Ook prinses Laurentien is - na een ongetwijfeld drukke verhuisperiode - weer aan het werk! Niet direct voor het Koninklijk Huis, maar wel met haar eigen werkzaamheden.

Zo kwam ze vandaag in actie voor Nationale Waterspaardersdag 2015! Laurentien ging zowaar 5 minuten touwtje springen! Zou ze thuis even geoefend hebben?

De prinses ging gekleed in een groene broek met een fleurige gebloemde top. Deze zijn van onbekende ontwerper. Ze droeg pumps met hoge hakken.

Tijdens het touwtje springen droeg ze roze sneakers, met een oranje logo van Nike!

Prinses Laurentien droeg groene oorhangers. Ik ben heel benieuwd naar de ontwerper!

Wat vinden jullie van de kleding en de oorhangers van prinses Laurentien?

screenshots video ©RTL koffietijd

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 07 sep 2015 - 19:09

Royal Ellen@ Vreselijk vind ik Laurentien gekleed, het bekende allegaartje, bovendien is de rok veel te kort. Heur haar ziet er ook niet uit, sorry!

afbeelding van Janna

Janna

maandag 07 sep 2015 - 21:03

Hmmmmmmm........... Ik had liever een effen geel jurkje onder het jasje met patroon gezien, of 'n effen grijs jasje op het jurkje met patroon. Nu is het net zoiets als een Brabants bont bloesje op een schotse geruite rok dragen.
Ook kan ze beter haar knieën met een langer rokje bedekken, die knieën zijn nogal bonkig. Het haar is nog steeds lelijk geknipt, maar fris gewassen en geföhnd valt het wel mee

afbeelding van Henny

Henny

zondag 06 sep 2015 - 15:36

Over het algemeen ben ik ook niet zo kapot van haar kledingkeuze.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zondag 06 sep 2015 - 13:35

De kledingkeuzes van Laurentien vind ik vreselijk en ze moet nodig eens iets aan haar uiterlijk doen, dit ziet er zo onverzorgd uit.

afbeelding van Henny

Henny

zondag 06 sep 2015 - 16:43

Op deze foto zit het haar niet echt verzorgd en de kleur is te licht. Dit maakt haar flets. Daarnaast heeft ze geen mooie wenkbrauwen, noch qua kleur, noch qua model.
Maar misschien is ze bezig het haar langer te laten groeien en dat is een kwestie van doorbijten. Hoewel, als een goede kapper hebt kan die het haar in een goed "tussenmodel" knippen en wat tips geven voor het föhnen, zodat het toch leuk en verzorgd zit.

Ik weet natuurlijk niet of ze het langer wil laten groeien, maar een kort pittig kapsel staat haar beter dan lang (er) haar. Dit laatste zal haar ouder doen lijken en past denk ik niet zo goed bij haar gezicht, met name de mond.

Niets ten nadele van Laurentien. Ze lijkt me een leuke aardige, leuke en sympathieke vrouw. En ze is sociaal en betrokken.

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

vrijdag 04 sep 2015 - 21:24

De oudste dochter heet Eloïse en ze lijkt inderdaad sprekend op haar moeder.
Laurentiens kledingkeuze blijft een verhaal apart, er is ook geen lijn in te ontdekken of het moet zijn dat het alle kanten op kan ... hoe heet dat, eclectisch :) ???

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 04 sep 2015 - 22:02

@Kareltje, ja ik heb eerlijk gezegd precies hetzelfde. Teveel harde kleuren, rare combinaties, vaak ouwelijk, drukke prints, het is een allegaartje. Terwijl als ze het nou eens gewoon bij één kleur houdt en haar haar even goed laat bijknippen dan kan ze er echt goed uitzien. Ik heb ergens een foto van haar gezien in een donkerblauwe avondjurk met kant, nou top gewoon. Maar dan komt ze overdag weer eens tevoorschijn met een kermis-print en een ouwelijke broek of nu weer die hardgroene broek. Harde kleuren staan haar niet, waarom zegt niemand dat nou even tegen haar. Haar gezicht is al hoekig genoeg.

