Prinses Mabel heeft eerder deze maand voor haar Stichting Girls not Brides, een 4-daags bezoek gebracht aan Mozambique. Mabel arriveerde op 6 juni.

Op de website Girls not Brides is een fotoverslag te vinden. Er staat maar 1 foto in het persgedeelte (zie hier onder), de rest van de foto's zijn hier te vinden! Opvallend genoeg draagt ze maar 1 keer een zwart met witte outfit! Daarnaast 1 keer een kobaltblauwe maxi-jurk, een donkerblauwe jurk en een wit jurkje met fleurige print. De grijs/wit/zwarte broek, die ze combineert met een wit shirt en zwart vestje, zagen we eerder tijdens Sail Amsterdam!


Op 8 juni had Mabel onder andere een ontmoeting met de minister van Gezondheid van Mozambique. Ze droeg hier een kobaltblauwe maxi-jurk van tricot stof.

Foto ©Girls not Brides, Jane Mingay

En, in dit jurkje wil ik Prinses Mabel vaker zien!

Update: toch nog foto's gevonden van Prinses  Mabel in de donkerblauwe jurk, tijdens een ontmoeting met de First Lady en anderen. 


Naar welke van de 4 outfits gaat jullie voorkeur uit? Felblauwe jurk, donkerblauwe jurk, zwart/witte outfit of het lichte jurkje met print?

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Jannie

Jannie

dinsdag 21 jun 2016 - 16:32

De blousejurk is leuk, zou wel een lichtere riem op mogen. De maxi jurk vind ik net zo'n succes, in een effen kleur vind ik het een beetje een nachtpon, terwijl hij natuurlijk best duur zal zijn :-). De kleur is wel leuk.

afbeelding van Helena

Helena

dinsdag 21 jun 2016 - 13:02

Hoeveel vrouwen zouden dit haar in Nederland zo hebben zitten. Dat is niet te tellen denk ik.
Maar een prinses moet het netjes opsteken, anders is ze gedegradeerd tot gewone vrouw.
Daar ga je je toch niet aan storen.
Ik vind haar kleding vormeloos, niet die leuke jurk met print natuurlijk.

afbeelding van Carolina

Carolina

dinsdag 21 jun 2016 - 11:11

Nog even los van heur haar, wat ik eigenlijk te lang vind en vooral opgestoken altijd erg mooi bij haar, vind ik haar nogal bleekjes en vaak onopgemaakt er uitzien. Ze is wel opgemaakt hoor, dat zie ik wel op foto's van dichterbij, maar op de foto's hierboven heb ik eigenlijk bij elke foto zoiets van 'doe nou even iets aan jezelf, het kan zoveel beter en leuker'. Ik begrijp de Mabeladoratie ook niet heel goed dus eerlijk gezegd.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 21 jun 2016 - 13:36

Geen idee of Mabel geadoreerd wordt, dat lees ik hier nergens. Wat positieve punten benoemen, naast de negatieve van anderen, vind ik nu niet direct iemand adoreren. Adoreren vind ik ophemelen, en dat lees ik hier echt niet. En dat ik over haar schrijf? Tja, ze is gewoon 1 van de vele prinsessen waar ik over schrijf als het zo uitkomt ;).

afbeelding van Carolina

Carolina

dinsdag 21 jun 2016 - 13:46

Ik bedoelde niet specifiek dit stukje, ik bedoel het meer in het algemeen. Het is me opgevallen dat Mabel niet veel fout kan doen. Dat kan natuurlijk komen door het ongeluk van Friso, waarvoor verder alle respect, maar naar mijn mening ziet ze er dus regelmatig bleekjes en onopgemaakt uit. Niet meer en niet minder. En dat je over haar schrijft? Daar heb ik met geen woord over gerept en dat zal ik ook zeker niet doen.

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 21 jun 2016 - 11:06

Niets mis met dat haar, zowel vast als los. Wat een gezeur zeg (neem me niet kwalijk).

