Prinses Beatrix was vandaag aanwezig bij de jubileumreünie van de Stichting Stamboek Ronde & Platbodemjachten (SSRP). De Prinses, die beschermvrouw is van de stichting, nam op de Groene Draeck in Lemmer de vlootschouw af. En natuurlijk stond ze daarbij ook even zelf aan het roer!

Vanzelfsprekend was Prinses Beatrix vandaag gekleed in vrijetijdskleding. Erg leuk om dat ook eens te zien!

De gebruikte screenshots komen uit deze video van Omroep Fryslan


Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van jeannine

jeannine

zaterdag 20 jun 2015 - 23:46

ja magda dat ben ik volledig eens met TWOR dank om het te delen
ik kan het best geloven dat het een leuk extraatje is

afbeelding van Magda

Magda

zaterdag 20 jun 2015 - 22:17

Ik reed vanmorgen op de A6 en er kwamen met zeer grote snelheid 3 auto's aanjagen, die gewoon in het midden van de snelweg reden. Toen we zagen dat de voorste auto een AA nr. had, was het natuurlijk opletten wie er in die auto zou zitten. En ja hoor, Beatrix zat achterin de auto. Een end verderop bij een rusplek zagen we de auto's staan met motoragenten klaar om weer te vertrekken. Vlag op de eerste auto en rijden maar, naar Lemmer. Leuk om het eens gezien te hebben. Wij gingen niet naar Lemmer, maar naar Sneek. Blijkbaar was ook de koning in de buurt. Hij was vanmiddag in Leeuwarden. Nou die heb ik niet gezien. Maar wij hadden een gezellig dagje varen met als extraatje de flits van Beatrix, haha.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 20 jun 2015 - 23:38

Wat leuk Magda! Altijd leuk om zulke belevenissen te delen ;-).

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?