Prinses Amalia is vandaag 12 jaar geworden! En ja hoor, we werden vandaag al weer verwend met een foto! Dit keer van de 3 Prinsessen op hun eigen paarden, in de buurt van Apeldoorn (vermoedelijk rondom Paleis het Loo, als ik het zo bekijk). De foto is genomen in september 2015.

Vanavond hoop ik de foto's ingezoomd toe te voegen en wat meer te schrijven over de kleding van de meiden, inclusief wat meer info over de kleding van Prinses Amalia! Voor nu even alleen de foto! Info volgt!

Prinses Amalia rijdt op haar paard Safary.

Prinses Alexia rijdt op haar paard Pixie.

Prinses Ariane rijdt op haar pony Fredje.

Foto ©RVD, Jeroen van der Meyde

Tips over de bovenkleding van de dames zijn welkom!

Update: zoals beloofd hierbij wat meer info over de kleding van Prinses Amalia door de jaren heen!

Kledingoverzicht Prinses Amalia:

Let op: dit overzicht is niet volledig, maar geeft wel een beeld van haar kleding door de jaren heen. Als klein meisje zagen we Prinses Amalia vooral in dezelfde jurkjes als haar zusje. Een smockjurkje, of een jurk met ruitje of een streepje. 

Lichtgroene smockjurkjes tijdens de zomerfotosessie op 11 juli 2008!

(Foto ©RVD)

Eind 2008 verschenen er nieuwe portretfoto's en een nieuwe gezinsfoto. De dametjes dragen hier een gebloemd smockjurkje van het Franse merk Bonpoint!

(Foto ©RVD, Robin Utrecht fotografie)

Dit is weer een heel ander plaatje! Een wit jurkje met spijkerjasje, op de 2e verjaardag van Prinses Alexia!

Foto ©RVD

Bij het fotomoment in Argentinie tijdens de Kerstvakantie 2010 droegen de meisjes een top met oranje print van Papo d'Anjo. Amalia, Alexia en Ariane hebben verschillende keren kleding van dit merk gedragen. Zo droegen ze alle drie een verschillende jurk van Papo d'Anjo tijdens het fruitcorso in Tiel (2010) en tijdens de zomerfotosessie in Tavernelle (2011) droegen ze ook alle drie een verschillende jurk van Papo d'Anjo. Het merk bestaat inmiddels niet meer: de eigenaresse en ontwerpster is later bij Oscar de la Renta gaan werken.

(Foto ©RVD - Dutch Photo Press, Patrick van Katwijk)

De dames hebben ook een tijdje Deense kleding gedragen! Zo waren Amalia en Alexia de dag na de inhuldiging van top tot teen 'gehuld' in kleding van Pomp de Lux. Ook de Deense prinses Isabella en de Zweedse Prinses Estelle hebben verschillende keren kleding van dit merk gedragen. Inmiddels wordt het merk ook al een tijdje in Nederland verkocht. Ook tijdens de treinrit naar Oostenrijk in februari 2013 droeg Amalia kleding van Pomp de Lux. Op onderstaande foto is het helaas niet goed in beeld, maar haar spijkerblouse en gilet zijn van dit merk.

(Foto ©RVD)

(afbeeldingen ©Pomp de Lux)

De dag na de inhuldiging van Koning Willem-Alexander werd er geluncht met de gasten die nog aanwezig waren. Prinses Amalia en Prinses Alexia gingen beiden gekleed in een jurk, vestje, maillot met print en sjaal van Pomp de Lux. Prinses Ariane droeg een wat ouder geruit pakje van het Franse merk Bonpoint, eerder gedragen door Amalia en/of Alexia. Een filmpje van het vertrek bij het Paleis van 1 mei 2013 is hier te vinden.

Rond de inhuldiging van Koning Willem-Alexander, kwam ook het merk Pili Carrera ineens naar voren! De dag voor de inhuldiging droegen de meisjes een jurkje van dit merk. Hetzelfde jurkje is te zien op de foto's van Rineke Dijkstra, die door de RVD werden vrij gegeven.

(Foto ©RVD, Rineke Dijkstra)

Het gele jurkje van Pili Carrera, dat de dames tijdens de abdicatie van oma Beatrix droegen, is natuurlijk het meest bekend!

