Prinses Tessy van Luxemburg heeft op maandag 14 en dinsdag 15 september een persoonlijk bezoek gebracht aan het hoofdkwartier van UNAIDS in Genève, Zwitserland. Ze bracht het bezoek om meer te leren over de aids-epidemie en het werk van UNAIDS.

De Luxemburgse Prinses droeg een grijze jurk met daarover heen een grijs jasje met korte mouwen, van onbekende ontwerper. Tips zijn welkom!

Qua accessoires droeg Tessy een gouden ring met parel en fijne oorhangers. Over haar jasje droeg ze een grote bruine riem. En, wat heeft ze toch prachtig lang haar!

Foto's ©UNAIDS Geneve

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - [email protected].

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Kate

Kate

maandag 21 sep 2015 - 10:23

Oei ,nee dit vind ik echt drie x niks .
Tuttig mouwtje ,hoog gesloten hals ,leuk bij mouwloos of zonder zo'n jasje en een kolossale riem waar je borsten ( bijna-) op rusten ,nee voor mij een misser .
Het lijkt me dat zo'n jonge vrouw toch beter kan ,ze heeft een " softe" uitstraling dus misschien kan ze beter kleding dragen met meer pit en wat meer uitgesproken .

afbeelding van Els

Els

zondag 20 sep 2015 - 11:56

De riem met enorme gesp zit wel erg hoog, zo vlak onder haar buste. Iets lager had mooier gestaan, of een klein riempje dat lager in de taille zit lijkt me nog beter.
Was dit het eerste item over Tessy?

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

maandag 21 sep 2015 - 13:08

Met de nationale feestdag heb ik over Tessy, Claire, Alexandra, Stephanie en Maria Teresa geschreven.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

zondag 20 sep 2015 - 11:54

De riem is veel te groot en te zwaar voor dit pakje.

afbeelding van Oranjefan99

Oranjefan99

zaterdag 19 sep 2015 - 22:02

Best leuk eigenlijk!

afbeelding van Paula

Paula

zaterdag 19 sep 2015 - 19:27

Wat jammer dat ze dat hesje er over aangetrokken heeft, en die riem. Want daaronder lijkt mij een prachtige jurk te zitten met een hele mooie lengte. Ik had het leuk gevonden als ze haar haar had opgestoken, dat oogt iets gekleder.

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 19 sep 2015 - 16:51

Ik vind grijs met cognac wel mooi. Mijn aandacht werd meteen getrokken naar de toch wel kolossale gesp. Een andere veel minder kolassale gesp is veel mooier. Dit doet afbreuk aan haar slanke taille. Jammer.

afbeelding van marinde

marinde

zaterdag 19 sep 2015 - 18:33

Ik ben het met je eens, Henny. Kleurencombinatie is prima maar die gesp onder die knoop is teveel.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 19 sep 2015 - 16:21

Mooi mens is prinses Tessy. Ik vind dit niet haar meest charmante outfit (heb zowieso wat moeite met de kleuren combinatie grijs - camel) maar wat leuk dat eren blog aan haar gewijd wordt!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

zaterdag 19 sep 2015 - 16:49

Tessy heeft inderdaad een mooie en lieve uitstraling. Haar kledingkeuze vind ik persoonlijk niet altijd geweldig, maar juist omdat we ook vrij weinig van haar zien, vind ik het jammer om de kans te laten liggen als er wel foto's beschikbaar zijn ;-).

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?