Kroonprinses Victoria is de afgelopen dagen al weer druk bezig geweest, na haar vakantie!

1. Afgelopen vrijdag bracht ze overdag samen met prins Daniel een bezoek aan nationaal onderzoekscentrum SweTox. Kroonprinses Victoria ging gekleed in een wit broekpak met donkerblauwe top met witte print. Daarbij droeg ze haar bekende witte tas van Ralph Lauren, en donkerblauwe pumps, die eveneens van Ralph Lauren zijn.

2. Op vrijdagavond waren Victoria en Daniel - samen met het Zweedse Koningspaar - aanwezig bij de viering van het 90-jarig bestaan van de Zweedse radio. Kroonprinses Victoria ging gekleed in een nieuwe midirok van het Deense merk Baum und Pferdgarten. De zwarte mouwloze top die ze er op droeg heeft ze volgens mij al vaker gedragen. Haar oorhangers en armband zijn van Lara Bohinc Jewellery. Daarbij draagt ze hippe schoenen van Ralph Lauren.

3. Op zaterdag 22 augustus wandelden Kroonprinses Victoria en de Noorse Kroonprinses Mette-Marit samen een deel van een pelgrimstocht voor het klimaat. Uiteraard droeg de dames allebei een wandel-outfit!

4. Aan het einde van het programma op deze dag werd er een dienst gehouden in Stromstad, waar beide prinsessen ook naar toe gingen. Kroonprinses Victoria droeg een jurkje met print en een soort boothals. Kroonprinses Mette-Marit droeg een gebloemde jurk van Zimmerman. 

5. Op 25 augustus reikte Kroonprinses Victoria de Stockholm Junior Water Prize 2015 uit! Ze ging gekleed in een blauwe jurk met print van Dagmar. Daarbij droeg ze haar bekende oorbellen van Ebba Brahe Jewellery.

6. Gisteren was Kroonprinses Victoria samen met haar vader aanwezig bij een seminar over regenwater, dat gehouden werd tijdens de Stockholm Water Week. De Kroonprinses droeg hier een zwarte jurk met witte print, gecombineerd met groene pumps, een groene clutch en een collier met groene hanger. Foto's van de prinses zijn hier te vinden

Naar welke van de 6 outfits van Kroonprinses Victoria gaat je voorkeur uit? En wat vind je van de jurk van Kroonprinses Mette-Marit?

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van jeannine

jeannine

vrijdag 28 aug 2015 - 17:23

ja haha dat is echt zo, goed opgemerkt Kareltje we
mogen het niet te serieus nemen

afbeelding van Imke

Imke

vrijdag 28 aug 2015 - 14:31

Vooral die wijde midirok met mouwloze top en hippe zomerschoenen is een treffer. Ik vind het leuk dat ze varieert, je ziet wel haar eigen stijl erin. Nooit overdone. Soms neigt de kleding het naar het bravige, maar omdat ze een pittige uitstraling van zichzelf heeft ziet ze er toch niet gauw tuttig uit. Goede gekozen hippe accenten (zoals hier de schoenen) bij een verder rustige look staan haar erg leuk.

afbeelding van Janna

Janna

vrijdag 28 aug 2015 - 12:01

Alleen die laatste blauwe jurk vind ik vreselijk. Dat is echt iets voor teenagers met een strakke legging eronder. Het is meer een tunic dan een jurk. Mutton dressed up like lamb! Misschien vindt haar man haar hair mooi zo strak naar achter in een knot.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 28 aug 2015 - 11:11

De zwart witte rok vind ik beeldig. Prachtig geweven stof ook, zo te zien

afbeelding van elisah.

elisah.

vrijdag 28 aug 2015 - 11:06

Ik vind de zwart met witte rok zoooooooooo leuk!!
Beetje jaren 50 stijl.
Ik ben niet altijd weg van haar kleding, maar het is altijd verzorgd en nooit to much!Alleen haar kapsel graag eens wat losser en met een mooie krul...............zo,n stakke knot kan heel stijlvol zijn ,maar het best eens iets vlotter !

afbeelding van jeannine

jeannine

vrijdag 28 aug 2015 - 08:13

bij Viktoria vind ik de jurk zwart wit met boothals de mooiste ,ik denk dat ze haar heeft dat vooraan niet in toom te houden is als het los hangt vele (weerborstels) zo noemen wij dat hier in de Kempen dat is haar dat naar alle richtingen groeit in plukjes naast elkaar het kroezelt ook zeer erg is te zien op de foto van dichtbij ik denk dat alles een reden heeft anders zou ze het wel eens anders dragen
ook bij Mette Marit die altijd hoog gesloten kleding draagt denk ik mischien een lidteken of tatou uit het verleden het zal wel een reden hebben waarom ze dat zelf nodig vinden

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 27 aug 2015 - 21:33

Victoria ziet er meestal goed uit maar ook ik zou haar graag eens zien met wat losser haar.
Mette-Marit presteert het opnieuw om er uit te zien als een moeke met zo'n hooggesloten jurk met korte mouwen. Ik heb het al eens eerder geschreven: precies het model dat haar het allerminst flatteert. Hoe bestaat het!!!!

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

vrijdag 28 aug 2015 - 10:58

Ben het met je eens. Zie haar zelden leuk gekleed. En wat dat haar van Victoria betreft: een wat losser kapsel zou haar beter staan. Ze heeft een bolle toet met dat strakke kapsel. Ziet er wel verzorgd uit, maar vlot is anders.

afbeelding van Bea

Bea

vrijdag 28 aug 2015 - 00:53

Laat Mette-Marit gewoon lekker dragen wat zij mooi vindt, om nu meteen als 'moeke' te betitelen is onnodig onaardig. Ik zou zeggen: twee leuke dames samen die ook nog iets nuttigs doen zonder daar teveel aandacht voor zichzelf te vragen. Helemaal top!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 27 aug 2015 - 21:07

Mooie midi rok! Echt slanke taille.
Dat is mn favoriet!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 27 aug 2015 - 21:11

Ja, die rok vind ik ook heel gaaf! Ook prachtig gecombineerd met die eenvoudige top!

afbeelding van zara

zara

donderdag 27 aug 2015 - 20:04

Zo leuk en gevarieerd prinses Victoria is in haar kledingkeuze, zo weinig doet zij met haar kapsel. Ik ben nu echt wel een beetje uitgekeken op dit strak naar achteren getrokken knotje. Het witte broekpak de outfit met wijde rok staan haar superleuk! Het blauwe jurkje van nr. 5 oogt wat merkwaardig door de korte voorkant, maar Victoria kijkt er zo stralend bij dat het toch overtuigt.

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 27 aug 2015 - 20:42

Eens met jou Zara: ik zou haar ook wel eens met los haar willen zien. Ik heb dat nog nooit gezien ook!
Sportieve kledingkeuze van Victoria altijd weer. Niks overdadigs of kijk-mij-eens-design-dragen, maar bescheiden en vrouwelijk. De blauw-witte outfit is heel leuk evenals de zwarte top met rok (oich, zij draagt zwart in de zomer!). De foto van Victoria en Mette-Marit in het wit is enig!

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 28 aug 2015 - 11:08

Met jullie eens. Ik hou van haar gevarieerde bescheiden kledingkeuze, dat toch lekker modern is. Wat zou ik haar graag met los haar of met een vlot geknipt kapsel (à la Letizia misschien) willen zien.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?