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 04 sep 2015 - 18:42

Op de foto waar Laurentien de pet op heeft lijkt haar oudste dochter (ben even haar naam kwijt, Leonore?) als twee druppels water op haar! Echt heel grappig om te zien.

afbeelding van Janna

Janna

vrijdag 04 sep 2015 - 18:19

Op Google search heb ik een heleboel foto's van Prinses Laurentien gevonden, van jong tot tiener tot twintiger enz., en vreemd genoeg zitten op die oudere foto's haar wenkbrauwen niet zo dicht bij elkaar als nu. Er komen ook andere personen op die bladzijden met foto's voor, en vreemd genoeg ook Mr. Wilders. Maar ja, die blondeert ook z'n haar ;-))
Type bij Google: "Prinses Laurentien", en dan kan je heel veel foto's van haar zien, zelfs met lang hazelnoot-bruin haar.

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 04 sep 2015 - 18:48

Hier heeft ze lang(er) haar, dat ziet er toch heel mooi uit? Als ik haar was zou ik mijn haar echt laten groeien, zodat je ook verschillende kapsels kunt maken.
http://i62.tinypic.com/osr0ic.jpg

afbeelding van hendrikje

hendrikje

vrijdag 04 sep 2015 - 16:51

Waarschijnlijk is Laurentien al behoorlijk grijs en lost ze dat op door te bleken en niet door te verven. Naar mijn idee een verstandige keuze. Donker met lichte uitgroei staat heel wat armoediger dan licht met donkere uitgroei.
Hoewel ze van zichzelf heel donkere en zware wenkbrauwen heeft - kijk maar eens naar de foto's van haar dochter, daar komen ze bijna bij elkaar boven de neus - zien ze er op de foto bij de boekenkast een beetje raar uit.
Maar Laurentien is en blijft mijn favoriet, in heel veel opzichten!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 04 sep 2015 - 17:06

He, heerlijk, nog iemand die Laurentien als favoriet heeft! Al heb ik meer favorieten, daar niet van!

Hoe was je vakantie Hendrikje?

afbeelding van Carolina

Carolina

vrijdag 04 sep 2015 - 16:19

Ik heb eens naar foto's van haar uit 2010 zitten kijken en de wenkbrauwen waren inderdaad ook behoorlijk donker toen, maar ze zaten niet zo dicht bij elkaar als nu. Op die ene foto op ppe kun je inderdaad heel goed zien hoe dicht ze nu op elkaar zitten. Beetje vreemd wel.

afbeelding van Kaatje

Kaatje

vrijdag 04 sep 2015 - 13:59

Kleding vind ik leuk! Inderdaad: prima voor deze activiteit. Oorbellen vind ik er leuk bij staan. Ik zie bij de actieve foto's een betrokken.sportieve vrouw, erg leuk. Hoorde haar gisteren ook op de radio over de actie praten. Gaandeweg het gesprek verdween het bekakte accent (en ik heb het nog wel eens erger gehoord!) en hoorde ik alleen nog maar een bevlogen persoon. ;-)

Misschien laat ze het haar groeien omdat ze het wil opsteken tijdens Prinsjesdag? Ik noem maar een dwarsstraat. Over de kleur is al genoeg gezegd.

De wenkbrauwen vind ik gewoon eng op de foto's die ik bij ppe en hierboven zie. Heb geen andere gezien. Net alsof ze getatoeëerd zijn en dat ook nog eens te ver.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

vrijdag 04 sep 2015 - 16:34

Inderdaad Kaatje...ben ze nog eens gaan bekijken maar lijkt inderdaad op permanent make-up. Echt heel lelijk.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 04 sep 2015 - 12:58

Over Laurentiens kapsel is al veel gezegd, en op bepaalde foto's vind ik het geen probleem. Op andere foto's is het niet geweldig, zoals de foto's waar ze de pet op heeft. Het zou natuurlijk ook kunnen dat ze al een tijdje niet naar de kapper is geweest, en het dus een beetje laat groeien, omdat ze er een ander model in wil laten knippen. Tja, en dan moet je even door zo'n periode heen. Geen idee!

