Prinses Viktoria de Bourbon-Parme, de echtgenote van prins Jaime de Bourbon-Parme, is beschermvrouw geworden van Save the Children Nederland. Ter voorbereiding op deze functie bracht de prinses een bezoek aan India, en specifiek aan de krottenwijken. Save the Children heeft een video vrij gegeven van de prinses tijdens haar bezoek. Daar is te zien dat ze een eenvoudige blouse draagt in een kobaltblauwe kleur, op een zwarte broek.

Afgelopen zaterdag had Blauw Bloed een interview met prinses Viktoria. Viktoria vertelde onder andere dat het de eerste keer na haar huwelijk is dat ze weer terug is op Paleis het Loo. Dat vond ze best bijzonder, om weer terug te zijn. Ook vertelt ze dat Zita al weer een jaar is, en al loopt. Jaime, Viktoria en Zita zijn regelmatig in Nederland te vinden. Prins Jaime is ambassadeur van Nederland voor de Heilige Stoel, het Vaticaan.

Tijdens het interview draagt prinses Viktoria een lichtgrijze mantel op een zwarte broek, gecombineerd met een roze top. Daarbij draagt ze groene oorhangers.

Op maandagochtend 13 april 2015 heeft prinses Viktoria de Bourbon-Parme de wensbron in De Efteling geleegd! Justine Marcella (Vorsten) heeft een video van het evenement! De opbrengst van de wensput gaat al jaren naar Save the Children. Als nieuwe beschermvrouw van Save the Children, mocht Viktoria deze keer de wensput legen. En dat deed ze met duidelijk enthousiasme!

Viktoria droeg opnieuw een roze top, maar wel een andere als die van afgelopen zaterdag in Blauw Bloed. Daarbij droeg ze een beige broek, beige pumps en een prachtig getailleerde felgele mantel. Qua accessoires droeg ze dezelfde groene oorhangers die ze ook droeg tijdens het interview met Blauw Bloed.  

screenshots video ©Save the Children, uitzending ©BlauwBloed en video ©Justine Marcella

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 15 apr 2015 - 16:24

Wat leuk dat ze zich zo actief inzet voor het goede doel! Echt mooi om te zien dat royals hier een steentje aan bijdragen.
De kleding van Viktoria vind ik niet heel geweldig. Beide mantels vind ik erg mooi, maar de combinatie met de rest is niet mijn smaak.

afbeelding van Carmen

Carmen

woensdag 15 apr 2015 - 14:42

Ze heeft een heel klassieke uitstraling, alsof ze zo van een 17e eeuws schilderij is afgestapt :) Ik vind haar op een aparte manier heel mooi. Het kapsel op haar huwelijk vond ik net iets te ouderwets en niet zo mooi staan door die scheiding, maar ik snap de keuze wel, vooral ook in samenhang met haar japon.

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 15 apr 2015 - 14:36

Ik vind deze prinses een aanwinst in de koninklijke familie.
Stijlvol en eenvoudig. Geweldig hoe ze zich voor deze stichting inzet, misschien is het ouderwets van mij ,maar ik zie graag dat leden van de koninklijke familie zich voor dergelijke doelen inzet, heb er persoonlijk meer mee dan met al die financiele bijeenkomsten/congressen.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 15 apr 2015 - 14:18

Ik vind de gele jas met rode top en bruine broek geweldig staan, wat een mooie kleuren bij haar donkere haar. Ze komt in het filmpje zeer aangedaan over, heel begrijpelijk natuurlijk, een heel goed doel om aan te geven.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 15 apr 2015 - 14:00

Ik vind het geen beauty deze prinses, maar wat een leuk en betrokken mens!
Prachtige gele jas, nog mooier op een broek met smallere pijpen. De rode blouse vind ik iets te veel van het geode, had of voor dezelfde tint geel of bruin als de rest van de kleding gekozen. Maar super dat ze zich inzet voor Save the Children!

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 15 apr 2015 - 13:32

Ja dat was wellicht een ongelukkige samenloop ja. Maar ook bijzonder dat het niet uitgesteld kon worden, ik bedoel we kunnen allemaal uitrekenen dat Zita al 'onderweg was'

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 15 apr 2015 - 13:13

Wat een verschil! Ttv haar huwelijk werd er geschreven over de schoonheid van deze prinses/voormalig model etc!
Ik kon toen niet ontdekken wat er nou zo mooi aan haar was. Bij haar huwelijk vond haar een soort non, met dat haar, die ouwelijke jurk maar vond het vooral zo'n triest beeld dat ze alleen de kerk inliep! Jaime leuk begeleid door zijn moeder en zij helemaal alleen!
Nu echter vind ik haar prachtig!! Mooie uitstraling, leuke kleding, goed interview, natuurlijk en gelukkig ogend! Een ware 'aanwinst' voor deze site!!

afbeelding van orchidee

orchidee

woensdag 15 apr 2015 - 13:26

Bij haar huwelijk moesten de jurk en het boeket verbergen dat ze al een flinke tijd zwanger was. Ik vond het destijds ook zo raar dat hun huwelijk op dezelfde dag als het overlijden van prins Friso bekend werd gemaakt. Later bleek dus waarom het niet uitgesteld kon worden, zoals het huwelijk van Carlos wel uitgesteld werd.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

woensdag 15 apr 2015 - 10:11

De combinatie van de bruine broek met gele mantel vind ik prachtig!!
En idd een hele mooie mantel ook!!!
Heel goed dat ze zich inzet voor save the children, het is de eerste prinses die ik in een put heb zien kruipen!!! Petje af!!
Ik moet zeggen dat ik de prinses met los haar mooier vind als met een opgestoken kapsel, zoals tijdens haar huwelijk.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?