Het afgelopen weekend brachten de Bourbon-Parmes weer in Parma en Piacenza door. Sinds Prins Carlos de Bourbon-Parme hoofd is van het huis, doen ze dat ieder jaar een weekend. In dat weekend zijn ze aanwezig bij een aantal missen en zijn er sociale verplichtingen. Prinses Margarita en Prinses Maria Carolina met hun echtgenoten waren dit jaar niet aanwezig.

Prinses Annemarie droeg op 1 van de dagen een wit pakje. Prinses Viktoria ging gekleed in een groene jurk met paars jasje. Een foto daarvan is hier te vinden.

Op de andere dag was er ook een mis en werden er ridderordes uitgereikt. Van de uitreiking is een filmpje verschenen, waardoor we de outfits van de dames goed kunnen zien. 

Prinses Annemarie draagt een blauw overslagjurkje, wat mogelijk van LaDress is.

Prinses Viktoria draagt een rood (roestbruin?) jurkje met een bijpassende sjaal.

Helaas zijn er dit jaar bijna geen beelden verschenen van de Bourbon-Parmes, omdat de pers die er normaal gesproken naar toe gaat andere verplichtinegn had. Voor zover we de kleding kunnen zien: Wat vinden jullie van de outfits van de dames? 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 06 okt 2015 - 12:30

Mee eens.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 02 okt 2015 - 17:39

Annemarie kleedt zich jammer genoeg wat ouwelijk. Jammer want ze is nog jong en ze zou zich niet moeten voegen naar de leeftijd van haar man.

afbeelding van Janna

Janna

vrijdag 02 okt 2015 - 17:24

De jagershoedjes van de twee heren vind ik heel leuk. Ook de dame in het donkerblauwe jasje met witte details en de witte rok zijn ook heel mooi. Dat groen met paars doet mij aan Wimbledon denken, dat zijn de kleuren van die club. De rest is nogal saai.

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 02 okt 2015 - 16:41

In het filmpje zie je Prins Carlos vloeiend Italiaans spreken, is toch wel leuk! Wat betreft de kleding ben ik het met Iris eens.

afbeelding van Agnes

Agnes

vrijdag 02 okt 2015 - 12:26

Ik vind de outfits tuttig en dat groen met paars in een outfit..echt heel fout.
Verder lijkt het me of ze beiden zwanger zijn, maar het kan natuurlijk ook gewoon bij beiden een buikje zijn van na de zwangerschappen :-)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 02 okt 2015 - 13:43

Dat dacht ik inderdaad ook, dat ze allebei wel eens zwanger kunnen zijn. Maar ik zou het inderdaad niet met zekerheid durven zeggen.

Het rode jurkje van Viktoria met de sjaal vind ik overigens erg leuk. De blauwe van Annemarie is een nogal standaard jurkje.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 02 okt 2015 - 19:01

De dames zijn allebei niet zwanger. Dat weet ik uit betrouwbare bron (iemand die het nagevraagd heeft aan het secretariaat van de familie).

afbeelding van Agnes

Agnes

maandag 05 okt 2015 - 11:21

hihi thanks voor het checken TWOR!

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 02 okt 2015 - 12:04

Ik vind de vrouw die de ridderorde krijgt, in het blauw witte pakje, eigenlijk het mooist gekleed. De beide prinsessen zijn erg gewoontjes gekleed.

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 02 okt 2015 - 12:42

Haha Iris, inderdaad. Haar kleding was ook het eerste dat mij positief in het oog sprong :)
De combinatie van het witte pakje met het sjaaltje vind ik zelfs ronduit verschrikkelijk. Past totaal niet bij elkaar.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?