Haar kleding vind ik echt leuk. Die groene broek met die fleurige blouse, heel leuk voor zo'n gelegenheid! De oorbellen vind ik ook echt mooi! Ik heb er nog geen goede foto's van gezien, maar ik meen dat ze beige pumps droeg. De roze Nikes, die ze droeg tijdens het touwtje springen, vind ik er dan weer niet geweldig bij, maar ik vind het ook wel stoer dat ze het aandurft om geen speciaal bijpassende sportschoenen te kopen. Dat zou toch ook wel een beetje jammer van het geld geweest zijn (als ze tenminste deze nog had liggen).

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 04 sep 2015 - 12:48

Ik vind de blouse heel leuk: fleurig en zomers. De broek, nee... te knál, ik had iets wits eronder gedaan, een witte rok of zo. Oorbellen vind ik erg leuk. Het kapsel van Laurentien is een raadsel: wat is het model nou. Het is veel te lang. Wat zonde weer, het geheel is het weer niet.

afbeelding van jeannine

jeannine

vrijdag 04 sep 2015 - 12:22

ik heb ook donkere (zwarte) wenkbrouwen en laat die ook aan de onderzijde epileren dat is veel beter verder vind ik dat je met die donkere wenkbrouwen als je licht haar wil donkere mechen kan laten zetten de meeste vrouwen doen lichte streepjes in donker haar hier kan je in het lichte haar donkere streepjes aanbrengen
de oorbellen vind ik zeer mooi maar of ik ze bij haar mooi vind ? daar ben ik nog niet uit kleur van bloes zeer mooi maar de halsuitsnijdingding niet wat is het toch moeilijk voor mij om haar een goede commentaar te geven

afbeelding van Janna

Janna

vrijdag 04 sep 2015 - 11:45

Als het mijn wenkbrouwen waren, zou ik ze aan beide binnenkanten 'n halve centimeter of zo weg epileren. Dat deed een kapper bij mij in Den Haag en dat was véél beter dan de boven mijn neus bijna doorlopende wenkbrouwen.
De broek en bloes vind ik leuk, maar het zijn dan ook mijn lievelingskleuren.

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 04 sep 2015 - 11:37

Waar zijn ze naartoe verhuisd?
Wat een afschuwelijk tenue draagt ze..
En het haar lijkt wel afgebroken en met die donderenwenkbrauwen. Ze zal het zelf prachtig vinden denk ik echter so who are we to judge... Maar ja

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 04 sep 2015 - 12:53

Constantijn en Laurentien zijn verhuisd van Brussel naar Den Haag. In april 2015 werd aangekondigd dat ze naar Den Haag zouden verhuizen (in eerste instantie werd over huren gesproken in de media). Inmiddels hebben ze uit eigen middelen een huis voor bijna 1 miljoen gekocht. Hier een link met foto's van het huis. Ik neem aan dat er inmiddels een en ander aan is opgeknapt, of dat ze daar mee bezig zijn/gaan. http://www.bekendeburen.nl/prins-constantijn-en-prinses-laurentien-kopen...

