Ook in Luxemburg werd gisteren een Nieuwjaarsontvangst gehouden! Daarbij waren Groothertog Henri, Groothertogin Maria Teresa, Erfgroothertog Guillaume en Erfgroothertogin Stephanie aanwezig. In het journaal van RTL.lu van gisteren is vanaf 2:12 minuten een kort videofragment te zien. Ook op www.monarchie.lu zijn verschillende foto's te zien, voor een nog duidelijker beeld van de outfits van de dames.

Foto met toestemming ©www.gouvernement.lu, foto ©Jean-Christophe Verhaegen

Erfgroothertogin Stephanie droeg een felroze jurk met kant en zwarte kraaltjes. De jurk komt van Diane von Furstenberg, en is te koop voor € 659,- Over het korte jurkje droeg ze een zwart jasje met strik. Stephanie combineerde haar outfit met felroze pumps.

Foto met toestemming ©www.gouvernement.lu, foto ©Jean-Christophe Verhaegen

Groothertogin Maria Teresa droeg een donkere jurk met daarover heen een lange blauwe mantel met verschillende neon-achtige kleuren. Beide dames zagen er stralend uit!

screenshots video ©RTL.lu (tenzij anders vermeldt!), afbeeldingen ©DVF, Foto's met toestemming ©www.gouvernement.lu, foto ©Jean-Christophe Verhaegen

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Marrigje

Marrigje

donderdag 14 jan 2016 - 08:04

Een korter jasje bij Stephanie zou mooier geweest zijn voor het jurkje

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 14 jan 2016 - 14:57

Ik heb zelf altijd het gevoel dat een korter jasje bij iemand die wat voller is qua omvang bij de middel, juist dikker maakt. En dat langer afslankt. Hoe kijken jullie daar tegen aan?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 13 jan 2016 - 19:22

Twee nieuwe scherpe foto's toegevoegd aan de log!

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 13 jan 2016 - 18:15

Wat een mooie kleding dragen beide dames!

afbeelding van Oranjefan99

Oranjefan99

woensdag 13 jan 2016 - 16:21

Allebei erg mooi!

afbeelding van Oranjefan99

Oranjefan99

woensdag 13 jan 2016 - 16:21

Allebei erg mooi!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 13 jan 2016 - 11:33

Ik vind Maria Teresa er altijd heel mooi en verzorgd uitzien ondanks dat ze klein is en vrij stevig gebouwd, is het goed te zien dat zij veel aandacht besteed aan haar uiterlijk en kleding
Stefanie's outfit vind ik ook mooi, deze japon staat haar heel goed! Fijn dat zij zo feestelijk gekleed zijn en zo heurt het!
Nog meer mooie beelden zijn hier te zien: http://www.newmyroyals.com/2016/01/grand-ducal-family-held-new-years.htm... Wat een prachtige ruimte waar de Nieuwjaarsontvangst werd gehouden.

afbeelding van Carmen

Carmen

woensdag 13 jan 2016 - 11:19

Wat heeft Maria Teresa toch een positieve uitstraling en een mooi gezicht! En ze is altijd keurig verzorgd.
De outfit van Stephanie lijkt me erg mooi, maar zelf vind ik haar altijd een beetje bleekjes en moe ogen. Ze heeft wel een lieve uitstraling trouwens.

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 13 jan 2016 - 10:47

Allebei heel mooi gekleed , heel feestelijk ook! Stefanie gaat er steeds vlotter en jonger uitzien.
Maria Teresa heeft niet het meest ideale figuur, maar wat weet ze zich altijd goed te kleden !!

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 13 jan 2016 - 18:36

Mee eens.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 13 jan 2016 - 10:16

Wat leuk dat Stefanie zich steeds beter gaat kleden en niet meer van die stijve outfits draagt. Dit staat haar geweldig. Maria Theresa ziet er als altijd geweldig uit.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 13 jan 2016 - 18:37

Mee eens.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?