Gisteren is Sail Amsterdam 2015 van start gegaan! Omdat Prins Maurits de nieuwe beschermheer van Sail Amsterdam is - hij heeft deze rol over genomen van de toenmalige Prins van Oranje - mocht Prins Maurits de openingshandeling verrichten. En, natuurlijk was ook Prinses Marilène daarbij aanwezig!

Prinses Marilène ging gekleed in een koraalkleurige jurk van Diva Catwalk. Daar overheen droeg ze een cremekleurige mantel. 

Wat vinden jullie (voor zover het te zien is) van Marilène's kleding en kapsel?

screenshots uitzending ©NOS

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van elisah.

elisah.

zaterdag 22 aug 2015 - 19:15

Echt hele leuke foto,s van de familie, stralend ,bruin en vrolijk, wat leuk en goed om te zien dat Mabel met de kinderen er bij is !!

afbeelding van Oranjefan99

Oranjefan99

zaterdag 22 aug 2015 - 19:09

Nieuwe foto's van de Sail met Willem-Alexander, Máxima, Amalia, Alexia, Ariane, Mabel, Luana, Zaria (met bril) en Beatrix

polo W-A: https://www.google.nl/search?q=sail+blauw+wit+shirt&biw=1920&bih=969&sou...

polo Amalia http://www.cityofsails.eu/women/margeretha-pink-rouge
Amalia met broek van fotoshoot: https://www.google.nl/search?q=amalia+fotoshoot&biw=1920&bih=969&source=... http://www.dutchphotopress.com/event/1838-dutch-royal-family-at-sail-2015/

Alexia met broek van fotoshoot: http://www.dutchphotopress.com/event/1838-dutch-royal-family-at-sail-2015/
Luana en Alexia met dezelfde Sail polo (?)

Amalia en Ariane hebben dezelfde polo: http://www.cityofsails.eu/kids/corianne-jr (dit is een kinderversie)

Mabel deze (?) https://www.zalando.nl/sail-racing-poloshirt-zwart-sg822p001-q11.html?gc...

Zaria (?) https://www.google.nl/search?q=polo+sail+blue+rouge&biw=1920&bih=969&sou...

? = niet zeker

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

zaterdag 22 aug 2015 - 19:24

Super, dank je wel!

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 22 aug 2015 - 18:49

Ik vind Marilene een leuke, spontane en sympathieke vrouw die gewoon is gebleven. Ik vind het ook bravo dat ze haar lachrimpels gewoon toont. Niks mis mee. Wat me vaak opvalt is dat iedereen oud wil worden maar niet oud wil zijn. Ik wil niet zeggen dat Marilene al oud is, maar ik bedoel dit in z'n algemeenheid.

afbeelding van Maxi

Maxi

zaterdag 22 aug 2015 - 00:04

De kleuren van haar kleding vind ik niet goed gekozen. Ik vermoed dat diepe en koele kleuren haar beter staan.

afbeelding van Kate

Kate

vrijdag 21 aug 2015 - 20:28

Het koninklijk gezin zal morgen toch wel langskomen .
Maandag gaan de kinderen weer naar school .

afbeelding van elisah.

elisah.

vrijdag 21 aug 2015 - 20:18

Maar geen koffers uitpakken en tig wassen draaien..........!!

afbeelding van elisah.

elisah.

vrijdag 21 aug 2015 - 19:33

Leuk dat Marilene er ook is, en ik waardeer het dat ze geen kunstgrepen toepast, de uitgroei is minder, maar misschien wil ze weer terug naar haar echte kleur....... !!..
Ik zou het helemaal leuk vinden als WA en /of Maxima hier ook bij zouden zijn. Dit is toch een geweldige gelegenheid om als koningspaar je te laten zien, en met de meisjes erbij helemaal geweldig , .De vakantie heeft nu toch lang genoeg geduurd?

afbeelding van Kate

Kate

vrijdag 21 aug 2015 - 17:25

Plastische chirurgie? Ik denk dat er meer mensen zijn dan jullie hier op de site denken ( niet negatief bedoeld hoor !) die gebruik maken van fillers .
Dat is iets ( bijna) normaal inmiddels en wordt gedaan in korte tijd ,en daar hoef je niet voor naar een kliniek / ziekenhuis .
Bij een schoonheidssalon staat het vaak gewoon op de prijslijst .
Er zijn diverse behandelingen om de huid " jong " te houden , dus plastische chirurgie is de eerste jaren niet nodig .