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

vrijdag 04 sep 2015 - 16:35

Ik heb gelezen dat ze in 2017 naar het terrein van Huis ten Bosch verhuizen waar ze een van de drie luxe woningen die erop staan, gaan betrekken.

afbeelding van Mary

Mary

vrijdag 04 sep 2015 - 17:33

Of misschien schuiven hun dan door naar de Eikenhorst. Denk eerlijk gezegd niet dat ze bij WA & M op neus gaan zitten.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 04 sep 2015 - 09:34

De groene bloes met broek vind ik op zich een vrolijke en sportieve combinatie. Daar laat ik het verder maar even bij. :)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 04 sep 2015 - 09:06

De wenkbrauwen zijn véél te donker aangezet,w at zorgt voor een heel onnatuurlijke aanblik. Jammer! Blouse vind ik wel erg mooi. Deze kleur groen/blauw is mijn lievelingskleur en zie je overal terug in mijn huis. Grijs/zwart/wit en dus groen/blauw. Behalve de keuken, die is knalrood. Best wel des Laurentiens dus ;)

afbeelding van hendrikje

hendrikje

zondag 06 sep 2015 - 10:35

'des Laurentiens' is een voetbalterm gebruikt door mannen, bijvoorbeeld Youri Mulder, die het voetbal 'dood kletsen', mijn man gebruikt trouwens een ander woord.
Even weer in de oude schoolboeken kijken, Josine: der moeder - vrouwelijke vorm, des vaders - mannelijke vorm, der moeders, der vaders (vaderen) - vrouwelijk en mannelijk meervoud.

afbeelding van Margreet

Margreet

zondag 06 sep 2015 - 11:06

Hendrikje, "des" mag ook bij vrouwelijke woorden gebruikt worden. Josines "des Laurentiens" is echt wel correct! "In naam der koningin", dat klopt, maar zeker bij vrouwennamen mag "des" ook. Even doorzoeken, dus, in je schoolboeken.

afbeelding van Henny

Henny

zondag 06 sep 2015 - 12:07

Klopt. De procureur des konings en de commissaris der koninging.

afbeelding van Margreet

Margreet

zondag 06 sep 2015 - 18:00

Klopt. Maar daar gaat het om een genitief (zg. tweede naamval). Dus, de commissaris "van de" koningin.
Bij "des Laurentiens" wordt bedoeld "kenmerkend voor" Laurentien, of "zoals Laurentien".

afbeelding van Henny

Henny

zondag 06 sep 2015 - 18:08

Ik begrijp dat Josine dit zo bedoelde :-). Maar dat het in mijn voorbeeld om de 2de naamval gaat, had ik op het moment van het plaatsen hiervan niet zo snel in de gaten. Bedankt voor je uitleg. Een mens is nooit te oud om te leren :-)

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

vrijdag 04 sep 2015 - 10:02

Laurentien heeft gewoon heel donkere wenkbrauwen en hoeft die niet aan te zetten. Kijk maar eens naar foto`s toen ze verloofd was met Constantijn. Haar haar is gewoon te licht gebleekt en dat combineert niet mooi met haar wenkbrauwen. Snap niet dat zijzelf noch haar kapper dit ziet.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 04 sep 2015 - 11:02

Ik heb ook wat foto's bekeken. Ook foto's van toen ze nog jonger was. Het is me opgevallen dat ze van nature donkere wenkbrauwen heeft, maar op sommige foto's (close-ups) kun je duidelijk zien dat ze die ook inkleurt met een te donkere kleur. En dan i.c.m. te licht haar, wat haar nog eens flets maakt, komt het hard over. Ze hoeft eigenlijk haar wenkbrauwen niet in te kleuren, Maar als ze die perse wilt inkleuren dan kan ze beter een lichtere kleur wenkbrauwpotlood of poeder gebruiken.

afbeelding van Mary

Mary

vrijdag 04 sep 2015 - 17:27

Helemaal mee eens Henny. En basis principes epileren wenkbrauwen gebruiken ;).

afbeelding van Magda

Magda

vrijdag 04 sep 2015 - 08:29

Misschien knipt ze zelf, haha. Mijn kapper krijgt er kromme tenen van.

afbeelding van Janna

Janna

vrijdag 04 sep 2015 - 07:54

Kan dat kapsel nóg erger ? Nee! Mijn kapper Bas kan véél beter knippen!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 03 sep 2015 - 23:53

En nieuw kapsel?

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?