Prinses Viktoria de Bourbon-Parme kwam vandaag in actie als beschermvrouwe van Save the Children. Ze bezocht samen met de ambassadeur van de Pluchen Speelgoedactie, de basisschool De Paperclip, waar de jongen zelf ook op zit. Samen deelden ze de knuffels uit in zijn klas. Ook schreef Prinses Viktoria samen met de ambassadeur kaartje voor de gasten van Familiehuis Daniel den Hoed. 

Rick Evers, journalist voor Vorsten, sprak Prinses Viktoria tijdens deze activiteiten. Ze vertelde hem een heel leuk nieuwtje: Prinses Viktoria is zwanger van haar 2e kindje! 

Prinses Viktoria droeg een groene jurk met daar over heen een vestje in dezelfde kleur. Qua sieraden droeg ze een gouden armband en een gouden ring met bloemen. Verder droeg ze bijpassende groene oorhangers.

Nieuws en foto´s met dank aan ©Rick Evers!

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 10 nov 2015 - 20:18

Wat een super leuk nieuws! Nog leuker als prinses Annemarie ook zwanger blijkt te zijn en er een prinsje wordt geboren ( anders goede reden om de erfopvolging naar een prinsesje te laten gaan ...)
De groene kleur vind ik erg mooi en als outfit met een retro knipoog, helemaal leuk. Ze had voor wat hippere schoenen of laarzen kunnen kiezen, maar het gaat vooral om haar inzet voor dit goede doel!

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 10 nov 2015 - 12:58

lady van laack en pringle of scotland

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 10 nov 2015 - 14:00

Dank je wel! Even gekeken, maar ik zie deze kleding daar niet tussen staan.

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 10 nov 2015 - 12:37

ik gok van laack of pringle?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 10 nov 2015 - 12:51

Ik kan geen merk vinden dat zo heet, als ik google. Heb je een linkje voor me naar de site?

afbeelding van Annelie

Annelie

dinsdag 10 nov 2015 - 11:37

Wat een leuk nieuws! En dat ze dit zelf zo zegt tegen een journalist! Normaal wordt zoiets vaak door het hof naar buiten gebracht.
Haar kleding vind ik leuk, maar daarmee is het ook gezegd. Ik vind het niet heel bijzonder ofzo. Niet dat ik daarmee alleen tevreden ben. Af en toe moet het ook gewoon met wat minder kunnen... Ik hoop dat ze bij een volgende gelegenheid met iets verrassends voor de dag komt.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 10 nov 2015 - 12:56

Nee hoor, deze tak ´Royals´ brengt het niet via het hof naar buiten. Ze vertellen het vaak pas als er naar gevraagd wordt. Dan wordt het bevestigd cq ontkend. Als er al iets naar buiten gebracht wordt gaat het via het secretariaat van de familie en niet via de RVD/het Koninklijk Huis.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 10 nov 2015 - 12:50

Nu wordt er over dames die prinses worden ook wel heel snel geschreven dat ze mooi zijn.

Viktoria was inderdaad model. Dat stond in het artikel van Harpers Bazaar, waar ik een tijdje geleden ook over geschreven heb in een log op deze site (over de kleding die ze daar droeg). Hier het artikel: http://www.harpersbazaar.nl/Women-of-the-Year/Viktoria-de-Bourbon-de-Parme

afbeelding van juliette

juliette

dinsdag 10 nov 2015 - 20:08

Dit is een inderdaad een prachtige foto , ik vind dat mensen hier snel oordelen en haar lelijk noemen. Dat soort reacties zal ik nooit begrijpen

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 10 nov 2015 - 21:08

Juliette dat ben ik helemaal met je eens. Ik zie hier een mooie, verzorgde en jonge vrouw. Prachtig figuur en mooi haar. Zien jullie er zelf zo geweldig uit ladies? Qua uitstraling en/of figuur? En zelfs als Victoria niet mooi zou zijn, dan hoeven we toch alleen de kleding van haar en anderen te beoordelen op deze blog.
Waarom zo negatief: het is geen model, ze is te dik of te mager of te flamboyant of te teruggetrokken. Wat mij betreft volledig overbodige opmerkingen. Doe dat lekker over je vriendinnen of over jezelf, kan heel verfrissend werken kan ik je uit ervaring vertellen. Vooral 's morgens als ik net wakker ben vind ik de spiegel niet zo vriendelijk ;-)

afbeelding van Agnes

Agnes

dinsdag 10 nov 2015 - 22:53

hmm na het lezen van jullie relaas... jullie hebben gelijk. Lelijk is geen aardig woord. Dus dat neem ik terug. Nee ik ben zelf geen model en niet de knapste. Neemt niet weg dat ik een mening over iemand mag hebben en diegene niet mooi mag vinden, deze mening blijf ik ook houden, maar lelijk klinkt inderdaad heel onaardig als ik het zo terug lees. Excuus!