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 21 aug 2015 - 21:03

@Kate: Nou, ik hoop van harte dat Marilène wijzer is dan die troep te gebruiken. Ze is van zichzelf zó charmant en intens lief. Ik heb haar altijd de liefste gevonden.

Ga je die fillers etc. gebruiken dan krijg je zo'n gezicht als Linda de Mol: een soort karikatuur omdat de diepe rimpels blijven en de rest opgestuwd wordt. Het ziet er werkelijk niet uit. Kloven met bergen ernaast.

afbeelding van hendrikje

hendrikje

vrijdag 21 aug 2015 - 21:37

Een gezegde was: 'van achter lyceum, van voren museum. De hedendaagse variant zou kunnen zijn: 'van voren lyceum, strompelt als museum'.

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 22 aug 2015 - 18:52

Ik denk dat als je eenmaal met fillers/botox begint dat het verslavend gaat werken, want je wilt er steeds jonger uitzien. En als je ermee stopt dan zakt de boel gewoon versneld in, dunkt me. Een vicieuze cirkel. Iemand met rimpels kan er net zo mooi en charmant uitzien als iemand zonder rimpels. Het is het totaalplaatje van kapsel, juiste kleding in de juiste kleur en niet te vergeten de uitstraling en houding :) voorbeelden genoeg: prinses Margriet, haar zus Irene, Beatrix, om maar een paar royals te noemen. Schiet me queen Elisabeth nog te binnen. Als ik ook op die manier zo oud mag worden in een goede gezondheid.......

afbeelding van Paula

Paula

zaterdag 22 aug 2015 - 21:49

Eens Henny. En hoe meer Botox-misvormden ik zie, hoe mooier ik rimpels begin te vinden. Liever echt en met rimpels, dan nep met een Madame Tussauds-hoofd.

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 21 aug 2015 - 19:13

Fillers zijn ook niet nodig lijkt me. Marilene wordt een dagje ouder maar dat betekent niet dat ze daar minder charmant door wordt (al meenden dat sommigen van jullie uit mijn commentaar te moeten concluderen). Blij dat we eens iemand zien die kennelijk geen botox, fillers en andere kunstgrepen nodig heeft. Nu nog stoppen met haar verven zou ik zeggen!

afbeelding van Kate

Kate

vrijdag 21 aug 2015 - 19:31

Ben het helemaal met je eens ,en je eerste reactie is gewoon prima .
Dat moet je nog wel kunnen schrijven zeg ,dat iemand er er ouder uit gaat zien .
Daarom geef ik ook een reactie op plastisch ,want ik vind het jammer dat er steeds minder "oudere " dames komen .
En steeds meer "oude" meisjes !

afbeelding van Oranjefan99

Oranjefan99

vrijdag 21 aug 2015 - 17:20

Mooie kleur van de jurk

afbeelding van Janna

Janna

vrijdag 21 aug 2015 - 17:03

Wie was het ook al weer die zei: "You can never be too rich or too slim".
Was het the Dutchess of Windsor?

afbeelding van LG

LG

vrijdag 21 aug 2015 - 21:33

Ik vind dat een vreselijk gezegde, er is er nog zo een: "nothing taste as good as thin (skinny) feels." Gezondheid is belangrijk (en het is helaas niet iedereen "gegeven") en komt in alle maten en vormen.

afbeelding van M

M

vrijdag 21 aug 2015 - 17:01

Marilene is een prachtvrouw een echte powerwoman. Daar zouden we er meer van moeten hebben. Ze heeft een duidelijke kledingstijl, maar is geen modemeisje. Maxima is anders in dat opzicht. Marilene is een echte carriere vrouw. Mager i dont know, krachtig zeker! Hulde!

afbeelding van Josephine

Josephine

vrijdag 21 aug 2015 - 23:47

Inderdaad Kareltje helemaal mee eens.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 21 aug 2015 - 16:52

Maar waarom lijkt ze mager in deze kleding? Ik vind niet dat deze jurk dit benadrukt, zeker niet met de jas eroverheen. Uitgroei is iets waar je wat aan kunt doen, maar rimpels wordt toch iets lastiger tenzij je voor plastische chirurgie gaat. En daarnaast vind ik iemands figuur sowieso lastig om openbaar te bespreken. Ik zou dat al snel kwetsend vinden.

