Niet alleen Koningin Maxima was gisteren aanwezig bij de opening van het Papageno Huis. Ook haar aangetrouwde nichtje, Prinses Annette, was aanwezig! Ze zat slechts 2 stoelen bij Koningin Maxima vandaan. Prinses Annette zit in de Raad van Advies van het Papageno Huis, en in die hoedanigheid was het natuurlijk heel logisch dat ook zij aanwezig was!

Prinses Annette droeg een lange witte broek, gecombineerd met een zwarte top en een zwart jasje. Ze combineerde haar outfit met zwarte accessoires: zwarte peeptoes met een strik en een zwarte clutch.

Foto's met dank aan Ridderhof, Papageno Huis

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Eftichia

Eftichia

donderdag 27 aug 2015 - 23:14

Ik had Prinses Annette liever in wat vrolijker kleding gezien, je gaat n.b. naar een feestelijke opening die verricht wordt door Koningin Maxima, dan tut je je toch lekker op en........ draag een jurk of rok, ik vind zo'n lange broek niet gepast bij dit soort gelegenheden, het komt bij mij grof/lomp over en zwart kan ze nog genoeg dragen in de herfst en winter.

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 27 aug 2015 - 22:00

Maar hoe dan ook, kleuren zijn niet zomaar vrijblijvend hoor. Kennen jullie die Bona boterreclames nog, waar de hele familie in de stralende zon gaat picknicken om dan Bona te kunnen eten :D, nou daar heeft iedereen lichte kleuren aan hoor. De reclame zou een verkeerd idee geven als de hele familie in het zwart zit te picknicken!
Ik bedoel maar ;)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 27 aug 2015 - 22:27

Dat is waar, en ik kies zelf ook niet snel voor zwart in de zomer. Ik ben meer van kleur en fleur. Maar iemand anders kan het wel mooi vinden. Maar ik snap je punt hoor!

afbeelding van elisah.

elisah.

donderdag 27 aug 2015 - 17:47

Is dat niet een beetje vergezocht, dat ze daarom een zwart jasje aan heeft ?
Zwart met wit is op zich een tijdloze en altijd goede combinatie, zelf zou ik dan voor deze gelegenheid een jurkje of rok er bij hebben gedragen.
Het lijkt mij ook een hele lieve,zorgzame vrouw, en ik denk dat ze het samen, in die moeilijke periode van ziekte, het heel goed hebben gedaan!!

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 27 aug 2015 - 20:36

@Elisah Zwart dragen hartje zomer... vind ik nogal opvallend. Je kiest niet voor niets voor die kleur denk ik dan.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 27 aug 2015 - 21:09

Mwah, ik geloof niet dat je in de rouw hoeft te zijn als iemand min of meer genezen verklaard is (al zal ze zeker een moeilijke tijd gehad hebben, maar dat is iets anders dan rouw. Rouwen doe je na een verlies (door de dood, of misschien door een echtscheiding). Misschien vind ze zwart gewoon mooi, en zo geweldig zomers weer was het ook weer niet. Neem nu Sofia van Zweden, die heeft 5 x zwart-wit gedragen in 2 dagen tijd. Dat vind ik dan wel weer wat te veel van het goede.

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 27 aug 2015 - 21:37

Als het je staat is zwart-wit een geweldige combinatie, zowel in de zomer als in de winter. Kun je niet genoeg dragen.

afbeelding van jeannine

jeannine

vrijdag 28 aug 2015 - 08:20

helemaal mee eens, Er zijn dagen dat ik goed sta met zwart en er zijn dagen dat het me niet staat, dus als ik er goed mee sta moet ik er van profiteren. Ik vind het ook zeer mooi bij haar en sommige dagen zijn lichte kleuren minder bij een donkerharige.

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 28 aug 2015 - 08:23

Zwart staat mij in de zomer juist mooier, bij een wat gebruinde huid. 's Winters draag ik het eigenlijk niet.

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 27 aug 2015 - 16:44

Op de bovenste foto kun je goed zien hoeveel Maxima is afgevallen en afgetraind is zeg. Haar benen daar zie ik het aan. Ik zou er wat voor over hebben om zo'n paar als onderdanen te hebben. De zwarte kleur die Annette draagt is wat donker voor de zomer maar wie weet zit ze nog in de rouwende nasleep van de ziekte van haar man. Dat gaat je ook niet in de koude kleren zitten. Ze lijkt me een ontzettende sterke vrouw, maar ook heel nuchter. En erg lief.

afbeelding van hendrikje

hendrikje

vrijdag 28 aug 2015 - 19:23

Inderdaad, afgetraind is misschien wel het juiste woord. Mogelijk zijn haar benen er op vooruitgegaan. Mijn motto is altijd: een pond van de bips geeft een lijn in't gezicht.

