Het is vooral prinses Aimee die kleding draagt van de Nederlandse ontwerper Addy van den Krommenacker, maar ook de prinsessen Irene, Margriet, Carolina, Margarita en Mabel zijn al gesignaleerd in creaties van Addy's atelier. In de log van vandaag kijken we naar het ensemble dat prinses Margriet droeg tijdens de uitreiking van de Four Freedom Awards. De japon en het bijbehorende jasje hebben een blauw/wit dessin met margrieten en passen perfect bij de voorkeur van de prinses voor kleding en juwelen met de toepasselijke bloem. De felle kleur blauw zien we terug in de bijpassende hoed, tas en oorbellen, terwijl de kleur wit terugkomt in de slingbacks met een kleine houten hak. Ik ben heel benieuwd wat jullie van het ensemble vinden! Wat mij betreft draagt de prinses het binnenkort nogmaals. Mede dankzij de kleur, de pasvorm en het vrolijke design behoort dit ensemble tot een van mijn favoriete outfits van prinses Margriet. 

Soortgelijk ensemble op de catwalk:

Foto's met dank aan:

Addy van den Krommenacker 
www.royalpress.nl via www.ppe-agency.com 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van marie28

marie28

donderdag 25 sep 2014 - 12:19

Teveel bloemetjes. Jurkje met wit jasje was ook heel mooi geweest ! Hoed staat haar niet leuk !

afbeelding van Sofia

Sofia

zaterdag 20 sep 2014 - 20:32

Hmmm leuk in de zomer en voor 1 keertje.De hoed mag ze van mij of goed opzetten of helemaal af laten.

afbeelding van Maxi

Maxi

zondag 21 sep 2014 - 22:59

Leuk hoor, helemaal passend bij Margriet en geweldig op maat gemaakt! Al zou ik zelf het jasje open gedragen hebben, net als het model.

afbeelding van Imke

Imke

zaterdag 20 sep 2014 - 16:23

Het pakje staat haar mooi. Ik vind de print niet te kinderachtig, het staat heel fris en ze kan dit prima hebben. De combinatie van bloemetjesmotief en witte schoenen met lage hak roept wel een associatie met 'bejaard' op, dat zou ze beter kunnen vermijden door hier blauwe schoenen bij te dragen. Het is een mooi pakje om te combineren, jasje op witte rok en witte schoenen zou bijv. wel goed kunnen, of een blauw jasje op de jurk.

afbeelding van Annelie

Annelie

zaterdag 20 sep 2014 - 16:13

Ik vind het een leuke outfit. Staat haar goed, maar de hoed vind ik wat minder. Ik zie er liever een mooi haarstukje bij.
De outfit van de catwalk vind ik wel mooier, maar dat past niet bij Margriet.
Ik hoop dat ze het binnenkort nog eens draagt!

afbeelding van jeannine

jeannine

zaterdag 20 sep 2014 - 16:08

de kleuren vind ik mooi oogt zeker zomers het model is ook prima ook dat van de catwalk voor jong maar de print vind ik te druk en eentonig dit zou mooier zijn met afwiselend effen delen zowel wit als blauw erin verwerkt vb vertikaale belijning
verder vind ik haar bijna altijd hel elegant gekleed

afbeelding van elisah.

elisah.

zaterdag 20 sep 2014 - 15:44

Ik heb Margriet in mooiere creatie,s gezien, maar dat komt misschien omdat ik zelf niet zo van bloemetjes prints houdt.
De kleur staat haar in ieder geval heel goed en het past perfect, alleen draagt ze de hoed te ver naar achter, maar dat doet Margriet vaker, jammer, anders zou het plaatje mooier zijn.
Maar wat blijft Margriet charmant en wat een enig paar is het toch.

afbeelding van Wilma

Wilma

zaterdag 20 sep 2014 - 14:43

Margriet zag er prachtig uit!
Een piepklein puntje vind ik de manier,hoe de hoed gedragen word...maar wellicht is het heel goed en een advies van de ontwerper.
Wat een stralende prinses...diep respect....

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 20 sep 2014 - 14:21

In één woord PRACHTIG!

afbeelding van Carmen

Carmen

zaterdag 20 sep 2014 - 14:18

Zelf vind ik dit een van haar mindere outfits, vooral van een afstand gezien. Maar Margriet ziet er altijd onberispelijk uit hoor. Ze wordt ook steeds mooier naarmate ze ouder wordt. Dat noem ik nou 'aging gracefully'.

afbeelding van orchidee

orchidee

zaterdag 20 sep 2014 - 14:06

Een jurk met (blauwe) margrieten past uitstekend bij prinses MARGRIET.
Het staat haar prima.

afbeelding van Marije

Marije

zaterdag 20 sep 2014 - 13:52

Prinses Margriet ziet er prachtig uit! De volgende keer zou ik het leuk vinden als ze óf het jasje draagt met een witte jurk óf deze jurk met een wit of blauw jasje. Nu vindt ik het namelijk vrij druk.

afbeelding van zita

zita

zaterdag 20 sep 2014 - 13:26

Ik vind het bloemetje vrij kinderachtig. Leuk voor een kinderjurkje, maar niet voor een formele outfit van een bejaarde dame.

afbeelding van Lisanne

Lisanne

zaterdag 20 sep 2014 - 13:23

Op de catwalk vindt ik het ensemble leuer, maar dat is natuurlijk niks voor Margriet! Het is wel een leuk stel! De hoed zit iets minder gunstig maar als ze die anders doet of een haarstukje herdraagt ze het voor mijn part zeker!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?