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 21 aug 2015 - 21:02

Wat is er mis met haar figuur? Ik zou er héél veel voor geven om er zó uit te zien als Marilène! Ik ben het wel met je eens wat betreft de stof dat deze wat te dik voor haar is. Soepele stoffen staan haar geweldig, het zwiert ook en het past gewoon bij haar. Maar ook deze jurk zal haar wel weer prima staan, ze kan alles wel aan. Ze maakt geen modemissers, althans: ik heb ze nog niet gezien.

afbeelding van Annelie

Annelie

vrijdag 21 aug 2015 - 16:26

Ik vind Marilènes kleding altijd fantastisch. Het staat haar zo leuk, maar ik vind wel dat ze moet uitkijken voor kleding waarin ze erg mager lijkt. Haar kapsels zien er vaak ook erg mooi uit, maar dit vind ik wel echt een flater hoor. De manier van opsteken vind ik wel leuk, maar de uitgroei is niet normaal. Zo erg heb ik het bij Máxima nog nooit gezien. Ook vind ik haar er niet heel wakker uit zien. Misschien slecht geslapen?
Laten we deze keer maar gauw vergeten en uitkijken naar een nieuwe gelegenheid!

afbeelding van Oranjefan99

Oranjefan99

vrijdag 21 aug 2015 - 20:26

Nee inderdaad! Ze ziet er oud en moe uit met rimpels

afbeelding van hendrikje

hendrikje

vrijdag 21 aug 2015 - 16:09

Ik vind het een heel leuk paar. Van die huwelijkstrouw zullen we nooit zeker weten. Maar in het geval van niet gebeurt het in ieder geval veel discreter.
Marilene is nogal mager, als ze 2 á 3 kilo aankomt, zal haar gezichtshuid minder rimpelig ogen. Maar zo ziet ze er ook prima uit.

afbeelding van Kaatje

Kaatje

vrijdag 21 aug 2015 - 17:15

Voor sommige mensen, zoals ondergetekende, is het erg lastig om 'zomaar' een paar kilo aan te komen.... En ach, de ene dag zie je er beter uit dan de andere. Je kunt nooit in iemands agenda kijken wat de reden/oorzaak daarvan is. En misschien is die er wel helemaal niet. Make up kan ook veel doen of laten. Het valt mij bijvoorbeeld op dat haar ogen niet zo donker zijn opgemaakt als we ook wel eens zien. Dan oogt het ook vaak wat fletser (haarkleur daargelaten).

Ik zie hier een lief stel dat samen goed voor de dag komt.

afbeelding van Sle

Sle

vrijdag 21 aug 2015 - 15:47

Charmant en zeer vriendelijk koppel. Prima en verzorgde uitstraling!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 21 aug 2015 - 15:12

Ik ben dol op Marilene en ik vind Maurits lijken op zijn opa Bernhard qua doen en laten :) (Behalve de huwelijkstrouw ;))

afbeelding van Kate

Kate

vrijdag 21 aug 2015 - 13:57

Doro ,ben het met je eens vwb de lach rimpels . Vind "bravo" het goede woord hiervoor!

De uitgroei vind ik niet nodig en sowieso vind ik het jammer dat ze haar eigen donkere haar kleur zo weg verft .
Met haar donkere ogen geeft de donkere haarkleur haar juist zo'n aparte uitstraling .
De kleur jurk is mooi ( jas mooi ,maar wel gezien nu ) de stof apart en zeker geen Ladress,die heeft dit soort dikke stoffen niet in de collectie dacht ik .
Het lijkt wel een soort foamkwaliteit stof die Vanillia ook in de collectie heeft ,in diverse jurken .

