Vandaag was Prinses Laurentien aanwezig bij de lancering van de Raad van Kinderen in Zeist. De Raad van Kinderen is een initiatief van de Missing Chapter Foundation, waarvan Prinses Laurentien de oprichter is. Deze Raad werd op 11 november 2010, de Dag van de Duurzaamheid, gelanceerd. Inmiddels zijn er al heel plaatsen en bedrijven die gebruik maken van een dergelijke Raad van Kinderen. Laurentien zet zich geweldig in voor dit project!

De Prinses was vandaag gekleed in een zwarte laagjesrok met daarop een witte blouse met zwarte stippen en een groene stola. De kleur van de panty snap ik niet helemaal. Of komt het door de lichtval dat deze bruin lijkt? De panty van de dame naast haar lijkt dezelfde kleur te hebben, dus het zou kunnen. 

Laurentien is geweldig goed in het herdragen van kleding op een net iets andere manier. Ze maakt steeds weer nieuwe combinaties. Zo zagen we haar al eerder met de blouse met stippen en de stola al eerder op 22 september 2014 tijdens de Dutch Green Building Week in Arnhem. 

Foto met toestemming ©Rob Severijnen, Photoworkx

Tijdens de opening van de bibliotheek in het Taalhuis Den Haag op 8 september 2014 droeg Laurentien de stola ook.  

Foto met toestemming ©Royalduo

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie mag alleen over genomen worden met toestemming van de beheerder van The World of Royals!

Afbeeldingen: screenshots video ©BlauwBloed en ©RTV Utrecht

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Agnes

Agnes

vrijdag 21 nov 2014 - 20:43

Ik vind de bovenste foto van Laurentien erg leuk. De stola blijft mooi!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 21 nov 2014 - 15:39

Ja, zullen we de koekjestrommel maar weer tevoorschijn halen? (Of heerlijke sinterklaas-speculaas?) Ik denk dat de stijl van Laurentien een kwestie is van hate it or love it en dat zal waarschijnlijk niet snel veranderen. Ik vind deze look van Laurentien wel leuk, maar zou er zelf noooooit mee gaan lopen. Maar gelukkig hoeft dat ook niet ;) Ben wel benieuwd waar ze de enorme oorhangers heeft gekocht.

afbeelding van Kate

Kate

vrijdag 21 nov 2014 - 15:37

@Ineke ,ik heb de koffie klaar met speculaas -;)))

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 21 nov 2014 - 12:39

Dames, het combineren ging niet alleen over deze specifieke stola. Laurentien combineert heel veel (dus in het algemeen) dat wilde ik er mee aangeven. En of dat geweldig goed, goed of slecht is, dat is mijns inziens een kwestie van smaak.

afbeelding van Imke

Imke

vrijdag 21 nov 2014 - 11:57

Nou nou Ineke... ben je ineens niet meer creatief als je 2 x hetzelfde draagt? Dat doet toch helemaal niets af aan een creatieve smaak?
Natuurlijk, hoe groter je kledingkast en hoe ruimer je budget, hoe makkelijker het wordt. Maar het is ook een talent, niet iedereen die de middelen ervoor heeft is er even goed in. Ik vind zelf Laurentien verrassender in haar keuzes dan anderen, je kunt duidelijk zien dat ze een eigen smaak heeft en niet een kant-en-kaar setje met accessoires aantrekt zoals dat bijv. bij Natan al bij elkaar uitgezocht is. Niet dat ik tegen haar opkijk, maar ik waardeer een talent als ik dat bij iemand zie!
Zelf vind ik het ook leuk om te combineren, maar ik heb wat minder lef, wat minder fantasie en OK, ook niet zo'n makkelijk figuur als Laurentien, want door haar lange slanke postuur kan zij zich natuurlijk ook best veel permitteren qua combinaties. Ik zou bijv. ook best zo'n hippe strakke broek willen dragen, maar mij staat dat voor geen meter, dus dat beperkt je dan wel in je keuzes. Ik vind het daarom wel des te leuker om te zien hoe anderen dat doen.

afbeelding van Imke

Imke

vrijdag 21 nov 2014 - 11:12

Het ziet er leuk en fris uit. Ik dacht eerst dat Laurentien naast de groene stola (bijzonder kleurtje vind ik) nog een ander groen onderdeel van haar outfit vasthield, maar dat is blijkbaar een doek waarmee het tekstbord net onthuld is.
Laurentien is zeker goed in combineren, en natuurlijk is ze lang niet de enige die dat kan, maar het is bij haar vaak wel heel creatief gedaan.

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 21 nov 2014 - 10:00

mooie shawl!
wat ik echt niet begrijp echter waarom Laurentien (ik verwacht tenminste dat ze een redelijk formaat kledingkast met inhoud heeft) geen verrassendere combinaties maakt. Een opvallende shawl als deze die dan steeds herdragen wordt. Ik vind dat net als Ineke nou niet echt spraakmakend bijzonder dat ze zo combineert. De blouse met een andere shawl bijvoorbeeld is toch veel meer creatief hergebruik?
maxima doet dat overigens ook bijna altijd: die jurk met dat vestje, die hoed en die schoenen steeds hetzelfde combinatiesetje. Vind dat nogal jammer eigenlijk.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?