Op vrijdag 2 oktober sprak Prinses Laurentien op de Wildlife Justice Commission Summit in Noordwijk. Ze was hierbij aanwezig in het kader van haar functie als president van de Flora & Fauna International.

Prinses Laurentien droeg een zwart/witte broek met print, met daarop een zwarte top en zwart jasje. 

Afgelopen weekend las Prinses Laurentien in de Efteling voor uit het boek 'De Sprookjessprokkelaar'. Laurentien schreef dit boek vorig jaar samen met Paul van Loon voor de Efteling.

Prinses Laurentien ging gekleed in een zilvergrijze longblazer op een donkere broek. Daarbij droeg ze een bijpassende sjaal, zwarte pumps en groene oorhangers. 

Tips over de ontwerpers van de kleding van Laurentien zijn welkom!

Wat vinden jullie van deze beide kledingsets van Prinses Laurentien?

Overigens heb ik ook nog meer beelden gevonden van Prinses Laurentien bij het galadiner op de InterExpo (zie deze log voor meer info en meer toegevoegde beelden!). 

Foto's ©Wildlife Justice Commission, screenshots video ©Stichting Lezen & Schrijven, screenshot video ©InterExpo

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Gerdien

Gerdien

vrijdag 09 okt 2015 - 16:26

Bij de Wildlife Justice Commision had ze beter zwarte pumps erbij kunnen dragen. Nu is het zo, boven zwart onder licht/wit. Met zwarte pumps vind ik dat het zwart boven ook onderaan aanwezig is. Zo is er wat meer evenwicht qua kleurgebruik.
Bij het zilveren vest vraag ik me af of het niet te licht is voor Laurentien. Het staat haar mijns inziens iets te flets. Donkere kleuren zoals blauw en zwart halen het wat meer op. Ze had bijv. bij dat vest een donkerdere sjaal kunnen dragen.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 09 okt 2015 - 15:54

Lange blazers staan haar heel goed.! (Mij ook:))

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

donderdag 08 okt 2015 - 18:33

De broek is te lang van de tweede outfit. Is niet mooi.

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 08 okt 2015 - 16:44

De tweede outfit met de longblazer vind ik erg mooi. Glansstof op een effen, nauwgesloten broek. Echt goed gedaan! Eerste outfit heeft helaas weer een vreemde print op de broek. Ik denk dat een stevigere stof voor een broek haar ook beter staat.

afbeelding van Els

Els

donderdag 08 okt 2015 - 15:40

Sjaal in Efteling past weer helemaal niet bij top/jas. Jammer, pak toch niet steeds wat op de kapstok hangt en doe een beetje je best met combineren. Laurentien kan het namelijk wel, ze heeft ook hele mooie combinaties. Denk eens aan het groene ensemble met de suede knee laarzen bij de doop van Claus-Casimir. Dat was TOP!
Josine, heb je hier nog een foto van?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 08 okt 2015 - 18:26

Ik vind de sjaal er juist prima bij staan. Het kleurtje van de jas zit er absoluut in!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?