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 11 nov 2015 - 01:03

Agnes, ik ben het helemaal met je eens, precies wat ik ook altijd zeg. En TWOR ik ben het ook helemaal met jou eens dat er snel wordt gezegd dat een royal (of ook andere celebrities) mooi zijn, dat wordt zo gecreëerd door de media, als die beslissen dat iemand mooi is dan gaat men daar vaak in mee. Nuchterheid is tegenwoordig vaak ver te zoeken wat dat betreft.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 10 nov 2015 - 23:21

Aanvaard hoor!

Nogmaals, er wordt over prinsessen nu eenmaal snel geschreven dat ze mooi zijn. We moeten er nuchter in zijn dat dat soms wat overtrokken is, dat wilde ik met mijn opmerking zeggen. Maar ja, wat is nu eigenlijk mooi? Feitelijk helemaal niet zo belangrijk, die buitenkant, als je van binnen maar mooi bent (ik weet het, een mooie buitenkant is natuurlijk mooi mee genomen haha). En we zijn in mijn optiek mooi zoals God ons geschapen heeft.

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 10 nov 2015 - 21:13

Ik begrijp dit ook niet, Juliette. Zijn de personen die zeggen dat ze niet mooi is dan zo knap? Vraag ik me af. Om iemand zomaar lelijk te noemen vind ik trouwens niet echt aardig.
Ik vind haar een heel vriendelijke en sympathieke uitstraling hebben. Ze is zelfs zonder make-up nog mooi. Op de dag van haar huwelijk had ze volgens mij alleen lipgloss op. En ze zag er heel mooi uit, ook omdat ze straalde. Schoonheid komt dus ook van binnen uit. Ze heeft een mooi figuur en mooi haar. Ze doet verder ook goed werk en ze is intelligent. Dit alles bij elkaar opgeteld draagt ook bij tot schoonheid.
Ik wens haar een goede zwangerschap en voor straks een goede bevalling.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 10 nov 2015 - 13:59

Ik heb net op mijn eigen site een log geschreven over de 1e 2 dagen van dit bezoek, dus ja, ik heb het gezien. Nog even geduld, ik hoop het vanavond te plaatsen ;-).

afbeelding van Agnes

Agnes

dinsdag 10 nov 2015 - 12:57

Dit is een mooie foto van haar! Thanks voor het delen TWOR, dat brengt ander licht op de zaak :-). Of in ieder geval met de juiste make up, mooi haar en goede belichting komt ze wat mij betreft heel anders over.

afbeelding van Agnes

Agnes

dinsdag 10 nov 2015 - 12:09

ik vind haar vrij lelijk als ik eerlijk ben...maar ja daar kan ze niet zo veel aan doen, alleen wellicht wel wat meer make up gebruiken, zodat ze wat meer sprankelt. Ze is nu lijkwit. Ik kan me er ook niet zoveel bij voorstellen dat ze model is geweest.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

dinsdag 10 nov 2015 - 12:46

Agnes@ Wat een vreemde opmerking!!

afbeelding van Margreet

Margreet

dinsdag 10 nov 2015 - 12:40

Zo zie je maar weer hoe smaken kunnen verschillen. Ik vind haar heel aantrekkelijk, echt! Ze heeft mooie, vriendelijke ogen, goed zichtbaar want vaak onopgemaakt, haar kinlijn is super, heur haar is mooi dik en glanzend en ook haar tanden zijn goed, qua vorm. Verder is ze slank, intelligent en zo te zien vriendelijk.
Haar kleren, ja, dat kan aantrekkelijker, maar "lelijk"? Echt niet, vind ik.

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 10 nov 2015 - 12:22

Ik vind haar ook niet mooi, en ze kleedt zich ook zo tuttig. Ik vind het in ieder geval geen sprankelende jonge vrouw.

afbeelding van orchidee

orchidee

dinsdag 10 nov 2015 - 09:38

Doro, dat ging over prinses Sophia van Zweden, Die had een turbulent leven achter zich, maar gedraagt zich nu koninklijk en wordt op handen gedragen door de Zweden.