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 21 jun 2016 - 10:20

Als het haar van Mabel niet goed zit, dan weet ik het niet meer. Ik vind het verzorgd zitten, zoals altijd bij haar het geval is. Ik kan me niet voorstellen dat ze gel gebruikt. Dat doe je meestal bij kort haar. :-)

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 21 jun 2016 - 10:25

Dat bedoelde ik inderdaad ook, k ben het helemaal met je eens ;).

afbeelding van Doro

Doro

zondag 19 jun 2016 - 23:02

Haha, dat was een autocorrectie! Pissige lok bedoelde lossige lok, soepel vallend

afbeelding van Jens

Jens

zondag 19 jun 2016 - 16:53

Een pissige lok ..........LOL
Kun je een voorbeeldje geven Doro :--)))))

afbeelding van Doro

Doro

zondag 19 jun 2016 - 23:03

Allemaal niets mooi en haar prachtige haar ook biet mooi zo: knip er een stuk af, stop met die gel want dat ziet er niet zo mooie uit. Haar niet zo plat achter de oren maar een beetje met een lossige lok veel charmanter en zachter dan dit 'snel snel kapsel'

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 21 jun 2016 - 01:35

Ik ben het met je eens Doro. Dat is toch geen kapsel wat Mabel heeft. Het ziet er niet eens gekamd uit. Kam het dan wat naar boven of föhn het bol en doe er haarlak in. En haar kleding vind ik excentriek. Nu heb ik het juiste woord te pakken. Excentriek. Er zit geen lijn in, althans niet in wat ze draagt op bovenstaande foto's. Dan weer dit, dan weer dat en ik vind het werkelijk nooit een succes. Dat is ook een prestatie.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 21 jun 2016 - 10:09

Als dit al geen gekamd haar is, weet ik het ook niet meer.

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 21 jun 2016 - 14:44

@TWOR: ja, ik snap mijn eigen opmerking eigenlijk ook niet. Dat moet een indruk van een andere keer zijn. Oepsss.

afbeelding van Jens

Jens

zondag 19 jun 2016 - 15:20

Lichte jurk met print is inderdaad geweldig, de zwarte riem vind ik de donker en grof maar who cares.
De onderste blauwe A-lijn jurk vind ik mooi, in combi met hakken en de lage staart. De lange Jomanda jurk helemaal niet.

afbeelding van Sofia

Sofia

zondag 19 jun 2016 - 08:38

Lichte jurkje met print staat haar goed. Ze droeg vroeger heel veel pastels.De rest van de jurken vind ik vreselijk saai!!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 18 jun 2016 - 20:10

Wat leuk Mabel weer zo te zien stralen! Het witte jurkje met print is echt een topper. Dat mag ze zeker snel weer herdragen.
De blauwe jurkjes kan ik niet zo waarderen. De modellen zijn niet mooi en flatteren haar niet. Niet dat dat bij een veldbezoek belangrijk is, maar toch...

afbeelding van elisah.

elisah.

zaterdag 18 jun 2016 - 19:53

Ik vind het al leuk om Mabel weer kleuren te zien dragen..................
Ik vond het altijd zo in en in verdrietig als je haar steeds weer in het zwart zag.!

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 18 jun 2016 - 19:34

Mabel in kobaltblauw?!! Wat verrassend! Van mij mag ze meer kleur dragen. De kleur staat haar goed. Zwart gaat ook tegenstaan, lijkt me.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

zaterdag 18 jun 2016 - 20:11

Ze was natuurlijk nooit zo heel kleurrijk, maar ik vind het ook verrassend, en de kleur staat haar fantastisch!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

zaterdag 18 jun 2016 - 19:29

Tips over de merken die ze draagt zijn, zoals altijd, welkom!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

zaterdag 18 jun 2016 - 19:29

Wat een verrassing, de kleding van Mabel tijdens dit bezoek! Vooral het witte jurkje met print vind ik super. Maar ook het kobaltblauw staat haar goed. Eigenlijk vind ik alle kleding tijdens dit bezoek prima!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?