(Foto ©RVD, ANP (portretfotogalerij www.koninklijkhuis.nl))

Ook tijdens het huwelijk van Prins Jaime en Prinses Viktoria droegen ze alle drie een grijze jurk van Pili Carrera.

   

(Foto's ©Josee Zwaga)

Op de eerste Koningsdag waren we natuurlijk allemaal blij verrast dat de drie Prinsessen bij een deel van het programma aanwezig waren. Het was eigenlijk wel te verwachten dat ze opnieuw kleding van dit merk droegen! Alle drie eenzelfde exemplaar!

(screenshot video archief)

(afbeeldingen ©Pili Carrera)

Maar, daar was Amalia ineens klaar mee. Ze is dan ook uit de kinderkleding gegroeid! Op Koningsdag 2015 verscheen ze in een blauwe jurk met geborduurde kralen rond de halslijn. Daarover heen droeg ze een sombere cape, eenzelfde als waarin we Eloise, dochter van Constantijn en Laurentien wel eens gezien hebben. Wie deze jurk heeft ontworpen, of waar de jurk is verkocht, is tot op de dag van vandaag nog niet bekend! Overigens droegen Alexia en Ariane nog wel een jurk van Pili Carrera.

(Foto ©Koninklijke foto's)

(Afbeeldingen ©Pili Carrera)

Ook het merk Nanos kreeg eind 2014 eventjes 'de aandacht'. Tijdens het kerstcircus zagen we de 3 zusjes in een gebloemde jurk en een zwarte mantel met cremekleurige kraag en strik van Nanos. Ook bij de doop van Willem-Jan van Vollenhoven droeg ze een jas van het Spaanse mantel Nanos! 

(Foto's prinsessen met toestemming van ©Groot Kerst Circus. Afbeeldingen kleding ©Nanos. Collage ©The World of Royals)

(afbeeldingen ©Nanos)

(Foto met toestemming ©Lichelle Roozeboom, http://kleineroyals.wordpress.com/)

Natuurlijk mag Zara niet ontbreken voor wat betreft Amalia's kleding. Onder haar Nanos mantel (tijdens de doop van Willem-Jan) droeg ze een jurk van Zara. Evenals zusje Alexia, die een ander exemplaar droeg. Ariane droeg een 'oudje' van Bonpoint, in ieder geval eerder gedragen door Amalia (weten jullie nog het filmpje dat Amalia bij de schoorsteen zong? Daar droeg zij dit grijze jurkje.)

(Foto ©Pinolovertje)

(afbeeldingen ©Zara)

Op de foto's die vorig jaar december werden vrij gegeven, zagen we de 3 zussen allemaal in een andere jurk van Pili Carrera.

(Foto ©RVD, Jeroen van der Meyde)

(afbeeldingen ©Pili Carrera)

Tijdens de eerste schooldag van Amalia op het voortgezet onderwijs droeg ze een wit shirt met zilvergrijze sterren van Zara, op jeans. Daar over heen droeg ze een jersey vestje. Een echte tiener!

(Foto ©RVD, Z.M. de Koning)

(Afbeeldingen ©Zara)

Tijdens de fotosessies van de afgelopen zomer en vorig jaar Kerst in Argentinie zagen we de meisjes ineens in wat hippere kleding. Amalia is duidelijk een tiener, en wil waarschijnlijk niet meer hetzelfde als haar zusjes gekleed gaan.  

Overigens hebben we Amalia onder andere ook gezien in kleding van het Franse merk Cyrillus, J. Crew, Tienda Santa Sabina, Tommy Hilfiger en skikleding van Goldbergh. Ook heeft ze heel veel kleding gedragen van het Franse merk Bonpoint. Voor meer info, neem gerust een kijkje op mijn eigen website!