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 21 aug 2015 - 13:31

het is een stijlvolle vrouw die met charme haar lachrimpels draagt! bravo! maar eerlijkheid gebied te zeggen dat ze er vandaag wel een beetje onverzorgd uitziet. iets meer slaap en een beurt bij de kapper zou haar gegund zijn.
de witte jassen van Marilene vind ik wel wat saai. dat draagt ze zo vaak en maakt haar wat fletser dan nodig. een jas in de kleur van haar robe zou ik mooier vinden, of een afgeleidde daarvan. Of desnoods marineblauw.

afbeelding van jeannine

jeannine

vrijdag 21 aug 2015 - 17:27

het kan dat het slaaptekort is maar als ik er zo uitzie komt het van allergie op planten en zon bij mooi zomerweer en daar zijn geen middelen om dat te voorkomen

afbeelding van Arianne

Arianne

vrijdag 21 aug 2015 - 12:58

Ik vind Marilene altijd heel stijlvol gekleed. Ze is voor mij een voorbeeld. Van haar heb ik het merk LA Dress ontdekt en draag ik met veel plezier. Ik ben zo benieuwd wat het merk nu is. Ze begint inderdaad ouder te worden, dat wordt iedereen gelukkig:-). Maar ik vind haar een super leuke vrouw! Komt misschien ook door haar spontane, vlotte, leuke karakter.

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 21 aug 2015 - 11:27

Ik kan de jurk niet goed zien, hij lijkt me erg mooi. Marilène weet wat haar staat vind ik, ze is altijd zo stijlvol gekleed.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 21 aug 2015 - 10:41

Wat een mooie outfit. Prima voor de gelegenheid. De jurk is vast van La Dress... Mooi stel. Ben benieuwd of we Willem Alexander en Máxima nog gaan zien. Maar misschien neemt Maurits nu alle honneurs waar.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 21 aug 2015 - 12:07

Voor zover ik kan zien (ik heel wat afgespeurd gisteren en eergisteren) is het geen LaDress, geen Paule Ka, geen Ted Baker. Of ik moet wat over het hoofd gezien hebben. Wat het merk wel is? Geen idee.

afbeelding van AnneR

AnneR

vrijdag 21 aug 2015 - 14:27

Het is van Diva Catwalk. Kijk eens op die site :-)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 21 aug 2015 - 15:22

Super AnneR, dank je wel!

afbeelding van AnneR

AnneR

vrijdag 21 aug 2015 - 21:06

Graag gedaan. Kwam het toevallig tegen op Facebook, waar een winkel voor deze jurk reclame maakte met de foto van Marilène...

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 21 aug 2015 - 15:08

Dank je wel!!

afbeelding van Marrigje

Marrigje

vrijdag 21 aug 2015 - 14:40

Heb even gekeken en het lijkt er idd veel op!

afbeelding van Carolina

Carolina

vrijdag 21 aug 2015 - 12:22

Die uitgroei viel mij ook op. Niets ten nadele van degene die de foto gemaakt heeft natuurlijk, maar het is wel een bijzonder onvoordelige foto geworden van haar.

afbeelding van Maxi

Maxi

vrijdag 21 aug 2015 - 04:26

Laten we ons tot de kleding van Marilène beperken en niet over ouder worden praten. Ik persoonlijk
vind het leuk dat ze er natuurlijk uitziet.

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 21 aug 2015 - 19:07

Het is gewoon een constatering dat ze er ouder uitziet. Daarmee zeg ik niet dat dat niet natuurlijk is of niet leuk. Integendeel, ik zeg dat ze er charmant uitziet. Beter dan al die botoxhoofden van sommige royals!

afbeelding van Moos

Moos

vrijdag 21 aug 2015 - 08:57

Helemaal mee eens!

afbeelding van Bea

Bea

vrijdag 21 aug 2015 - 08:43

Eens!

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 20 aug 2015 - 23:07

Charmant gekleed, maar ook onze prinsessen worden een dagje oude zo te zien.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?