Op dinsdagavond 4 oktober heeft Prinses Laurentien een toespraak gehouden in ZiggoDome. Voor een uitverkochte concerthal hield ze het openingswoord tijdens het inspiratie-event Inspiration360 in Amsterdam. Tijdens haar toespraak vroeg ze aandacht voor het door haar opgerichte Missing Chapter Foundation. Een deel van de toespraak is terug te zien/luisteren in het onderstaande filmpje uit de tweet van Paulette van Ommen (die ooit de vriendin van Prins Jaime de Bourbon-Parme was).

Prinses Laurentien ging gekleed in een al eerder gedragen lichtgrijs jasje, op een zwarte jumpsuit (mogelijk is het een top met broek, dat is niet goed te zien. Laurentien heeft echter wel een dergelijke zwarte jumpsuit in haar kledingkast hangen).


Prinses Laurentien droeg het grijze jasje al eerder tijdens een interview:

Een dag eerder was Prinses Laurentien aanwezig bij de ontmoetingsdag van ZaanPrimair. Bij deze gelegenheid droeg ze een camel/taupekleurige jurk met knopen aan de voorkant. Ze combineerde haar outfit met fuchsiakleurige accessoires.

Naar welke outfit gaat jullie voorkeur uit?

Foto's ©Henk Schweitzer

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

vrijdag 07 okt 2016 - 21:03

1e outfit prima.
2e outfit echt vreselijk. Wat een raar model jurk. En die korte mouwen en wrsch blote benen gaat mijn begrip helemaal te boven voor op een dag waarop het 's morgens 4 graden was en ik snelsnel de winterjassen voor mijn zoons heb opgezocht....

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 07 okt 2016 - 16:02

Het grijs met zwarte setje vind ik heel geslaagd! Leuk, die korte rok en die zwarte maillot eronder. Haar haar zit ook goed. De jurk op de andere plaatjes is niet zo flatteus. Die had veel langer gemogen en de roze schoenen die begrijp ik niet.

afbeelding van Agnes

Agnes

vrijdag 07 okt 2016 - 13:01

Grijze jasje vind ik leuk!!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 07 okt 2016 - 10:57

COS heeft van die jurkjes met plooien aan de achterkant.

T grijze colbertje is altijd goed.

afbeelding van Janna

Janna

vrijdag 07 okt 2016 - 09:11

Het lijkt méér op een blijde verwachting jurkje.

afbeelding van orchidee

orchidee

donderdag 06 okt 2016 - 23:58

Meestal vind ik haar kledingkeuze verrassend en leuk, maar dit jurkje vind ik helemaal niks. Het is in mijn ogen een echte hobbezak :)
Het glinsterende bovenstuk van de jumpsuit vind ik het geheel net dat beetje extra geven.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 07 okt 2016 - 10:06

Ik denk dat je foto 4 en 5 bedoeld met het glinsterende bovenstuk? Dat is een topje op haar favoriete korte zwarte rokje (heeft ze heel vaak gedragen). Daar staat boven dat ze het jasje eerder heeft gedragen tijdens een interview ;).

afbeelding van orchidee

orchidee

vrijdag 07 okt 2016 - 13:45

Nee, die bedoelde ik niet.
Wanneer je het filmpje afspeelt, zie je wat ik bedoel.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 07 okt 2016 - 14:16

Oh dat bedoel je! Ik dacht eigenlijk dat ze die lange ketting met doorzichtige kralen weer om had, maar kan het door de verre afstand niet goed zien.

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 06 okt 2016 - 19:48

De roze schoenen onder het jurkje zijn wel geweldig met die blokhak.
Als ze Engels spreekt humt ze helemaal niet trouwens.

afbeelding van Kate

Kate

donderdag 06 okt 2016 - 19:27

Mijn voorkeur gaat uit naar de bovenste outfit met het colbertje.
Het model van het jurkje vind ik vreselijk en staat volgens mij bij niemand flatteus .

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?