 

Ps. Deze log gaat over de mode van kinderen die prinses zijn. We vragen jullie met klem vragen om eventuele negatief kritische reacties op de kleding van de prinsesjes achterwege te laten. Zodra de meiden volwassen zijn gaan we meer aandacht besteden aan de prinsessenmode, maar in de periode waarin zij zich ontwikkelen tot jonge vrouwen willen we niet dat deze website eventueel bijdraagt aan een slecht zelfbeeld. Hartelijk dank voor jullie medewerking :-)

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Jens

Jens

donderdag 10 dec 2015 - 09:20

Dat ben ik met je eens Maxi, maar alleen bij oudere kinderen. Als ze klein zijn dan kleed je ze lekker naar jouw smaak. Onze jongens kregen toen ze klein waren identieke outfits. Ik zal je een voorbeeld geven: lichtblauw overhemd, donkerblauwe spencer, beige ribbroek en donkerblauwe Naturino veterschoentjes. Schattig in mijn ogen. Vlak voor de zesde verjaardag van de oudste vroeg ik hem of hij een presentje voor zijn verjaardag wist. Ja hoor, dat wist hij wel: mama hoef ik nooit meer een spencer aan alsjeblieft? Ook bij onze dochter was het toen ze klein was geen probleem, maar eind basisschool naderden wij de 'Coolcat-fase' (wie deze kledingketen niet kent, even googlen) en mama was minder blij. Inmiddels zijn onze kinderen weer in een normalere kledingfase beland. Bij speciale gelegenheden vraag ik ze om gepaste kleding, daar geven ze dan ook gehoor aan gelukkig. Nu even terug naar de koningshuizen. De kinderen in Engeland en Spanje zul je nooit in zelfgekozen vrijetijdskleding gaan zien, dat past niet in de traditie. In Scandinavie zie je de kinderen losser gekleed, behalve bij feesten waar het dragen van klederdracht gebruikelijk is.
Bij ons vind ik het nu juist zo leuk dat Maxima kiest voor haar eigen 'mama-beleid'. De meisjes krijgen straks nog genoeg te verduren, denk je eens in dat je als puber mee moet naar Koningsdag en niet alleen je klas, maar je hele school en het hele land kijken mee naar je kleding en je gedrag. Dus van mij mogen ze aantrekken wat ze willen. En dat beige capejes, ingevlochten haar, zomerjurken op een koude, gure dag en huidkleurige panties niet mijn smaak zijn, dat terzijde.

afbeelding van Gerdien

Gerdien

donderdag 10 dec 2015 - 20:47

Bedoel je dat Engelse en Spaanse koninklijke kinderen niet mogen kiezen, omdat het hoort bij de cultuur van het koningshuis of van het land?
Bijv. in Angelsaksische landen is het heel gebruikelijk dat men voor bepaalde gelegenheden aparte kleren heeft, zoals werk en vrije tijd. In NL loopt dit min of meer door elkaar heen. Misschien is het een stereotiep, maar ik heb het ergens gelezen.
Bijv. George draagt een korte broek met kniekousen. De Engelse media vindt dit vooral geweldig. Een korte broek met kniekousen zie je sinds het begin van de jaren '80 niet meer.
Ik denk dat kinderen ook gauw kiezen wat normaal is om te dragen bij een bepaalde gelegenheid.
Dat de Scandinavische kinderen losser gekleed gaan is misschien net zoals bij de Spaanse meisjes de keus van hun moeder. En die keuze van de moeder wordt misschien ook weer bepaald door wat in de samenleving gebruikelijk is en wat de samenleving wil (denk ik ook heel belangrijk).
Veel vrijheid in kleding zullen ze ook niet krijgen, want er geldt altijd nog een protocol, of je moet veel lef hebben;-).

afbeelding van Maxi

Maxi

donderdag 10 dec 2015 - 01:02

Tja, Jens, daar zit ook wat in. Maar je kunt je kinderen misschien wel laten zien dat de ene kleur beter bij je past dan de andere, of niet?

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 09 dec 2015 - 23:25

Wat een leuk overzicht, goed gedaan.
De smaken worden meer uiteenlopend naarmate de meisjes ouder worden, dat lijkt me logisch. De meeste jurkjes en outfits vind ik leuk. Niet alles trouwens.
Ik heb me ingebeeld dat de meisjes zelf mochten kiezen wat ze wilden dragen afgelopen Koningsdag. Als moeder van een dochter weet ik inmiddels dat de smaak van mama niet altijd gedeeld wordt ;-).

afbeelding van Maxi

Maxi

woensdag 09 dec 2015 - 22:37

Als ik de foto's zo bekijk, word ik boos op Maxima. Ze zou zich wat mij betreft gauw eens moeten verdiepen in/laten adviseren over de vraag welke kleuren en welke modellen haar respectieve dochters het meeste zouden flatteren. Zo wist ze dat Rieneke Dijkstra zou komen en toch..Kan ze geen advies vragen aan Letizia of onze eigen prinses Aimée?

