Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden heeft vanochtend een werkbezoek gebracht aan twee projecten van Jantje Beton op DE Brede School Amsterdam Zuidoost. Zij bezocht het Gezonde Schoolplein van de basisscholen Polsstok, As-Soeffah en OBS Bijlmerhorst en bekeek daarna de kindertentoonstelling ‘Beste…’. 

Prinses Beatrix kreeg tijdens haar bezoek een rondleiding over het schoolplein en sprak met leerlingen, schoolmedewerkers en andere betrokkenen over hun ervaringen met het plein en hun betrokkenheid bij de realisatie ervan. Van 2014 tot en met 2016 krijgen in totaal zeventig scholen ondersteuning van Jantje Beton en diverse partners bij het realiseren van een Gezond Schoolplein.

Ook bezocht de Prinses tijdens haar werkbezoek de kindertentoonstelling ‘Beste…’ in groep 6 van basisschool de Polsstok. In deze door Jantje Beton en theatercollectief Zonder Mouwen georganiseerde expositie vertellen kinderen via tekst, tekeningen, foto’s en video aan volwassenen wat hen bezig houdt. Naast de fysieke gezondheid, zet Jantje Beton zich ook in voor de verbetering van de mentale gezondheid van kinderen. Dit project biedt kinderen een podium om hun gedachten en gevoelens te uiten.

Prinses Beatrixis beschermvrouw van het Nationaal Jeugdfonds Jantje Beton

Outfit:

Prinses Beatrix draagt een blauw jasje in Chanellook, met een zwarte rok tot over de knie. Daarbij draagt ze zwarte pumps.

Wat vinden jullie van deze outfit?

Foto's ©Jantje Beton, Gerard Til

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Eftichia

Eftichia

zondag 26 jun 2016 - 11:48

Goed om te zien dat Beatrix nog lekker actief is, mooi jasje draagt zij hier!

afbeelding van Jannie

Jannie

donderdag 23 jun 2016 - 13:04

Het jasje heeft een mooie kleur en stof. Wel vind ik de hals wat hoog gesloten, daarom komt het allemaal wat massief over.

afbeelding van Els

Els

donderdag 23 jun 2016 - 12:16

Sorry hoor, maar haar schoenen zijn geen pumps te noemen. Een pump heeft een hoge hak. Die zijn eerder flatjes, deze hebben een lage hak van max. 3 cm. Heel mooi bij Beatrix, daar niet van. Zeker op haar leeftijd zijn flatjes de ideale schoenendracht. Een pump zal ze hooguit nog bij galakleding dragen, denk ik zo.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 23 jun 2016 - 09:56

Prachtig verzorgd. Mooi jasje. Alleen zou een bijpassende blauwe rok de outfit meer zomers hebben gemaakt.
.

afbeelding van Arianne

Arianne

donderdag 23 jun 2016 - 08:57

Heel erg mooi. Zo zie ik haar graag. Ook de ketting die ze erbij draagt is mooi.

afbeelding van Stijl

Stijl

woensdag 22 jun 2016 - 23:37

Prachtige jas.
Wat ziet ze er goed en opgewekt uit.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 22 jun 2016 - 20:59

prachtig! Juist dit mooie indigo blauw met zwart gecombineerd, de modelook voor nu maar dan aangepast naar haar leeftijd! mooi!!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 22 jun 2016 - 20:46

Heel mooi jasje! Goede kleur.
Donkerblauwe rok beter c geweest?
Had zij zelf het beeldje gemaakt van Jantje Beton?

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 22 jun 2016 - 22:51

Oh wat leuk. Ze kan dus van tekening werken.
Ik hoop dat we ooit een tentoonstelling van haar werk krijgen!

afbeelding van Suzanne

Suzanne

woensdag 22 jun 2016 - 20:23

Gezellig,, Oma komt op bezoek, leuk voor de kinderen. En niet negatief bedoeld

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 22 jun 2016 - 19:39

Ik ben aangenaam verrast: ik zie dit keer een jasje en een rok. Jasje erg mooi: chique en zomers door de lichte kleur. Staat haar goed zeg. De rok is zwart, en dat vind ik jammer. Het is hoogzomer... bijna alle kleuren kunnen nu wel als ze maar lekker licht zijn. Enig voor die kinderen zeg: hoog bezoek!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?