Catherine had de afgelopen dagen opnieuw een aantal activiteiten! Ze is maar druk tijdens de laatste periode van haar zwangerschap! Zo bezocht ze op dinsdag 17 maart samen met Prins William de Mons Barakken in Aldershot. De Hertogin presenteerde bosjes klaver aan officiers en luitenanten in verband met St. Patrick's Day.

De Hertogin droeg bij deze gelegenheid een bruine mantel, die naar verluidt van Catherine Walker is. Daarbij herdroeg ze een bruine hoed van Lock, de Betty Boop, die een paar jaar geleden in heel wat kleuren verkrijgbaar was. In 2012 droeg ze deze bruine hoed bij een groene mantel. Overigens vind ik de bruine mantel heel mooi, maar vind ik het wel jammer dat de kleur van haar hoed net iets afwijkend is, waardoor ik het geheel wat minder mooi vind.

Afbeelding ©Lock

Gisteren bezocht Catherine een kinderdagverblijf, het Brookhill Children's Centre in Woolwich. De Hertogin ging in gesprek met personeel, kinderen en hun ouders. Van een jongetje en een meisje kreeg ze een handgemaakte kaart met bloemen. Catherine reageerde erg leuk en lief op de antwoorden van het jongetje en het meisje. 

advertentie

Bij haar bezoek aan het kinderdagverblijf droeg de Hertogin een zwart positiejurkje met witte stippen van Asos Maternity! Een jurkje met een prijskaartje van slechts E 48. Geweldig dat ze ook dit soort kleding draagt tijdens haar zwangerschap, en ze ziet er leuk uit in het jurkje!

Afbeeldingen ©Asos

Wat vinden jullie van de kleding van Catherine tijdens de afgelopen dagen?

De gebruikte screenshots komen uit video's van ITN Source Royal

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie mag alleen over genomen worden met toestemming van de beheerder van The World of Royals!  

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Annelie

Annelie

vrijdag 20 mrt 2015 - 16:38

Beide outfits vind ik erg leuk. Hoewel ik het hoedje van St. Patricks day mooier vind staan bij een los kapsel zoals ze in 2012 had.
Het jurkje met stippen vind ik erg leuk voor de gelegenheid. Lekker casual, maar toch niet te. Ze is misschien best voorspelbaar, maar ze weet wel wanneer ze op chique moet en wanneer het wat losser kan. Dat kun je bij deze outfits erg goed zien!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 21 mrt 2015 - 14:44

Ben ik met je eens. Kapsel is een beetje stijfjes zo bij de hoed. Kapsel was mooier geweest bij een galajurk (misschien iets aangepast kapsel).

afbeelding van Imke

Imke

vrijdag 20 mrt 2015 - 11:40

Tja, het zoveelste chique ensemble met strakgesneden mantel en kek hoedje. Toegegeven: ze is eigenlijk ravissante in zulke kleding, er zullen weinig vrouwen zijn bij wie het zo perfect staat. Maar tegelijkertijd wordt het erg saai en voorspelbaar op den duur en zou je willen dat ze met al haar jeugdige schoonheid eens wat moderner en creatiever voor de dag zou komen. Haar vrijetijdskleding vind ik vaak eigenlijk nog tuttiger: ze draagt soms mooie items, maar op een of andere manier, met dat geföhnde barbiekapsel en de behoudende kleurkeuze en styling, komt het vooral degelijk over.
Bij de bovenste foto's ging mij een licht op: Catherine had geen prinses moeten worden, maar actrice in historische films. Dan hadden we kunnen blijven zwijmelen bij mooie beelden van Catherine als oorlogsheldin, prinses, courtisane, kasteelvrouw etc. in schitterende kostuums, en had ze in haar vrije tijd lekker haar eigen stijl mogen ontwikkelen, niet gehinderd door het idee altijd aan de hoge standaard van lid van het koninklijk huis (lees: onberispelijk, degelijk en correct) te moeten voldoen.

afbeelding van Kate

Kate

vrijdag 20 mrt 2015 - 09:03

Dat vind ik ook Carmen ,ze heeft een natuurlijke schoonheid die ze ook uitstraalt!
En voorspelbaar ,tja dat is maar net wat je daar onder verstaat ,ik vind haar stijlvast en jeugdig .ij
Bekijk het filmpje van Natan en je ziet veel outfits voorbijkomen van diverse koninginnen ,dat vind ik voorspelbaar .
Catherine heeft ook ( nog ) niet veel toeters en bellen ( lees ,fillers ,glim glim ,nephaar etc -;) nodig om een prachtige verschijning te zijn .
Plus ze is natuurlijk geen koningin en komt zelf ook uit Engeland ,waar men haar ( Margreet schreef het al ) enorm waardeert vwb haar kleding .