afbeelding van Sarah Kay

Sarah Kay

dinsdag 08 dec 2015 - 22:33

Leuke foto van de drie prinsessen.
En een leuk overzicht van de kleding door de jaren heen!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 09 dec 2015 - 19:14

Dank je wel, Sarah Kay!

afbeelding van Mary

Mary

dinsdag 08 dec 2015 - 21:39

Erg leuke foto van de 3 meiden! Was blij verrast toen ik ´m gisteren zag. Leuk zo te pony/paard!
Foto is denk gemaakt in de paleistuin bij het Oude Loo. Zo mooi daar!

afbeelding van Gerdien

Gerdien

dinsdag 08 dec 2015 - 15:22

Ik was net de gezinsfoto in de sère aan het bekijken. Vooral Alexia vind ik erg veranderd, naar mijn idee is de foto pas vrijgegeven. Maarja is al wel tweeëneenhalf jaar.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 08 dec 2015 - 15:11

Opening van deze (op zich mooie) groothandel /winkel door de Queen vind ik nogal wat..... Waren er geen lagere royals beschikbaar? De burgemeester alleen?
Is er een verbinding die ik niet zie?

afbeelding van Eftichia

Eftichia

dinsdag 08 dec 2015 - 18:39

Siobhan@ Dit is een heel groot bedrijf, Schmidt Zeevis is in 1916 opgericht in Rotterdam en gespecialiseerd in vishandel, het levert dagelijks 133 verschillende soorten vis aan nationale en internationale restaurants.

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 08 dec 2015 - 13:42

Die kinderkleding van Carrera vind ik snoezig. Maar inderdaad wel voor feestelijke gelegenheden. Wat was het enig de drie meisjes in smock-jurkjes te zien, allemaal gelijk gekleed. Maar nu worden ze daar inderdaad toch wel te groot voor. Amalia zeker.

afbeelding van Gerdien

Gerdien

dinsdag 08 dec 2015 - 15:20

Ik zou bijv. Ariane nog wel een keer willen zien een dat gele jurkje van de abdicatie, zoooooooo mooi! Dan één van Amalia of Alexia. Alexia zal ook wel niet meer in de jurk van Amalia passen.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 08 dec 2015 - 14:56

Dank je. Heftig al deze dames. Ik wens ze sterkte en hoop dat Máxima's komst ze wat heeft afgeleid.

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 08 dec 2015 - 13:30

Ha, dat mooie jurkje weer! Staat haar heel goed. Maar helaas weer dat rommelhaar erboven (Ha,ha zie ook haar dichters). Vorige keer dat ze dat jurkje aan had, was haar haar eenvoudig opgestoken. Stuk beter....

afbeelding van Royalphoto

Royalphoto

dinsdag 08 dec 2015 - 13:18

Hopelijk kleed ze zich voor het bezoek aan Rotterdam nog om en zet ze een hoedje op.

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 08 dec 2015 - 13:28

Nee aub geen hoed, ik vind het zo afstandelijk met een hoed, en te koninginnerig. Wat ze vandaag aan heeft vind ik een mooie set. Alleen, u raadt het al, jammer van het kapsel, iets verzorgder was beter geweest.

afbeelding van Royalphoto

Royalphoto

dinsdag 08 dec 2015 - 14:05

Een hoed is zoveel mooier en statiger. Bij dit bezoek aan het ziekenhuis had het ook niet gehoeven van mij.

Maar ze is toch ook een koningin?!
En persoonlijk vind ik dat zeker niet afstandelijker. Ik zie Maxima liever met hoed, netjes haar, en mooie juwelen uit kluis.

Maar goed ieder zijn mening :)

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 08 dec 2015 - 14:27

Eerlijk gezegd voel ik helemaal niets bij het “de koning” of “de koningin”, dat betekent voor mij helemaal niets, ik zal dat zelf ook nooit zeggen. Ik zie het puur als een ceremoniële titel en voor mij zijn het gewoon Willem-Alexander en Maxima, ik voel me in ieder geval niks meer of minder dus voor mij hoeven ze dat koninklijke niet uit te stralen. Omdat het publieke personen zijn volg ik hun handel en wandel wel graag en vooral de fashion die gedragen wordt. Ik ben meer voor kleding zoals Letizia van Spanje die zelden of nooit een hoed draagt. Nu begrijp je misschien waarom ik een hoed niet zo waardeer. Maar ik gun jou van harte een hoed! ;-))

