Een half uur geleden hebben de Hertogin van Cambridge en de kleine prinses van Cambrige het St. Mary's Hospital verlaten! Inmiddels zijn ze thuis gearriveerd.

 

Catherine droeg een prachtige op maat gemaakte jurk van Jenny Packham. De jurk heeft een boterbloemen print op een witte achtergrond. Daarbij draagt Catherine bekende beige pumps.

De kleine prinses van Cambridge draagt hetzelfde dekentje dat Prins George droeg toen hij een kleine twee jaar geleden het ziekenhuis verliet. Een dekentje van G.H. Hurt.

Bij het verlaten van het ziekenhuis na de geboorte van Prins George droeg Catherine ook een op maat gemaakte jurk van Jenny Packham: lichtblauw met witte stippen!

De Hertogin zag er goed uit, en wat is de kleine prinses een prachtig kindje om te zien! Prins William was heel zorgzaam voor Catherine: goed zo Wills!

Beelden: screenshots livestreams/video Telegraph.

Nog 1 sweetie... Zwijmel...!


Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - [email protected].

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Henny

Henny

maandag 04 mei 2015 - 19:52

Charlotte, Elisabeth, Diana. Genoemd naar haar grootvader prins Charles, haar overgrootmoeder koningjn Elisabeth en haar grootmoeder wijle prinses Diana. Heel mooi. Ik wist wel dat Diana erin voor zou komen. kon niet missen.
Prinses Charlotte, klinkt prachtig :)

afbeelding van orchidee

orchidee

maandag 04 mei 2015 - 16:38

Inderdaad, prachtige namen voor een mooi kindje.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

maandag 04 mei 2015 - 16:14

ze heet Charlotte Elizabeth Diana!!!! prachtig!!!

afbeelding van Henny

Henny

zondag 03 mei 2015 - 21:33

Oh wat een dotje, zeg. En wat een stralende en trotse ouders. Ik vind de jurk voor zo'n fotomoment heel geschikt en liefjes.

afbeelding van Merel

Merel

zondag 03 mei 2015 - 17:26

Ze is ècht een she-hero! Wie doet dit haar nu, er krap 12u na een bevalling zo florissant uit zien?!?

En Cheeks 2.0 is inderdaad too cute!

afbeelding van AnneR

AnneR

zondag 03 mei 2015 - 18:28

Merel... alsjeblieft :-) ! Die heeft een heel team klaarstaan, tot in de puntjes geregeld :-)
En ik moet zeggen dat ik met de tweede ook 12 uur na de bevalling me heel goed voelde met heel veel energie ! Dus het kan wel, hoor. Hoop alleen dat ze daarna echt van haar kraamtijd kan en mag genieten zonder allerlei plichtplegingen die blijkbaar daarbij horen. Ik zie dan toch liever hoe de papa het kleine wereldwonder toont aan de pers, zoals hier in Nederland.
Maar ze zag er inderdaad stralend uit, gelukkig in een jurkje wat bij háár past (en geen kopie van Diana, zoals bij George).

En wat een tevreden dotje, daar smelt je toch bij :-)

afbeelding van Merel

Merel

zondag 03 mei 2015 - 19:42

Nu heb ik er 'maar' één, dus wellicht voel je je na een tweede stukken beter, maar als iemand 12u na de bevalling (ok, die ging niet echt makkelijk of snel) het lef had gehad met een fohn en make up bij me in de buurt te komen had ik m denk ik #%^£¥£%#}! Dus een team had in mijn geval weinig geholpen ;)

En de she hero opmerking was ook beetje grapje, omdat ik haar bruidsjurk iets van een she hero kostuum vind hebben...

afbeelding van AnneR

AnneR

zondag 03 mei 2015 - 19:15

Hahahaha, dat had ik bij de eerste ook ! Daar zeiden ze tijdens de zwangerschapsgym dat je tijdens de weeën gerust een appeltaart zou kunnen bakken... ja hoor . (ik heb er 4, de derde bleek een tweeling :-) )

:-) dat vermoeden had ik al ...

afbeelding van Merel

Merel

maandag 04 mei 2015 - 08:12

Een appeltaart bakken tussen de weeën door?!? Heel Holland Bakt maar dan anders ;) Wat zijn we in NL toch stoer als het op zwangeren en bevallen aankomt...

