Gisteravond kwam ik ineens een jurkje dat Prinses Laurentien ook heeft, tegen op een tweedehands kledingsite! Helemaal geweldig! Vooral omdat het een merk is waarvan ik nog nooit had gehoord. Het jurkje herkende ik direct, en de foto's die ik me herinnerde staan op de website van FanvanMaxima! Gelukkig wilde zij me toestemming geven om enkele van deze foto's te gebruiken! Heel hartelijk dank!

Het jurkje van het merk Renato Nucci, werd door Prinses Laurentien gedragen tijdens de uitreiking van de Majoor Bosshardtprijs 2010. Deze werd uitgereikt aan de Prinses op 6 juni 2010. 

  

Foto's met toestemming ©FanvanMaxima

Als ik een 'nieuw' merk ontdek bij Prinses Laurentien, volgt daar natuurlijk altijd een speurtocht op. Heeft ze nog meer gedragen van dit merk? En ja hoor! Eindelijk de ontwerper gevonden van deze prachtige bordeauxrode rok! Laurentien droeg deze set bij het Genootschap onze Taal in 2013.

  

Foto's met toestemming ©Royalduo

En ook dit jurkje is van Renato Nucci! Laurentien droeg het onderstaande jurkje bij de presentatie van Mr. Finney en de andere kant van het water, in 2011. Het jurkje komt uit de collectie van Renato Nucci 2011! En, ook hier draagt Prinses Laurentien de stola die we intussen al heel wat keren voorbij hebben zien komen!

screenshots video

Afbeeldingen kleding ©Renato Nucci

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie mag alleen over genomen worden met toestemming van de beheerder van The World of Royals! 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Annelie

Annelie

zaterdag 24 jan 2015 - 17:47

Wat leuk, dat je dit gevonden hebt!
Ik vind de kleding niet lelijk, maar het zijn mijn favorieten ook niet. Ik vind dat niet alles erg mooi zit. Het eerste jurkje heeft zo bijv. een behoorlijk vormeloos bovenstukje en dat vestje boven die paarse rok vind ik ook nog niet alles....
Bij Laurentiens kleding loop ik wel vaker tegen zulke dingen aan.

afbeelding van Els

Els

zaterdag 24 jan 2015 - 13:34

Ik vind juist het eerste jurkje niet mooi. Zo'n vormloos geval aan de bovenkant en bleek van kleur. Alleen het kant op de rok is mooi. De andere jurkjes vind ik juist door de kleuren wel prachtig. Vooral de groene is bij mij al langer favoriet door de kleuren, stof en hals.

afbeelding van elisah.

elisah.

zaterdag 24 jan 2015 - 12:33

Bij Laurentien is het voor mij altijd wat dubbel, ze heeft zo,n bijzondere smaak en maakt zulke gewaagde combinatie,s dat het wel van lef getuigt, maar ik lang niet altijd alles leuk vind.
Haar schoenen keuze is maar zelden de mijne, ook de vaak gewaagde panty kleur daarbij niet direct mijn smaak
.Dus is voor mij het totaal plaatje het meestal net niet!!
Maar omdat ik het zo,n leuk en lief mens vind kan ik heeeeeel veel van haar hebben.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 24 jan 2015 - 11:00

Wat goede gevonden! Misschien is het jurkje oo de tweedehands site wel van Laurentien geweest...
Het eerste jurkje vind ik aan de bovenkant niet mooi zitten, komt misschien door de kettingen, maar toch... De wijde rok vind ik echt afschuwelijk. Staat Laurentien echt niet. Groenen jurkje is leuk. Mooi merk!

afbeelding van orchidee

orchidee

zaterdag 24 jan 2015 - 10:52

Wat vind ik he knap van Laurentien om elke keer weer iets bijzonders te vinden.
Ik vind het eerste jurkje haar goed staan, hoewel ik de bovenkant er een beetje "BH-loos" uit vind zien, zeker met die grote hanger tussen haar borsten.
Maar al die verrassende kleuren en modellen, ze blijft mijn favoriet!!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

zaterdag 24 jan 2015 - 00:20

Oh ja Annetje? Wat leuk! Ik kende het merk helemaal niet. En naar mijn idee verschijnen er geen nieuwe collecties meer. Kan na 2011 niets meer vinden (de rode rok is dus van 2011 of eerder). Iemand enig idee of het merk nog bestaat? En in welke prijsklasse zit het merk, Annetje? Ben ik zomaar benieuwd naar.

afbeelding van Annetje

Annetje

zaterdag 24 jan 2015 - 11:02

Ik kocht het bij Henk Pater in Ommen. Prachtige zaak, een dik gevulde portemonnee of aanverwant meenemen. Zeer prijzig. Ik wist niet dat het merk niet meer bestond. Jammer, net als het jassenmerk Carla Degen. Ook van de toonaangevende frontlinie verdwenen. Tja, en dan moet je maar weer op zoek naar iets anders leuks. #onverwachte zoektochten.

afbeelding van Annetje

Annetje

zaterdag 24 jan 2015 - 00:17

Grappig, heb ik ook kleding van.
Jaren oud, draag het nog steeds.

afbeelding van Lisanne

Lisanne

zaterdag 24 jan 2015 - 00:03

Wat goed van je dat je dit allemaal gevonden hebt zeg, en dat je het je herinnert! Ik vind 't 1e jurk het leukst, maar de anderen ook niet lelijk, als alle kleding zo leuk is draagt ze voor mijn part nog meer van dit merk!

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?