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 08 dec 2015 - 12:23

Ja TWOR wat een super mooi overzicht!!!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

dinsdag 08 dec 2015 - 11:42

TWOR@ Wat vervelend voor je die virus, ik hoop dat alles weer snel goed werkt en dat je geen schade hebt ondervonden, die nare virussen, jakkes!!
Hier staat o.a. te lezen dat de drie prinsessen buiten aan het paardrijden waren in de buurt van Apeldoorn in de maand september. http://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2073726-mogen-de-koning-en-koningin-stra...
Leuke foto en leuk te zien dat ze alle drie van paarden houden, Amalia is al een hele jongedame. Wat gaat de tijd snel!
TWOR@ Bedankt voor dit hele, leuke kledingoverzicht!!

.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 08 dec 2015 - 11:19

Oef, er waren verschillende mensen heel ongerust blijkbaar. Had de log offline gezet, ivm virus op mijn laptop. Scanner draait. Foto's toevoegen enzo duurt ontzettend lang. Daarom kan het zijn dat je iedere keer dat je kijkt een nieuwe foto of nieuw stukje tekst ziet.

Maar, aangezien er verschillenden denken dat de log verwijderd is, (nee dus, alleen offline gezet) plaats ik hem toch maar terug. Sorry voor de onrust, ik heb het niet eerder gezien omdat ik zo druk bezig ben met de offline log! Het duurt dus nog even voor de log compleet is, dat leek me irritant, vandaar ook offline gezet.

PFfft, ik hoop dat ik het voor de middag af krijg op deze trage laptop!

afbeelding van jeannine

jeannine

dinsdag 08 dec 2015 - 12:26

geen haast het is toch ontspanning voor ons allen het leven is al zo gejaagd laten we hier onze tijd voor nemen dank voor al je goede zorgen

afbeelding van Gerdien

Gerdien

dinsdag 08 dec 2015 - 09:22

Leuk overzicht. Vooral Pom de Lux vind ik erg mooi. Sommige outfits op de site zijn wat pyjama-achtig, maar de meesten echt prachtig! Vlot, chic en sportief. Leuk voor kinderen. Pili Carrera vind ik ook erg mooi, maar meer voor feestelijke gelegenheden, die kleren die je niet aan doet naar school. Leuk dat de koninklijke dames bij Zara shoppen. Ook een heel mooi merk. Alleen niet bij mij in de buurt. Ik hoop niet dat de prinsessen voor NATAN gaan kiezen;-).

afbeelding van Maxi

Maxi

woensdag 09 dec 2015 - 22:43

Maar een beige Zara lijkt me geen verantwoorde keuze;-)

afbeelding van Royalphoto

Royalphoto

dinsdag 08 dec 2015 - 08:18

Geweldig die nieuwe foto van prinsesjes :) had ik niet verwacht. Meestal zijn ze niet zo vrijgevig met foto's hier in NL.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 07 dec 2015 - 23:56

Ik vond altijd die drie dezelfde jurkjes heel geinig. Echte prinsesjes.
Jammer dat die periode zo snel over is.
Ze zien er nu uit als alle andere meisjes van hun leeftijd.... en dat is goed in deze tijd....

afbeelding van orchidee

orchidee

dinsdag 08 dec 2015 - 09:28

Siobhan, als kind kregen wij ook allemaal dezelfde jurkjes. Aangezien er niets weggegooid mocht worden, het was kort na de oorlog, ging de jurk van de oudste dochter, naar de tweede dochter, naar de derde dochter en uiteindelijk mocht ook de laatste, vierde dochter het nog eens dragen.
De jurk van de tweede en derde dochter werd natuurlijk op dezelfde manier gebruikt, zodat ik, als jongste van de vier, steeds het gevoel had altijd maar in dezelfde kleding te kopen. Dat viel heus wel mee, maar zo heb ik het wel gevoeld.
Gelukkig was mijn moeder een uitstekende costumière en maakte ze op een gegeven moment dezelfde jurken in verschillende kleuren. Dus allemaal hetzelfde, toch allemaal anders.

afbeelding van jeannine

jeannine

dinsdag 08 dec 2015 - 12:23

ja Orchidee zo was het en we zijn toch blij ook dat we dat hebben ervaren in die tijd nu is anders van iedere periode kun je toch kennis op doen hé

afbeelding van Eftichia

Eftichia

dinsdag 08 dec 2015 - 12:40

jeannine@ Daar plukken we nu de vruchten van, wij weten wat het is om zonder luxe prima te kunnen leven en dat is mooi meegenomen in deze moeilijke tijden, waarin alles maar duurder en duurder wordt..

