William en Catherine waren hadden gisteren opnieuw een activiteit met de Chinese president Xi Jinping en zijn vrouw Peng Liyuan, in verband met het Staatsbezoek. In het Lancaster House werd een bijeenkomst gehouden over samenwerking tussen de twee landen op cultureel gebied.​

Catherine, de Hertogin van Cambridge, droeg een bordeauxrode kanten jurk van Dolce & Gabbana. Bijzonder, omdat ze niet eerder kleding van dit merk heeft gedragen, en sowieso bijna altijd Britse ontwerpers draagt. De jurk is te koop voor E 1.639,- via Lyst.werking tussen de twee landen op cultureel gebied.​

Catherine droeg bij deze outfit een rode clutch van Mulberry. Helaas match de kleur niet volledig met de jurk en de schoenen. Mogelijk had ze deze clutch nog liggen. Wat vinden jullie, was een zwarte clutch een betere optie geweest? Of toch deze, of evt een clutch in exact dezelfde kleur?

Ook qua schoenen kiest Catherine voor een (voor haar) nieuw merk. In koninklijke kringen is dit schoenenmerk echter overbekend. 

Catherines oorhangers zijn bekende exemplaren van Mappin and Webb.

Afbeeldingen ©Dolce & Gabbana, ©Mulberry, ©Gianvito Rossi, ©Mappin and Webb. Overige afbeeldingen: screenshots video.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - [email protected].

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Magda

Magda

vrijdag 23 okt 2015 - 09:22

Prachtige jurk. En wat leuk dat William een bijpassende stropdas draagt.
De kleuren op de foto's kunnen nogal eens afwijken van de daadwerkelijke kleur, maar ik vind het niet echt storend dat clutch en schoenen iets afwijken.
Op de bovenste foto oogt de jurk paars en op een volgende bordeaux , dus ......
Maar ik vind haar deze kleur heel mooi staan.

afbeelding van Prinsesjes

Prinsesjes

vrijdag 23 okt 2015 - 09:01

Hele mooie jurk, maar zelf vind ik de jurk te ouwelijk voor Kate. Vooral De hoge hals en de kleur....ik heb niet het idee dat Kate zo'n warme kleur nodig heeft.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

vrijdag 23 okt 2015 - 03:42

Het is inderdaad een hele mooie jurk maar voor de ochtend vind ik deze jurk over-dressed..

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 22 okt 2015 - 23:13

Echt hele mooie jurk. Ik hou erg van kant en deze kleur is warm, dus extra mooi. Schoenen prachtig, clutch inderdaad in een afwijkende kleur maar ik vind 't niet storend. Haar haar... die pony vind ik niet zoveel toevoegen. Ze heeft schitterend haar, maar die pony mag wel weg, het staat een beetje 70er jaren achtig. Maar deze outfit voor Kate? Bingo zou ik zeggen!

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?