Prinses Laurentien was op donderdag 23 oktober 2014 aanwezig in Driebergen, bij een ondernemersmiddag over besparing van energie. De Prinses hield een lezing tijdens de middag, die was georganiseerd door Het Klimaatbureau, Liander en de Missing Chapter Foundation.

Dat Prinses Laurentien dol is op de kleur groen, bewees ze afgelopen donderdag opnieuw. De Prinses was gekleed in een zwarte broek met witte en donkergroene print, een zwarte top en een sjaal met print. In mijn ogen stuk voor stuk mooie kledingstukken, alleen zou ik geen twee verschillende prints bij elkaar gekozen hebben.

De broek en de sjaal zijn beide van het Belgische merk Essentiel Antwerp! Beiden kan ik niet in de kleur groen vinden op internet, maar de broek in zwart-wit-rood staat wel in de webshop van Essentiel. Ook de sjaal staat niet in de webshop, maar wel een andere sjaal met hetzelfde soort borduursel.

Bij Essentiel Antwerp heb ik het inmiddels nagevraagd, en vandaag (27 oktober 2014) kreeg ik een bevestigend antwoord. De sjaal komt alsnog in de webshop te staan (en daarom konden ze een foto van de sjaal opsturen), de broek is echter alleen in de winkel verkrijgbaar.

 

Overigens wil ik jullie nog graag een tip meegeven: Prinses Laurentien is te zien in de laatste aflevering van het programma 'Zeg eens B'. Zo leuk, iemand die analfabeet is geweest en nu zelf een boek geschreven heeft noemde Prinses Laurentien: Mop. Laurentien vond dat zelf geweldig, zoveel is wel duidelijk. Toen de man emotioneel werd sloeg zij een arm om hem heen. Wat een warme en liefdevolle vrouw!

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier.

Foto's ©Royalduo - overige afbeeldingen: Essentiel Antwerp

 

 

 

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van elise1

elise1

maandag 27 okt 2014 - 20:41

Mooi en fris. In mijn ogen wel weer te druk bij elkaar maar dat is haar stijl. Want stijlvast, dat is ze. Daar kan haar schoonzus nog wat van leren. Bij Maxima kan het altijd alle kanten op. Die heeft gewoon geen eigen stijl en waait met alle winden mee....

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 27 okt 2014 - 12:25

Inmiddels heb ik van de sjaal een foto ontvangen van een medewerkster van Essentiel Antwerp. Deze is eind van de week te koop via de webshop van Essentiel Antwerp (voor de liefhebber).

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

maandag 27 okt 2014 - 10:35

Echt Laurentien deze combinatie.
Prachtig die kleur groen en ook een leuke broek ,de sjaal vind ik persoonlijk te druk,maar ze kan het hebben.
Toch knap dat ze volhoudt aan haar eigen stijl.

afbeelding van marinde

marinde

zondag 26 okt 2014 - 20:26

Mooie outfit! Ik heb 'Zeg een B' gezien. Wat een geweldig mens is Laurentien......

afbeelding van Agnes

Agnes

zondag 26 okt 2014 - 12:44

Jasje en sjaal helemaal leuk, broek is een beetje te druk. Maar wow wat straalt ze!

afbeelding van Bea

Bea

zondag 26 okt 2014 - 11:56

Leuke outfit! Mooie shawl!

afbeelding van Imke

Imke

zondag 26 okt 2014 - 11:05

Leuk! Frisse kleuren, mooi gesneden jasje, en die combi van twee prints kan ze goed hebben met haar lange slanke figuur. Voor mij persoonlijk zou het te druk zijn, maar als het je staat en je houdt ervan: waarom niet?

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 25 okt 2014 - 23:17

Grappige outfit! Ik vind het wel een leuke combi deze prints.
De oorbellen en het te blinde haar vind ik een stuk minder mooi staan...

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?