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 08 dec 2015 - 12:22

Dat zullen ook hele leuke foto's hebben opgeleverd! Maar inderdaad ....Je kunt dan beter nr 1 zijn dan nr 4!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 07 dec 2015 - 23:49

Wat een super leuke foto van de drie prinsesjes op het paard. Mooi overzicht van de kleding, maar ik mis echt de foto's uit Argentinië die gemaakt werden toen Máxima alleen met Alexia en Amalia in Buenos Aires was. Amalia stal echt de show.
Wat lijkt Alexia steeds meer oo Máxima. Alle drie mooie dames en leuk om de foto's op het Loo te zien waar mijn zusje toen ze jong was door Willem Alexander bijna omver werd gefietst.

afbeelding van Maxi

Maxi

maandag 07 dec 2015 - 23:10

In de kleren herken je de smaak van hun moeder. Meer zal ik niet zeggen.

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 08 dec 2015 - 09:04

Haha. Goed verstaander heeft maar half woord nodig. Zag ook foto op de kerstgroet van de Spaanse prinsesjes. Ook hier zie je de hand van de moeder. Beauties!

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 08 dec 2015 - 09:04

Haha. Goed verstaander heeft maar half woord nodig. Zag ook foto op de kerstgroet van de Spaanse prinsesjes. Ook hier zie je de hand van de moeder. Beauties!

afbeelding van elisah.

elisah.

dinsdag 08 dec 2015 - 12:58

Kijk, zoiets bedoel ik nu............ schattig toch?
En die kapsels, vlot en toch heel verzorgd!!
Leuke meisjes!!

afbeelding van Oranjefan99

Oranjefan99

donderdag 10 dec 2015 - 18:31

van mij mogen ze in Nederland ook wel zo'n foto doen! Lekker spontaan! Leuker dan een standaard unicefkaart

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 09 dec 2015 - 21:06

Herkennen jullie de kapsels en de kleding? Het viel me vrijwel meteen op dat dit de kleding (en kapsels) is/zijn van Nationale Feestdag. De foto is dus gemaakt op 12 oktober 2015. Leuke en spontane foto!

En die kleding? Dat is meestal Nanos (in dit geval grotendeels ook), maar persoonlijk vind ik het ze wel goed staan!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 11 dec 2015 - 16:47

Dank je wel! Maar... Ik wou dat ik er bij de Nederlandse meiden achter kon komen. Dat valt t laatste jaar niet mee. Waar ze die kleding toch kopen?

afbeelding van jeannine

jeannine

dinsdag 08 dec 2015 - 12:28

Eftichia dank je wel voor al de informatie mag af en toe wel eens gezegd

afbeelding van Eftichia

Eftichia

dinsdag 08 dec 2015 - 12:55

jeannine@ Wat aardig van je, dank je wel!

afbeelding van orchidee

orchidee

maandag 07 dec 2015 - 22:28

Wat een prachtige foto's van de prinsessen. Ze zien er steeds zo leuk uit.
Ook op de site van het koninklijk huis staan heel mooie foto's. Daar valt het op dat het haar vrijwel altijd los is, maar prachtig recht geknipt. Erg leuk dat deze foto vrij gegeven is. Daar zou ik graag nog wel vaker meer van willen zien, ik vind ze namelijk leuker dan die fotomomenten, die zijn zo gemaakt.

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

maandag 07 dec 2015 - 22:01

Gefeliciteerd Amalia!!
Wow, wat lijkt Alexia op haar (mooie) moeder! Super leuke foto, echt een verassing.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 07 dec 2015 - 21:52

ik geloof dat ik een virus heb allemaal gekke tekens ed en bloggen lukt niet goed meer
ga eerst virusscanner aanzetten
morgen hoop ik de log verder af te maken
jammer was vol enthousiasme bezig en wist nog wel meer te schrijven
maar goed rest volgt

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?