Prinses Aimee was vanavond (met dank aan een tip van Juliette!) aanwezig bij de modeshow van de Nederlandse ontwerpster Nikkie Plessen! Nikkie Plessen ontwerpt sinds 2011, en heeft haar eerste koninklijke client binnen!

Foto Instagram

Prinses Aimee ging gekleed in een zwarte outfit van - hoe kan het ook anders tijdens een modeshow - Nikkie Plessen! De outfit komt uit de Herfst/Wintercollectie 2016. 

Foto facebook (volledige outfit)

Hopelijk komen er nog beelden die ik hier rechtstreeks kan plaatsen. Tot zo lang zullen we het met linkjes moeten doen!

Tijdens het zoeken naar beelden kwam ik een wat oudere tweet tegen: Op 29 oktober waren Floris en Aimee bij een concert van Marco Borsato! Aimee droeg een fleurige rode top met zwarte accenten!


Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van heleen00

heleen00

woensdag 06 jan 2016 - 10:59

Wat een geweldig jurkje!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 06 jan 2016 - 14:02

Ja, ik vind het jurkje ook super staan bij Aimee!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?