Prinses Margriet was afgelopen dinsdag aanwezig bij de viering van het 70-jarig jubileum van de Unie Van Vrijwilligers. Prinses Margriet is beschermvrouwe van de vrijwilligerscentrale. 

Prinses Margriet droeg een witte jurk met zwarte print. Daarbij droeg ze als accessoires een collier in dezelfde tinten, wat het een beetje druk maakt. Buiten droeg de prinses een witte stola.

Op donderdag 15 oktober was Prinses Margriet in Luxemburg aanwezig bij de jaarlijkse vergadering van het IOC. En, Prinses Margriet was niet de enige royal die hierbij aanwezig was! Ook Kroonprinses Victoria van Zweden en Prins Albert van Monaco waren te gast bij Groothertog Henri en Groothertogin Maria-Teresa. 

Prinses Margriet droeg een zwarte rok met een donkergroen jasje. Groothertogin Maria Teresa droeg een zwarte pantalon, lichtgrijze top en een bijpassende lichtgrijze blazer.

Kroonprinses Victoria ging gekleed in een zwart positiejurkje met witte stippen van het favoriete positiekledingmerk van verschillende prinsessesn: Seraphine!

Foto's met dank aan ©Josée Zwaga! Overige afbeeldingen ©Seraphine.

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van zara

zara

dinsdag 20 okt 2015 - 10:30

Prinses Margriet vind ik er superleuk uitzien in dat donkergroene korte jasje en de leren rok! Ik kan op de foto overigens niet goed zien of het nu leer is met een ingestanst patroon, of dat het een stoffen rok is met een kanten strook erop. Maar de rok heeft voor haar precies de goede lengte en de kantstrook maakt de rok iets minder streng. Het groene jasje met rits en ingeweven patroon vind ik haar fantastisch staan!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 19 okt 2015 - 15:41

Eindelijk deze ochtend in geslaagd kaarten voor Oranjezaal.
Via mobiele telefoon.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zondag 18 okt 2015 - 18:58

AnnekeM@ Het blonde model draagt geen donkere panty en dan toont die jurk meteen vlotter. Enne....ik vroeg me af of Prinses Margriet een leren rok draagt met kant, voor hetzelfde geld is die van stof, het is niet goed te zien.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 18 okt 2015 - 09:50

Ik vind de zwart witte combinatie wel leuk bij Margriet. Heb je al kunnen vinden wie de ontwerper is? Ook de bril staat haar goed. In Luxemburg vind ik haar weer als "de Libelle vrouw" gekleed. Beetje een rommeltje en erg basic. De leren rok met kant vind ik echt een misser.
Victoria ziet er stijlvol uit, maar wel een beetje stijf bik weet niet waarom, maar bij het model oogt deze jurk veel vlotter.

afbeelding van Marije

Marije

maandag 19 okt 2015 - 09:39

Het model is 'al verder in de zwangerschap' waardoor de jurk ook weer anders valt. Victoria heeft nog niet zo'n dikke buik, dus misschien dat de jurk over een poosje al weer 'vlotter' staat bij haar.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zondag 18 okt 2015 - 01:02

Het is moeilijk een mening te geven met deze kleine foto's, ik heb nog even bij PPE gekeken waar je de jurk van Margriet beter kunt zien, ach die ketting i.p.v. een kraagje, die past best bij het geheel, de jurk staat haar goed 't is weer eens wat anders. Tja in Luxemburg draagt ze daar nu een leren rok met aan de onderkant een stuk kant erop? Zie .http://robinutrecht.photoshelter.com/gallery-image/The-Swedish-Crown-Pri... Margriet draagt er een leuk jasje op maar als geheel kan het me nu niet zo bekoren. De jurk van Kroonprinses Victoria vind ik een beetje donker voor een vrouw die in blijde verwachting is, ik had liever een mooie pastel teint gezien (in ieder geval iets fleurigers), die donkere panties maken het nog donkerder en vind ik er helemaal niet mooi bij staan. Zie ook http://robinutrecht.photoshelter.com/gallery/The-Swedish-Crown-Princess-...

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 21 okt 2015 - 11:19

@Eftichia: wat ziet Margriet er in de eerste link nog jong uit! Wat een verschil met Irene en Beatrix zeg.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 21 okt 2015 - 11:52

Paula@ Irene en Beatrix hebben allebei veel voor de kiezen gehad, helemaal Beatrix en dat kun je goed aan haar gezicht zien.

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 21 okt 2015 - 17:15

@Eftichia: ja, dat speelt natuurlijk mee. En Beatrix rookt, daar krijg je ook rimpels van. Groot verschil hoor, tussen haar en Margriet.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 17 okt 2015 - 23:22

Leuk jurkje draagt Margriet, maar de ketting vind ik er te druk bij. Die had ze beter gewoon helemaal weg kunnen laten, naar mijn mening. In Luxemburg ziet ze er heel goed uit!

Jurk van Kroonprinses Victoria vind ik eenvoudig, maar leuk, zo met die mouwen van chiffon. Ik ben heel benieuwd naar Victoria's positiekleding volgende week in Colombia en Peru! Victoria en Daniel brengen van maandag tot en met vrijdag een bezoek aan deze landen.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?