Prinses Margriet en Prof. mr. Pieter van Vollenhoven hebben van 13 t/m 17 mei een officieel bezoek gebracht aan Canada. Meer informatie over het bezoek is hier te lezen. In deze log blikken we slechts kort terug op de outfits die Prinses Margriet tijdens de 4 dagen dat ze officiele verplichtingen hadden heeft gedragen.

Outfit dag 1

Tijdens de 1e dag droeg Prinses Margriet een okergele rok met een cremekleurig jasje van jacquard stof.

Foto

Foto

Foto

Foto

Outfit dag 2

Op dag 2 droeg Prinses Margriet een fleurige gebloemde mantel op een felrode rok. Later verwisselde ze de rok voor een felrode pantalon.

Foto

Foto

Foto

Foto

Outfit dag 3

Tijdens de 3e dag droeg de Prinses een zwarte kokerrok met een zwart/wit geruite mantel.

Foto

Foto

Foto

Foto

Outfit dag 4

Op de laatste officiele dag van het bezoek ging Prinses Margriet gekleed in een rode pantalon met een rode wikkeltop. Ze combineerde haar outfit met een wijdvallende rode mantel en een witte bloem in haar kapsel.

Foto

Foto

Foto

Foto

 

Alle beelden komen uit de uitzending of uit korte video's van ©Blauw Bloed

Wat vinden jullie van de outfits van Prinses Margriet? En naar welke outfit gaat jullie voorkeur uit?

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Gerdieneke de Jong

Gerdieneke de Jong

dinsdag 23 mei 2017 - 16:59

Wat een mooie outfits! Nummer 1 vind ik wat minder, maar de rest is echt mooi.

afbeelding van Gerdien

Gerdien

dinsdag 23 mei 2017 - 11:39

Alle outfit zijn prachtig. Alleen de witte haarcorsage oogt wat kinderachtig. Als de haarcorsage ook rood zou zijn, zou het mooier staan.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 23 mei 2017 - 22:41

Ik vermoed dat het een verwijzing naar de Canadese vlag is, rood met wit. Maar dan was het misschien mooi geweest als ze wat meer witte accessoires had, om het plaatje net iets completer te maken. Verder vind ik de rode outfit heel mooi, en de corsage op zich ook mooi.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 22 mei 2017 - 19:10

Wat vinden jullie van de outfits van Prinses Margriet?

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

zondag 21 mei 2017 - 11:46

Bij de eerste outfit vind ik het opstaande kraagje rond haar hals wat minder. Het doet mij, ook door de kleur en dikkere stof, denken aan zo'n band bij nekklachten. En voor een dergelijke bloem in het haar vind ik haar langzaam toch wat te oud geworden. Verder een mooie vrouw die zeer representatief gekleed is.

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 23 mei 2017 - 07:30

Ik sluit me bij MrsDuck aan. Leuke kleding draagt ze. Al begrijp ik de bruine handschoenen niet. Op de vijfde foto van boven doet ze me heel erg aan Juliana denken.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 23 mei 2017 - 22:39

Ik zie bij haar inderdaad wel vaker trekjes van Juliana. En Margriets zoon, Prins Bernhard jr., vind ik ook behoorlijk veel van Juliana weg hebben.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 20 mei 2017 - 23:33

Ik vind eigenlijk alle outfits goed. .De rode trekken meer aandacht. De bloem of wat t ook is in haar haar vind ik minder geslaagd. Dat had beter een hoed kunnen zijn dat maakt ook wat meer koninklijk.
Het broekpak is lekker vlot.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 20 mei 2017 - 22:25

Sorry, even geen puf om inhoudelijk op het bezoek in te gaan, maar bij dezen dan toch een kort overzicht van de kleding van Prinses Margriet tijdens het bezoek. Wat staat rood haar goed! Persoonlijk vind ik de zwart/witte mantel niet echt een succes, maar de overige outfits staan haar alle 3 perfect! Wat vinden jullie er van?

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?