Donderdagavond genoot prinses Beatrix van Free to Move in het Zuiderstrandtheater in Den Haag. De dansvoorstelling is een initiatief van het Prinses Beatrix Spierfonds en Holland Dance, waarbije top van de Nederlandse moderne dans zich inzet voor de strijd tegen spierziekten. Als beschermvrouwe kon prinses Beatrix natuurlijk niet ontbreken. 

 


De prinses koos voor het avondje uit een roze ensemble en de Borneo-sieraden uit de koninklijke collectie. Ik ben heel benieuwd wat jullie van haar keuze vinden. Mijns inziens staat de kleur haar fantastisch en past het ontwerp van het ensemble goed bij haar koninklijke status. Minpuntje vind ik de combinatie roze/goud. Diamanten met witgoud had ik mooier gevonden. Klik hier voor beter beeld


Foto: Prinses Beatrix Spierfonds 

Los van de mode: prachtig dat de koningin, oeps: prinses, zich inzet voor het Prinses Beatrix Spierfonds. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 07 sep 2015 - 10:27

Ik dacht dat t weer voor 2 weken was.... Dus ik bleef klikken op 28 en 29 sept.... voor niets... maandag 14 sept weer nieuwe kansen.... maar de kans blijft heel klein.... jammer

afbeelding van Patricia

Patricia

maandag 07 sep 2015 - 10:53

Ik vermoed dat de kaarten op naam staan, dus dat ze niet doorgegeven kunnen worden?

afbeelding van Magda

Magda

maandag 07 sep 2015 - 08:53

Nee , ik kwam ook niet op de site, althans op de pc. Ik heb ook geprobeerd met de i-pad. Dat lukte opzich wel, maar de data bleef geblokkeerd. Om 8.30 uur kon ik erin. Maar toen was alles al vol. Jammer.

afbeelding van Jens

Jens

maandag 07 sep 2015 - 08:27

Kwam niet eens op de site.....

afbeelding van Patricia

Patricia

maandag 07 sep 2015 - 08:16

Jammer, weer geen tickets voor de oranjezaal. Zijn er anderen wel in geslaagd om tickets te bemachtigen?

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

zondag 06 sep 2015 - 22:48

Verzorgd en charmant, zoals we van haar gewend zijn. Deze kleur, die we niet zo van haar gewend zijn, staat haar geweldig!

afbeelding van Marga

Marga

zondag 06 sep 2015 - 21:34

Een prachtig oud-koningin die hier staat. En ik vond het geelgoud haar juist zo mooi staat in combinatie met haar bruin getinte huid en haar haarkleur. Heel mooi.

afbeelding van Carmen

Carmen

zondag 06 sep 2015 - 15:57

Prachtig plaatje en de kleur staat haar echt fantastisch!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zondag 06 sep 2015 - 13:29

Het roze staat haar prachtig en de combinati met goud maakt het helemaal af. Mijn petje af voor prinses Beatrix, zij ziet er altijd zo verzorgd uit. Pastel teinten vind ik heel mooi passen bij mensen op leeftijd.

afbeelding van Paula

Paula

zondag 06 sep 2015 - 12:56

Deze kleur van haar jurk vind ik opvallend. Het is zo'n zachte, vrolijke kleur. Dit draagt ze niet veel. Hij staat haar in ieder geval bijzonder mooi, haar uitstraling wordt onmiddellijk zachter en toegankelijker. Wat lijkt me dat heerlijk om zo'n kapper tot je beschikking te hebben: haar haar ziet er werkelijk altijd onberispelijk uit en de kleur vind ik ook zo mooi: blond met wat grijs, ideaal voor een dame op leeftijd. Dat wil ik later ook wel.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zondag 06 sep 2015 - 11:32

Mooie kleur. Staat haar super. Ook de combinatie met t goud.

afbeelding van Doro

Doro

zondag 06 sep 2015 - 09:23

Staat haar mooi deze kleur! Haar haar lijkt ook iets minder 'groots'. Zoals ze haar haar had bij Sail is mooi! Maar snap ook wel dat dat te casual is.
Het geelgoud vind ik mooier bij haar huid staan.
Zilver en witgoud vind ik bij dames op leeftijd vaak te flets

afbeelding van Henny

Henny

zondag 06 sep 2015 - 09:08

Dat rood staat haar erg mooi en fris. Je ziet haar niet vaak in rood. Ze is nog steeds erg betrokken en is gelukkig na haar aftreden niet achter de spreekwoordelijke geraniums gaan zitten.

afbeelding van Sofia

Sofia

zondag 06 sep 2015 - 08:32

Volgens mij heeft ze een nieuwe halsketting en oorbellen. Ze ziet er geweldig uit.Lijkt wel een beetje smaller geworden.

afbeelding van Magda

Magda

zaterdag 05 sep 2015 - 23:07

Wat een mooie kleur en het staat haar geweldig, zeker nu ze zo lekker bruin is. Ik vind het roze / goud niet misstaan, alhoewel witgoud ook mooi was geweest. Ze ziet er in ieder geval prachtig uit.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

zaterdag 05 sep 2015 - 19:43

Waar ken ik dit pakje toch van?

afbeelding van Sanne

Sanne

maandag 07 sep 2015 - 10:52

Komt bekend voor hè!? Dat idee had ik ook toen ik het zag. Maar heb geen idee waarvan! Het lijkt qua kleur wel op het pakje wat Beatrix droeg bij het huwelijk van Jaime en Viktória de Bourbon de Parma: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/8f/25/35/8f25355b75840205c859c...
Ik vind het een super mooie kleur bij de prinses, maakt haar uitstraling zachter.. Van mij mag ze véél vaker zachtere kleuren dragen, vooral roze en lila. Ik vind de lichtere kleuren haar mooier staan dan de donkere, bewerkte (maar prachtige overigens!) kleding die we meestal zien bij de prinses, donkerblauw, bruin en dergelijke.

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?