Vier, wat een rijkdom. Onze eerste was geen vanzelfsprekend cadeautje, En hij bleek werkelijk 'enig' en uniek, dus daar bleef het bij ;)

afbeelding van Agnes

Agnes

zondag 03 mei 2015 - 14:05

En wat een lief kindje trouwens, te cute!

afbeelding van Agnes

Agnes

zondag 03 mei 2015 - 14:04

Echt respect dat ze zo kort na de bevalling er zo uit ziet en daar gaat staan. Op hakken waar je het vocht op haar voeten goed ziet zitten en met een grote onderbroek aan en dan zo'n dun lichtgeel jurkje. Ik zou het niet kunnen en durven. En ze stralen! Gelukkig was het maar een kort moment en ik hoop dat xe nu in haar joggingbroek en haar op een knot heerlijk in haar bed ligt en verwend wordt door de mensen om haar heen.

afbeelding van zara

zara

zondag 03 mei 2015 - 07:45

Wat een heerlijke foto's, en wat een mooi kindje! Het jurkje vind ik van een afstand heel erg mooi staan, en wat zit haar haar prachtig! Van dichtbij zijn de boterbloempjes wel wat 'tuttig', maar voor een kraamjurkje mag dat wel. Je kunt wel zien dat er over is nagedacht en dat ze zich realiseren dat deze foto's een leven lang mee zullen gaan.

afbeelding van Maxi

Maxi

zondag 03 mei 2015 - 02:07

Enig gezinnetje; ik geniet. Het woord 'media' is overigens meervoud van 'medium'. Ik zou daarom zeggen: de media hebben en de media zijn.

afbeelding van marinde

marinde

zondag 03 mei 2015 - 01:26

Mooi kindje. Zo te zien lijkt ze op haar grote broer. Knap dat Kate alweer zo present is. Over de jurk ben ik niet enthousiast: beetje tuttig.

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 02 mei 2015 - 22:25

Wat een plaatje. Schattig meisje! Vind George ook zo'n leuk ventje.

En Kate, ongelooflijk! Dat ze niet voor Pampus ligt maar in staat om zich te laten kappen opmaken fris jurkje aan en hup voor de camera! En Hoe!! Beeldschoon

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 02 mei 2015 - 22:25

Wat een plaatje. Schattig meisje! Vind George ook zo'n leuk ventje.

En Kate, ongelooflijk! Dat ze niet voor Pampus ligt maar in staat om zich te laten kappen opmaken fris jurkje aan en hup voor de camera! En Hoe!! Beeldschoon

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 02 mei 2015 - 21:49

Wat een leuke jurk, stralende Kate en William en prachtig prinsesje. Ik hoop dat Wessel horen hoe ze gaat heten. Stoer dat Kate alweer zo snel rondloopt. Hoop dat ze nu heerlijk kunnen genieten!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

zaterdag 02 mei 2015 - 21:57

Bij George duurde het slechts 2 dagen, kort voor Britse gewoonten. Ik vermoed dat het nu ook niet lang gaat duren.

afbeelding van Magda

Magda

zaterdag 02 mei 2015 - 21:38

Prachtige plaatjes. Wat een dotje ! Respect van Kate om zo snel voor de pers en natie te verschijnen. En nu lekker genieten met z'n vieren.

afbeelding van Kate

Kate

zaterdag 02 mei 2015 - 21:05

Ongelooflijk dat ze daar al staat met haar prinsesje !
Weer een prachtig kindje !
Mooi jurkje , en nee ze wisten toch niet wat het zou worden ?

afbeelding van Iris

Iris

zaterdag 02 mei 2015 - 20:57

Ongelooflijk zeg dat ze nu al weer op haar pumps stralend buiten staat, alsof er niets gebeurd is!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

zaterdag 02 mei 2015 - 21:06

Nou he! Kan ik me echt niet voorstellen dat ik dat na mijn 2e bevalling deed. Volgens mij wilde ze zelfs nog naar de pers toegaan, maar je ziet op een filmpje (weet even niet meer welk filmpje) dat William heel kordaat Nee schud/zegt. Heel verstandig van hem. Je hebt er niets aan als ze onderuit gaat, en bovendien vergeet de media dat ook nooit meer, daar zitten ze echt niet op te wachten. Ze staat er inderdaad heel stralend bij! En het was vrij kort dat ze buiten stonden, maar niet meer dan logisch. Bovendien heeft de media genoeg mooie plaatjes kunnen schieten, en hebben ze ook George nog even laten zien! Helemaal geweldig, en dik tevreden over deze dag!

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

zaterdag 02 mei 2015 - 20:07

Prachtige plaatjes en alle geluk voor dit koninklijke gezin! Leuk jurkje heeft Catherine aan, maar van mij had het ook roze mogen zijn:p

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

zaterdag 02 mei 2015 - 20:14

Misschien wisten ze van tevoren niet wat het zou worden? Dan is geel natuurlijk lekker neutraal!

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?