de duidelijkheid: ik ben helemaal niets "van plan" of zo, ben gewoon benieuwd hoe dit werkt).

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 29 jul 2015 - 21:49

Dan zou er bij info vermeldt ‘moeten’ worden: Bron info ©The World of Royals of id, of Info met dank aan The World of Royals, met daaronder een link naar mijn site.
Voor wat betreft foto’s geldt dat strikt genomen alleen voor mijn eigen foto’s. Al vind ik het ook met het overnemen van screenshots terecht als mensen het gewoon even vragen. Daar hoeft wat mij betreft mijn site naam niet bij, ze zijn simpelweg niet van mezelf. Maar even vragen is gewoon wel zo netjes, omdat je zelf soms uren naar een livestream zit te kijken om screenshots te maken.
Voor wat betreft foto’s van anderen: dat is ten eerste ter bescherming van de (hobby)fotograaf. De rechten berusten altijd bij de fotograaf, en toestemming daarvoor kan ik niet geven. Wel kan ik op verzoek een mailadres van een (hobby)fotograaf geven, zodat iemand het zelf kan vragen. Ten tweede is deze tekst ook ter bescherming van lezers die foto’s willen gebruiken voor bijv eigen sites of andere doeleinden. Je wilt niet weten wat een hoge boetes er kunnen volgen op het zomaar gebruiken van een foto. Daar wordt tegenwoordig nogal streng mee om gegaan.

Overigens, heel goed dat je het vraagt hoor! Een stuk duidelijkheid hierin vind ik belangrijk, en aan de andere kant wil ik mn standaard regel ook weer niet te uitgebreid maken.

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 28 jul 2015 - 10:46

Ik krijg altijd een 'The talented mr. Ripley' vibe bij dit stel. Ze lijken sprekend op Jude Law en Gwyneth Paltrow.
Prachtige vrouw, die er natuurlijk in een aardappelzak nog fantastisch uitziet. Ben niet weg van de roze jurk, de kanten 'cape' mouwen geven het bovenlijfje iets plomps, terwijl ze zo tenger is. De tweede jurk lijkt me prachtig. En de tropische jurk is een winner!

afbeelding van Annetje

Annetje

dinsdag 28 jul 2015 - 09:51

Goed gevonden, onze buren zijn verrukt van deze sprookjes.
Dank je wel. Leuk om terug te zien.

afbeelding van Annetje

Annetje

dinsdag 28 jul 2015 - 00:24

Afsluitend op zondag een Caribbian party.
Ik heb foto's gezien, weet niet meer waar.
Prachtige fleurige uitgedoste gasten.
Beatrice in een wonderschone japon weer.

afbeelding van orchidee

orchidee

woensdag 29 jul 2015 - 12:51

Wees dan maar blij dat er ook nog ander fruit opstaat :)

afbeelding van Maxi

Maxi

maandag 27 jul 2015 - 22:33

Fijn, dat je er aandacht aan besteedt!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

maandag 27 jul 2015 - 23:35

Dank je wel! k Vond het leuk om dit stel in de picture te zetten. Lijkt me een leuk paar!

afbeelding van jeannine

jeannine

maandag 27 jul 2015 - 22:10

heel mooie Valentino jurken de tweede nog mooier dan de eerste spijtig dat Grace er niet meer is ik hoop dat we zaterdag ook mogen meekijken naar de kleding

afbeelding van orchidee

orchidee

dinsdag 28 jul 2015 - 09:00

Grace was geboren in 1926, ze zou dus al 86 jaar jong zijn. De kans dat ze dit mee zou maken was dus niet zo heel groot :)
Toch jammer dat er zo weinig foto's van zijn.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?