Catherine, de hertogin van Cambridge, en prins George waren onlangs samen op Snettisham Park. 

De hertogin van Cambridge droeg bij deze gelegenheid een geruite blouse van Zara op skinny jeans.

Op woensdag 8 juli waren William en Catherine op Wimbledon, met verschillende andere Britse royals, en Prins Albert van Monaco. 

Catherine droeg hier een felrode jurk van LK Bennett. De nieuwe mode heeft weer een langere lengte, dat is wel duidelijk. Ook zus Pippa zagen we afgelopen zondag in een jurk die tot op haar kuiten viel. Deze rode jurk heeft eenzelfde soort lengte. Overigens, het rood is natuurlijk een leuke geste naar de Britse vlag, en Williams stropdas past daar mooi bij!

Catherine's clutch is van Diane von Furstenberg.

De oorbellen die Catherine draagt zijn van Mirabelle Juweliers.

Afbeeldingen ©Zara, ©LK Bennett, ©Diane von Furstenberg, ©Mirabelle. Screenshots video ©Wimbledon.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Agnes

Agnes

dinsdag 14 jul 2015 - 12:10

Leuk om Kate zo casual te zien, ze kan eigenlijk alles hebben met haar figuur :). De jurk vind ik prachtig, eenvoudig maar mooi!! En de lengte kan zij heel goed hebben, bij mij zou het hilarisch staan en ben ik net een kabouter. Kortom niet voor iedereen is de nieuwe mode geschikt. Maar Kate ziet er geweldig uit!

afbeelding van Paula

Paula

maandag 13 jul 2015 - 12:58

Het leuke aan Catherine vind ik dat ze veel effen kleding draagt, daar hou ik zelf ook zo van. Ik zie gelukkig nooit harde kleuren, of drukke prints, of onbegrijpelijke combinaties. Geldt net zo voor Koningin Elizabeth. Daarom vind ik ze zo goed gekleed. De Koningin laatst in een prachtig zachtroze robe-manteau, niks geen overbodige frutsels en fratsels en het stond haar gewéldig. En daarom vind ik dat Catherine zich ook heel goed kleedt. Geen toeters en bellen maar dingen die haar staan door hun eenvoud.

afbeelding van Merel

Merel

maandag 13 jul 2015 - 10:33

Lengte en kleur staan haar goed (wat staat haar eigenlijk niet...), maar van mij had ze voor Wimbledon wel iets jeugdiger en 'frisser' gekleed mogen gaan. Ik associeer Wimbledon altijd met wit, uiteraard, en frisse pastelkleurtjes.

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 13 jul 2015 - 07:26

Wat is dit mooi, deze lengte staat zoveel eleganter dan de korte rokjes.
Hoop echt dat deze trend doorzet.
Dit jurkje is door zijn eenvoud mooi en chique, less is more, dat zien we maar weer..................

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zondag 12 jul 2015 - 23:19

Wat is ze weer superslank!
Heel mooi deze langere jurk maar hoop wel dat ze ook weer wat vlotter jurkjes gaat dragen. Dit model kan altijd nog.
Lkbennett is een heel mooi merk en niet extreem duur. Maxima zou daar ook wel kunnen shoppen. Heeft ook bijpassende schoentjes en tassen. Heel stijlvol. De clutch van Kate geeft een jolige swing

afbeelding van Bea

Bea

zondag 12 jul 2015 - 18:21

Geweldig dat elke lengte haar zo mooi staat! Ook mooie mama in een houthakkersoverhemd trouwens......

afbeelding van Paula

Paula

zondag 12 jul 2015 - 13:38

Enig, enig, enig: een langere lengte. Zó vrouwelijk. Doet me denken aan de mode in de jaren '30 (geloof ik): superelegant. Ik hoop dat dit nog een tijdje de mode blijft, dan is het puur genieten hier.

afbeelding van Henny

Henny

zondag 12 jul 2015 - 12:42

Deze lengte staat niet iedereen. Als je klein(er) van stuk bent dan is deze lengte niet geschikt. Maakt je n.l. nog kleiner. Knielengte is dan de beste keuze. Deze lengte kan heel trendy zijn, mits goed afgestyled, anders kan het nogal tuttig ogen. Kate en Pippa kunnen het goed hebben.
Ook al wordt het mode je moet ervan houden, vind ik. :). Maar dat geldt voor alle modetrends.

afbeelding van Magda

Magda

zondag 12 jul 2015 - 12:20

Fijn dat de lengte van de rokken en jurken eindelijk weet wat langer wordt. Ik was helemaal niet blij met al die korte rokken. Voor de jonge meiden en dames prima, maar dan moet je wel slanke benen hebbben. En de meesten hebben dat niet. Ik vind deze jurk leuk, maar hier vind ik de lengte net iets teveel. Bij een wijd uiteenlopende rok wordt het dan weer snel lijzig. Op de knie zou ik persoonlijk mooier vinden. Verder echt een leuke jurk en rood staat Kate prachtig.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 12 jul 2015 - 09:32

Super leuk die rode jurk! Wat is Kate alweer mooi slang. Leuke oorbellen. Ook deze lengte vind ik erg mooi, als dit echte mode wordt kan ik mijn lange rokken weer gaan dragen!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?