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 20 mrt 2015 - 09:46

Dat klopt Kate!

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 20 mrt 2015 - 08:22

Ik vind haar prachtig. Ze heeft inderdaad een bepaalde mate van voorspelbaarheid in haar keuzes, maar dat stoort me niet. Ze lijkt mij een heel georganiseerd en opgeruimd type, en in dat geval past haar kleding precies bij haar. Mensen zijn verschillend en zij is nou eenmaal zo en dat vind ik prima. Bovendien vind ik haar echt een natuurlijke schoonheid die niet veel poespas nodig heeft.

afbeelding van Wilma

Wilma

donderdag 19 mrt 2015 - 23:40

Ik heb pas ook geschreven,dat alles bij haar zo voorspelbaar is....
Het is allemaal keurig en volgens het protocol dat het me gaat vervelen.
Jammer! Het was zo,n spontane,jonge vrouw voor haar huwelijk.
Je kunt de verandering duidelijk zien....
Kleding is om door een ringetje te halen,maar naar mijn idee vaak veel te ouwelijk.
Hoe oud zal Kate zijn? Begin dertig,denk ik...zonde....

afbeelding van Margreet

Margreet

vrijdag 20 mrt 2015 - 00:10

Kate is 33 jaar.
Dat is ook mijn probleem bij haar: netjes, keurig zelfs, vast en zeker stijlvol.....maar veel te ouwelijk voor een jonge vrouw. Jammer, maar, zoals ik al eerder schreef: in Great Britain is men verrukt van haar stijl!
Nu is het wel zo dat de Britse stijl echt totaal anders is dan die van het continent. Ik kom er heel vaak en ben elke keer weer verbaasd over het enorme verschil. Ik neem voor mijzelf altijd iets typisch Engels mee. Krijg er ook altijd complimenten over. Apart is het wel maar niet per se jeugdig. Moet ook niet, ben geen 33 meer....

afbeelding van marinde

marinde

donderdag 19 mrt 2015 - 22:17

Boring! Zo voorspelbaar, zo netjes en vooral zo saai......

afbeelding van Moos

Moos

donderdag 19 mrt 2015 - 22:33

Mee eens, Marinde!
Maxima maakt wel eens missers, maar het blijft een verrassing wat ze aan trekt.
Kate heeft vaak één kleur en dat maakt het veelal saai.

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 19 mrt 2015 - 22:15

Ik kan me vergissen maar het lijkt alsof Kate op St. Patricks Day steeds hetzelfde soort ensemble met hoedje draagt?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 19 mrt 2015 - 22:25

Ze heeft 1 keer eerder dit bruine hoedje gedragen. Ze is wel 3 jaar achter elkaar in het groen gekleed geweest, maar wel telkens een andere mantel. Misschien dat ze bewust militaire kleuren kiest: groen en bruin!

Hier zie je een mooi overzicht van 2012-2015. De mantels van 2012 en 2013 lijken wel heel erg op elkaar. Ik zou bijna denken dat het dezelfde is, maar het zit boven het riempje/naad net iets anders. https://www.pinterest.com/pin/559994534891983274/

afbeelding van Marije

Marije

vrijdag 20 mrt 2015 - 17:16

Is de mantel van 2012 en 2013 niet gewoon dezelfde, maar een klein beetje vermaakt, omdat ze toen zwanger was van George? Dat zou kunnen verklaren dat het boven de riem iets 'ruimer' zit...
Als het twee verschillende mantels zijn, snap ik niet dat ze die aanschaft. Daarvoor lijken ze veel te veel op elkaar! :)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 21 mrt 2015 - 14:42

Dat zou best kunnen inderdaad! Ik twijfelde een beetje om het 'overslag-gedeelte' aan de overkant, maar verder lijkt de mantel precies hetzelfde te zijn.

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 19 mrt 2015 - 22:29

Ja ik denk ook dat ze dit bewust kiest.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?