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 27 aug 2015 - 16:35

Leuke vrouw, fijne lach, prima outfit (leuke jonge burgermeester ook trouwens ;) ).
Ze ziet eruit zoals de meeste vrouwen die aanwezig waren, als ik zo de foto van de zaal zie. Mw. Martine van Loon had een lekker casual blauw-wit gestreepte jurk aan (en een geweldig leuke ketting, zie de foto's van Royals by Robin), en als die dame niet weet hoe het hoort, nou, dan weet ik het ook niet meer... Eigenlijk was de enige die uit de toon viel Maxima, ;), maar dat was natuurlijk ook precies de bedoeling.

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 27 aug 2015 - 18:25

Vanwege de knipoog is het een grapje dat je schrijft dat Maxima uit de toon valt? Ik vind haar er uitstekend uitzien. Mooie zachte kleuren, mooie hoed en stralend als altijd. Maar ja, als je schrijft dat iemand iets zij in plaats van zei, tja, dan kun je natuurlijk makkelijk zeggen dat een koningin uit de toon valt.....

afbeelding van AnneR

AnneR

donderdag 27 aug 2015 - 21:21

Carolina, uit de toon vallen wil niet altijd betekenen dat het negatief is, hoor. En als je tussen de regels leest zie je dat het ook een compliment is aan Máxima ... vooral ook als je het commentaar van Merel op Máxima's outfit eerder had gelezen. Niet alles zo sec nemen, want dan mis je de helft :-)

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 28 aug 2015 - 08:12

Precies AnneR, het is een speels compliment, Maxima is over dressed, precies zoals je verwacht en hoopt voor de koningin. Maar je moet eigenlijk nooit een grap uitleggen, is niet dope, zou mijn zoon zeggen.

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 27 aug 2015 - 20:18

Ach Carolina, ik ben licht dyslectisch, ik draai vaak de tweeklanken om, dat ik dit ook doe, zal best. Gelukkig ben ik een beta... En ik ben nog altijd liever een beetje dyslectisch dan dat ik gevoel voor humor ontbeer.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 27 aug 2015 - 21:07

Liefjes, zullen we het een beetje liefjes houden ;-)

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 27 aug 2015 - 16:34

Ik vind Annette er leuk uit zien, maar daar is ook alles mee gezegd. Ik zie best een aantal vrouwen zitten zonder of met korte mouw, en kan komt zij aan met een zwart jasje met lange mouw. Ik had liever iets zomerser gezien. Dit kan ze straks in december ook nog aan...

afbeelding van jeannine

jeannine

donderdag 27 aug 2015 - 15:45

ik vind Annette heel mooi gekleed en dit keer vind ik de keuze beter dan die van Maxima het kleedje zonder mauw vond ik gisteren geen goede keuze

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 27 aug 2015 - 13:48

Meestal ben ik het wel met je eens Josine, maar nu niet helemaal ;). Volgens mij is de witte broek helemaal van deze tijd. Flaired pijpen zie je echt vaak in het modebeeld. En dat is wat ik volgens mij zie. Jammer dat er geen betere beelden zijn.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 27 aug 2015 - 14:01

Jens, je bent me net voor. Flaired modellen zijn weer helemaal in. Heel mooi met een (slee)hak. :)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 27 aug 2015 - 13:42

Hoe weet je dat, dat ze bijna alles in Amsterdam koopt? Overigens klopt je uitleg niet helemaal, ze heeft bijv. bij de inhuldiging een jurk van Addy van den Krommenacker gedragen.

afbeelding van orchidee

orchidee

donderdag 27 aug 2015 - 11:34

Annette heeft veel mooiere kleding. Dit is wel heel erg casual, zeker bij deze opening waarbij iedereen toch op z'n paasbest gaat.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 27 aug 2015 - 11:23

Leuk om haar ook weer te zien. Ze komt op mij over als een sympathieke vrouw. Broek en jasje zijn weinig modieus, maar ook zeker geen misser.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?