Afgelopen najaar schreef Josine, eigenares van deze website, een artikel over Prinses Laurentien bij de premiere van Mr. Finney. 

Al tijden heb ik gezocht naar deze top, maar helaas niet gevonden. Ik was echter druk bezig met van alles van het merk Hoss Intropia te bekijken, omdat ik er achter kwam dat de prinses heel wat heeft gedragen van dit merk.

Door de bloem voorop de top kwam ik op het idee dat dit ook wel eens van het merk Hoss Intropia kon zijn. En ja hoor, raak! Persoonlijk vind ik de top leuk, lekker sportief, en typisch iets voor Laurentien. Ze droeg de top niet bij een officiële gelegenheid, maar in haar vrije tijd, en daar vind ik de top heel geschikt voor.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze top van Laurentien vinden!

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website over de mode van prinses Laurentien schrijft. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

woensdag 02 jul 2014 - 11:45

De blouse vind ik nogal druk. Niet mijn smaak. Het gehele plaatje kan mij niet echt bekoren.

afbeelding van elisah.

elisah.

dinsdag 01 jul 2014 - 21:36

Wat mij bij Laurentien opvalt is dat ze best vaak een leuk kledingstuk aanheeft, maar door verkeerde schoenen of andere vreemde combinaties en/of accessoires het nooit een mooi geheel is.
Ik heb altijd een beetje met haar te doen,( zal wel vreemd overkomen )maar ze moet maar op boksen tegen de populariteit van haar schoonzus Maxima !!1

afbeelding van Suyari

Suyari

woensdag 02 jul 2014 - 09:01

Maar waarom zou ze moeten opboksten tegen de populariteit van schoonzus??? Het is toch geen wedstrijd. Ik heb helemaal niet met haar te doen. Ze doet het prima op haar eigen wijze. Ik vind de blouse echt verschrikkelijk...leuk als je rond de 20 bent maar ja, ze kiest vaak opmerkelijke dingen uit.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 01 jul 2014 - 20:31

Inderdaad was de top in combinatie met de rok destijds niet zo geweldig, maar de top op zichzelf vind ik echt leuk! De top op een zwarte broek is denk ik wel een mooie combinatie!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 01 jul 2014 - 18:22

Super leuk deze blouse! Van mij mag ze nog veel vaker voor dit super leuke merk kiezen!

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 01 jul 2014 - 17:24

Leuke top inderdaad, voor in je vrije tijd. Maar ik vond hem toentertijd slecht gecombineerd met de te korte rok en de te lange laarzen en de rode jas. En ik zou graag zien dat Laurentien haar zonnebril uit haar haren haalt!

afbeelding van Annelie

Annelie

dinsdag 01 jul 2014 - 12:56

Leuke top is dit, en idd meer geschikt voor de vrijetijd!
Echt typisch Laurentien-kleding!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?