Prinses Laurentien was gisterenochtend te gast in het Fontys Denk Groter Debat. De Prinses ging in het Forum Theater in Sittard in gesprek met studenten. In eerste instantie zou het debat live worden uitgezonden, zoals gebruikelijk is bij dit debat. De RVD stak daar echter eens stokje voor. Het debat zal later (waarschijnlijk op 21 december) worden uitgezonden via Omroep Brabant.

Prinses Laurentien droeg een zwart broekpak met een beige of taupekleurige top er onder. Helaas zijn de foto's op afstand genomen, waardoor de kleding van Laurentien niet goed te zien is. Op een later moment zullen we screenshots toevoegen van de Prinses tijdens het debat. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Agnes

Agnes

zondag 30 nov 2014 - 13:02

Leuk pak heeft ze aan!

afbeelding van Lisanne

Lisanne

zaterdag 29 nov 2014 - 15:29

Hmm, ik weet niet zo goed wat ik van de kledij moet vinden! Een beetje apart voor zover ik dat nu kan zien!

afbeelding van Carmen

Carmen

zaterdag 29 nov 2014 - 12:36

Apart, dat ze aanwezig is in Sittard en dat het later zal worden uitgezonden door Omroep Brabant. Er zal wel een reden voor zijn neem ik aan.
Voor zover het zichtbaar is ziet ze er netjes uit. Ik vind het vooral een heel erg rustige outfit voor haar begrippen!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

zaterdag 29 nov 2014 - 16:01

Normaal gesproken wordt het Debat live uitgezonden. De RVD wilde dit echter niet. Het wordt in december uitgezonden, vermoedelijk willen ze eerst nakijken of er iets geschrapt moet worden. Er komen volgens mij ook nogal persoonlijke dingen in voor, dus op zich niet heel vreemd. Tijdens het debat lieten ze een foto van Friso zien, toen Laurentien over haar echtgenoot Constantijn sprak. Pijnlijk moment dus. Ze boden hun excuses aan, en die werden aanvaard. Maar ik kan me zo voorstellen dat dat stuk o.a. geschrapt wordt (die info stond overigens allemaal op twitter, waarvan je natuurlijk nooit helemaal zeker weet of dat correcte info is).

afbeelding van Carmen

Carmen

zondag 30 nov 2014 - 11:00

O.k, begrijpelijk. Maar ik bedoelde meer dat het vreemd is dat Omroep Brabant het zal uitzenden, terwijl Sittard toch echt in Limburg ligt :)

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

zaterdag 29 nov 2014 - 10:19

Later vandaag hoop ik een artikeltje te schrijven over Prinses Laurentien bij het Braillesymposium, wat gistermiddag plaats vond.

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?