De hertogin van Cambridge bracht vandaag een bezoek aan The Fostering Network. Dit is een stichting die aandacht besteed aan pleegouders en pleegkinderen. De hertogin sprak met verschillende pleegouders en kinderen.

Een fotoserie van het bezoek is hier te vinden.

 

Bovenstaande screenshots komen een video van Telegraph en een video van ITN Source.

Catherine was voor de gelegenheid gekleed in een donkerbruine jurk van het Londense merk Hobbs. 

Wie graag een exemplaar van Catherines jurk wil hebben, moet snel zijn! De kleding die ze draagt is namelijk over het algemeen binnen de kortste keren uitverkocht. De jurk van Hobbs is hier in de uitverkoop verkrijgbaar voor E 65. De oorspronkelijke prijs was E 222.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie mag alleen over genomen worden met toestemming van de beheerder van The World of Royals! 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van zita

zita

maandag 19 jan 2015 - 22:49

Het is op zich een mooi jurkje, maar wel enorm conservatief. Een verrassend accessoire had het geheel wat minder saai gemaakt.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

zaterdag 17 jan 2015 - 21:55

Ja Margreet, het is inderdaad bijzonder dat mensen zo verschillend tegen iemand aan kunnen kijken. Tegelijk is dat ook alleen maar mooi, want wat zou de wereld vreselijk saai zijn als we allemaal hetzelfde vonden van Catherine, van Maxima, van Mathilde, van wie dan ook. Blijf lekker allemaal je mening geven, dat houdt het leuk hier!

afbeelding van Margreet

Margreet

zaterdag 17 jan 2015 - 20:47

Wat vreemd, fijn, dat we zulke verschillende gevoelens, beoordelingen kunnen geven.
Bruin is op zich een mooie kleur en deze staat Catherine goed. Ze heeft een super huidskleur (ik ben jaloers) en bruin, toch vaak gezien als "moeilijk", kan ze goed hebben. Maar voor mij blijft het geheel een saaie vertoning. Hoe dat komt? Geen idee.
Ik was gisteren bij mijn kapper en vroeg hem wat hij vond/vindt van Royalty en met name Máxima.
Okay, hierbij: hij geeft alleen om de monarchie vanwege Máxima! Hij vindt bijna alles mooi, wat kleding betreft. Hij kent alle!! juwelen, diademen enz. bij naam, ook de ontwerpers, en moet nog steeds een traantje wegpinken als hij aan de trouwerij denkt.
Maar Kate vindt hij niks...

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

zondag 18 jan 2015 - 10:57

:)

afbeelding van hendrikje

hendrikje

zaterdag 17 jan 2015 - 20:11

Het bruin staat haar prachtig, maakt vooral haar huid heel stralend. Een klein detail in een andere kleur was misschien nog mooier geweest, maar het is gewoon simpel en toch uiterst verzorgd en vorstelijk.
Ik zou willen dat onze koningin bij Catherine in de leer ging

afbeelding van Kate

Kate

zaterdag 17 jan 2015 - 14:00

Met jou eens Linda ,bruin flatteert haar wel .
Je kijkt bij een kleur analyse niet naar je haarkleur maar naar je huid .
Ik vind het een jeugdig plaatje zo ,korter jurkje en alles in dezelfde kleur ,echt winters .
Heel knap om je zo te kleden met je zwangerschap .
Kan heel goed begrijpen dat de kleding die ze draagt snel uitverkocht is !

afbeelding van car

car

zaterdag 17 jan 2015 - 13:07

Ik vind haar saaai...kan er niks aan doen!

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

vrijdag 16 jan 2015 - 22:15

Ik heb zelf ook zulk donkerbruin haar en draag ook donkerbruine kleding. Zelf vind ik dat mooi staan. Maar ik had bij deze outfit wel het haar in een paardenstaart gedaan, zodat het wat minder massief oogt. Ook had ik voor een wat lichtere panty gekozen en misschien laarzen of een andere kleur schoenen. Toch vind ik het zo ook een prima outfit!

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

zaterdag 17 jan 2015 - 12:30

Met jou eens Linda, ik vind de kleur wel mooi bij haar haar. De kleur panty vind ik minder mooi gecombineerd, iets lichter was mooier geweest.

afbeelding van Wilma

Wilma

zaterdag 17 jan 2015 - 00:36

Ik bedoel,eens met jou

afbeelding van Wilma

Wilma

zaterdag 17 jan 2015 - 00:29

Helemaal eens!

afbeelding van Lisanne

Lisanne

vrijdag 16 jan 2015 - 22:41

Haha wT grappig, ik doe nl. precies hetzelfde, grijs is ook zo'n kleur.. Te lichte kleuren vindt ik juist minder mooi! Verder vind ik de jas erg mooi!

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 16 jan 2015 - 20:46

Bruin is inderdaad geen kleur die haar flatteert. Blauw, rood e.d. staat vele malen mooier. Het model vind ik super en vrouwelijk.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 16 jan 2015 - 20:07

Wat een mooie jurk. Ze had er wel wat sprankelende sieraden bij mogen dragen, dan had ik het nog mooier gevonden. Het jurkje zou ik ook wel willen hebben, maar dan zou ik het combineren met een paar mooie laarzen. Helaas alweer uitverkocht....

afbeelding van Margreet

Margreet

vrijdag 16 jan 2015 - 19:46

Ik vind Kate ongelofelijk saai! Heb net 12 weken in Schotland doorgebracht en zag in de bladen dat men lyrisch is over haar verschijning. Begrijp dat niet. Zo truttebollerig voor zo'n jonge, best wel aantrekkelijke vrouw. Goed, het past in het Engelse modebeeld.. Ik vind het niks. Haar lach is mooi, heur haar is mooi en... dat is het dan wel zo'n beetje. Geef mij dan maar Maxima. Uitbundig, vrouwelijk, meestal goed gekleed en toch!!! koninklijk.
Ook deze jurk van Kate is toch het toppunt van saai? Nou ja, "is", meer "vind ik".
Mijn kleindochter vraagt mij trouwens Engelse schoolkleding mee te nemen want dat is zo lekker anders, oma.. Dat doe ik dan wel weer, voor haar.

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 16 jan 2015 - 19:45

Niet de beste kleur voor haar, maar toch kan ze het goed hebben. Ik vind het een prachtig jurkje en ik zou het zelf ook wel willen. Meteen op de link geklikt maar helaas, alle maten uitverkocht :(

afbeelding van Annelie

Annelie

vrijdag 16 jan 2015 - 19:40

Ik vind het jurkje ook prachtig, maar inderdaad, de kleur had eigenlijk anders moeten zijn. Soms vind ik het net een jas lijken.
Voor de rest vind ik haar er mooi uit zien. Haar haar zit altijd zo mooi, ik zou willen dat ik zulk haar had!

afbeelding van juliette

juliette

vrijdag 16 jan 2015 - 18:55

De jurk is mooi , hij staat ook mooi maar door de haar kleur is het geen geheel .
Ik draag ook nooit tot zelden een bruine jurk of t shirt !

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 16 jan 2015 - 17:46

Ik vind deze kleur niet zo mooi staan bij Catherine door haar donkere haarkleur. Rood of kobaltblauw had ik mooier gevonden :)

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

vrijdag 16 jan 2015 - 18:45

Dat ben ik met je eens. t Is zo wel heel erg 1 geheel. Al vind ik het jurkje op zich leuk staan, ze kan inderdaad beter geen donkerbruin dragen.

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?