Op 10 oktober was het de Dag van de Duurzaamheid! Prinses Laurentien las voor op basisschool Atalanta in Heerhugowaard. Prinses Laurentien las voor uit het boek De wereld van Plastric. Tijdens deze activiteit droeg ze een groene jumpsuit met print, gecombineerd met een zwart jasje. Helaas heb ik de jumpsuit nog steeds niet kunnen vinden. Wie helpt?

Tijdens de voorleesactie kreeg Prinses Laurentien een blauw colbertje van Dutch Spirit overhandigd. Het colbertje wordt gedeeld door verschillende vrouwen, en is onder andere gedragen door Helga van Leur (weervrouw) en Marjan Minnesma. Het colbertje heet dan ook Colbert2Share.

Het duurzame colbertje van Colbert2Share:

Prinses Laurentien staat overigens ook in de lijst van de Duurzame100! Op de onderstaande foto is Prinses Laurentien samen met 2 anderen te zien in een Colbert2Share!

 

Op dinsdag 18 okober was Prinses Laurentien aanwezig bij de opening van de tentoonstelling 'Generation Code: Born at the Library'. Prinses Laurentien droeg een zwart/bruin/wit gestreepte jurk, gecombineerd met een zwarte mantel.Foto's ©Dutch Spirit

Wat vinden jullie van de jumpsuit (en dan met name in combinatie met het donkerblauw/zwarte jasje), van het blauwe duurzame jasje en van het gestreepte jurkje?

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 25 okt 2016 - 18:14

Die jurk had ik gemist, heel leuk! Welk merk is dit ladies? Dan ga ik eens kijken of hij bij mijn portemonnee past.

afbeelding van Els

Els

zondag 23 okt 2016 - 13:32

Erg leuke jurk.

afbeelding van zara

zara

zondag 23 okt 2016 - 11:38

Hè hè, eindelijk eens een leuk en elegant colbertje i.p.v. al die lange jassen en zwarte vesten die ze vaak draagt. Ik vind dat dit kobalt blauw heel goed bij haar past. Geef die (oeh, lelijke!) groene jumpsuit maar door aan Helga of Marjan (sorry, Helga en Marjan), en hou dit colbert nog even vast! De jurk met horizontale strepen staat Laurentien ook prachtig en heel damesachtig.

afbeelding van Paula

Paula

zaterdag 22 okt 2016 - 17:53

De bruin/zwarte combinatie staat haar goed. En eindelijk een outfit waar die schoenen bij passen. De blauwe blazer is zeldzaam lelijk, die kleur staat haar helemaal niet. De groene panterjurk lijkt me best te doen, maar door het blauwe jasje valt die helaas weg.

afbeelding van Els

Els

dinsdag 25 okt 2016 - 17:43

Mag deze denigrerende en niets terzake doende opmerking verwijderd worden???

afbeelding van Jens

Jens

zaterdag 22 okt 2016 - 14:24

Brrrrr die jumpsuit. En ik hou niet van deze kleur blauw.

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

vrijdag 21 okt 2016 - 21:22

Mooi initiatief colbert2share!! Immers de mooie aarde gaat naar de knoppen door een overproducetende populatie mensen. Nu nog even doorpakken!

Vrolijke jumpsuit! De koninklijke familie is kennelijk dol op groene panterprintjes:-)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 21 okt 2016 - 20:25

De jumpsuit vind ik haar erg leuk staan! Combi met het felblauwe jasje natuurlijk niet zo, maar daar kwam ze oorspronkelijk ook niet mee aan. Later droeg ze het blauwe jasje op een zwarte jumpsuit (of pantalon met top), dat stond heel goed! Het gestreepte jurkje vind ik echt een topper voor Laurentien, heel leuk!

afbeelding van Janna

Janna

zaterdag 22 okt 2016 - 10:41

Ik vond het fel blauwe jasje juist leuk staan op de groene jumpsuit.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 22 okt 2016 - 12:13

Kwestie van smaakverschil, zullen we het daar maar op gooien ;) ?

Wat is het rustig op MKM trouwens qua reacties, de hele week al. Komt vast door de herfstvakantie?

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?