Prinses Margriet is momenteel in Rio de Janeiro, in verband met de Paralympische Spelen. Tijdens de openingsceremonie zat ze naast de Belgische Prinses Astrid, die samen met Prins Lorenz aanwezig was. Prinses Margriet zwaaide uitgebreid met haar oranje sjaal. Margriet droeg een witte pantalon en een boucle jasje.

Tijdens de eerste dag van de Spelen reikte Prinses Margriet de eerste Nederlandse medaille uit! Een bronzen medaille, die naar Alyda Norbruis ging. Ze ging hierbij gekleed in een donkere rok met bijpassende top, en een speciale lichtblauwe sjaal.


Ook bracht Prinses Margriet een bezoek aan de Nederlandse tafeltennisploeg. Bij deze gelegenheid droeg ze een zwart/wit gestreept jasje op een witte rok en een witte top.

Prinses Astrid en Prins Lorenz zijn, zoals gezegd, ook aanwezig. Er zijn maar weinig beelden van hen beschikbaar. Hieronder een foto in een tweet van het paar:

Wat vinden jullie van de outfits van Prinses Margriet?

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Eftichia

Eftichia

zondag 11 sep 2016 - 14:13

Mooie outfits draagt Prinses Margriet, leuk, gekleed met sportief tintje, goed uitgekozen!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 10 sep 2016 - 14:30

Wat leuk dat ze dit doet! En enthousiast!
En ze ziet er vlot gekleed uit.
En heel bijzonder dat ze medailles uit kan reiken aan NLers. Goede prestaties!

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

zaterdag 10 sep 2016 - 13:33

Helemaal top echt leuk gekleed , vlot en toch netjes. Het oranje jasje met pantalon is erg leuk. De donkere combinatie past uitstekend bij de gelegenheid en het gestreepte jasje met witte rok en shirt echt sportief. Trouwens Margriet kan je niet vaak op modeflaters betrappen.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 10 sep 2016 - 13:08

Wat vinden jullie van de outfits van Prinses Margriet?

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?