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 10 nov 2015 - 11:18

nee, dat weet ik inderdaad. maar dit ging echt over Viktoria. een socialite, schrijfster en veel gevraagd model (geen model zoals Sofia was) en ook geloof ik jurist

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 10 nov 2015 - 09:18

wat een leuk nieuws! Ik vind het jurkje en vestje wel heel mooi van kleur en het staat haar ook mooi rustig. maar ik vind het wel een ontzettend oubollig geheel. met die gouden knopen, er was ooit een duits merk dat dit soort gebreide dingen had. Lady van laack geloof ik....echt te ouwelijk voor haar. het model is niet lelijk vind ik overigens. En die schoenen erbij. de oorbellen die niet dezelfde kleur hebben...grote gouden oorringen zouden al zoveel verschil hebben gemaakt. En iets van een make-up, lidstift of mascara maakt haar vast mooier.
Wat ik alleen zo vreemd vind, voor haar huwelijk werd geschreven dat zij ooit topmodel was (naast schrijfster, societygirl etc), maar heel eerlijk gezegd, ik vind dat vreemd gezien haar gebit...Begrijp me goed, niemand hoeft van mij een stralend mooi gebit te hebben (wel schoon graag!) en bij prinses Sofia hoop ik dat ze nooit wat aan haar tanden zal laten doen omdat dit haar juist extra mooi maakt. Maar bij deze prinses lijkt me de berichtgeving indertijd niet kloppend

afbeelding van juliette

juliette

dinsdag 10 nov 2015 - 07:09

Leuk maar die schoenen
Volgens mij weet ze niet zo goed hoe ze zich moet kleden als een prinses , vaak erg outbollig en saai

afbeelding van Jens

Jens

maandag 09 nov 2015 - 23:10

Mooie vrouw, op een bepaalde manier vind ik het setje leuk. Beetje retro, de kleur hoort daar goed bij en staat haar prima. Prachtig haar en beeldige sieraden. Maar die schoenen kunnen weg. Wat mij betreft dan hè.

afbeelding van Maxi

Maxi

maandag 09 nov 2015 - 23:06

Dank je, hier is het groen inderdaad frisser!

afbeelding van Maxi

Maxi

maandag 09 nov 2015 - 22:37

Misschien wel keurig, maar ook saai en ik betwijfel of deze kleur groen bij haar past..

afbeelding van Paula

Paula

maandag 09 nov 2015 - 22:35

EDIT: dubbel, wat is dat nou weer

afbeelding van Paula

Paula

maandag 09 nov 2015 - 22:35

Ik heb die hele eerste baby gemist.

afbeelding van orchidee

orchidee

maandag 09 nov 2015 - 23:03

Die eerste baby was waarschijnlijk de reden dat hun aanstaande huwelijk op dezelfde dag als het overlijden van prins Friso bekend werd gemaakt.

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 10 nov 2015 - 12:34

precies!! goed dat je dat aangeeft want anders zouden jaime en Viktoria wel harteloos overkomen terwijl dit natuurlijk een heel trieste samenloop is geweest

afbeelding van orchidee

orchidee

dinsdag 10 nov 2015 - 12:51

Maar zo kwam het ook over. Het huwelijk van zijn broer werd uitgesteld, dit huwelijk niet.
Pas na hun huwelijk werd bekend dat zij al zwanger was toen het huwelijk aangekondigd werd. Ze liep ook steeds met haar bruidsboeket voor haar buik, op een heel vreemde manier.

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 10 nov 2015 - 12:55

volgens mij werd het huwelijk van zijn broer uitgesteld omdat hun vader stervende was...

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 09 nov 2015 - 22:22

Keurige set.

afbeelding van Agnes

Agnes

maandag 09 nov 2015 - 21:30

Weet je nog TWOR dat ik het een aantal weken geleden al dacht? Ze leek toen iets van een buikje te hebben, net als de vrouw van prins Carlos :-). Ze was toen blijkbaar toch al zwanger hihi grappig. Alleen in deze groene jurk is niets van een buikje te zien :-).

afbeelding van Maxi

Maxi

maandag 09 nov 2015 - 23:04

Ha Agnes, naar aanleiding van welke foto's dacht je dat toen van Anne-Marie?

afbeelding van Agnes

Agnes

dinsdag 10 nov 2015 - 12:10

In de post van 1 oktober bij prinsessenmode.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 09 nov 2015 - 22:15

Ik dacht het ook hoor, en het is zelfs door iemand nagevraagd aan het secretariaat. Wat toen ontkend werd (hihi, het secretariaat zal het ook vast niet geweten hebben). Nu denk ik stiekem: Mwah, dan is Annemarie ook vast zwanger. Ohhhh, erg he!

Maar, super leuk voor Jaime en Viktoria, en stiekem hoop ik voor hen een beetje op een zoon. De eerste kleinzoon voor Irene, maar vooral ook is het voor de Bourbon-Parmes belangrijk om een jongetje te hebben, voor de ´rechten´ op Parma en Piacenza (even heel simpel gezegd).

afbeelding van Agnes

Agnes

maandag 09 nov 2015 - 22:50

;-)

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?