Vers van de pers: Prins Harry en Meghan Markle zijn verloofd! Het paar zal in het voorjaar van 2018 trouwen, dus we kunnen ons opmaken voor een tijd vol verliefde blikken, een prinses in wording én mooie mode. Vanmiddag krijgen we het paar te zien rond de klok van drie uur. Ik hou jullie op de hoogte! 

15:00 uur We hebben beeld! 

Volgens verslaggever Emily Andrews komen 2 diamanten uit Meghans verlovingsring uit de juwelencollectie van wijlen prinses Diana en één uit Botswana. 

De witte mantel van Meghan komt van Line the Label, de jurk van Parosh. 


Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Jens

Jens

woensdag 29 nov 2017 - 13:39

You raise me up, is de zin die bij mij opkomt bij het zien van dit gesprek. Ze versterken elkaar, wat heerlijk om te zien!

afbeelding van Suzanne

Suzanne

dinsdag 28 nov 2017 - 18:15

Meghan is geen Grace Kelly. Amerikanen interesseren zich niet zo voor royalty. Ja even en dan hop weer verder. Meghan, zal geen actrice meer zijn, dat is klaar. Ze zal een nieuwe bezigheid moeten ontwikkelen, aan de hand van Harry en dan alleen. Gelukkig voor hen is Harry the spare, anders was er geen huwelijk geweest.

afbeelding van Margreet

Margreet

dinsdag 28 nov 2017 - 17:59

Kensington Palace meldt net dat ze in mei gaan trouwen, in de kapel van Windsor Castle.

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 28 nov 2017 - 09:41

Ik heb net een stuk van het interview gezien. Wat een warme vrouw zeg. Geen enkele poeha of wat. Ik gun het hem zó.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 28 nov 2017 - 07:57

Ik heb inmiddels ook het interview gezien, en ik vond haar erg goed overkomen! Very sweet! Ik hoop dat ze zichzelf niet tegenkomt uiteindelijk, want het zal een - denk ik niet goed te overziene - impact op haar leven hebben. Zeg maar 'dag' tegen de rest van je leven zoals je je dat ooit hebt voor kunnen stellen. Nieuw land, vrienden en vriendinnen weinig tot nooit meer zien, geen vrijheid meer, altijd alles onder een vergrootglas. Ik geef het je te doen. Het Britse koningshuis is daarbij ook nog van een andere gradatie dan bijvoorbeeld het Nederlandse...

Je kunt zeggen wat je wilt, maar het is natuurlijk best een historische stap voor het Britse koningshuis dat een Amerikaanse er in trouwt... Ik denk dat het ook wel iets van de dynamiek rond het koningshuis zal veranderen, want vanaf nu gaan de Amerikaanse media zich er natuurlijk ook op storten.

afbeelding van Sietske N.

Sietske N.

dinsdag 28 nov 2017 - 10:35

Vergeet Wallis Simpson niet. Zij was ook een Amerikaanse (en -net als Meghan- gescheiden) vrouw.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 28 nov 2017 - 10:52

Precies. En Wallis Simpson was dus nooit lid van het koninklijk huis. En zij trokken zich echt terug uit het publieke leven.

Bovendien was Meghan al een "bekendheid". Ik zie de tabloids al liggen in Amerika met de wekelijkse Meghan-updates!

afbeelding van Sietske N.

Sietske N.

dinsdag 28 nov 2017 - 11:27

Ze hebben zich niet direct na het huwelijk uit het publieke leven teruggetrokken.
In 1937 bezochten ze Duitsland en Hitler.
In de pers werd daar héél veel over geschreven en dat is haar reputatie zeker niet ten goede gekomen.
Daarnaast was Edward tijdens de oorlog gouverneur van de Bahama's; een publieke functie.
Pas na de oorlog zijn ze in Frankrijk meer teruggetrokken gaan leven (wel met de nodige party's als je dat zo leest, want ze was wel een luxe-poes :) ).

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 29 nov 2017 - 10:38

Maar Edward was geen koning meer toen hij met Wallis trouwde... En de tijden zijn echt veranderd met alle media-aandacht. Ik denk dat het best zwaar zal worden voor Meghan. Ze ogen erg verliefd, en daar ben ik heel blij om, maar ze zal niet meer kunnen zeggen wat ze wil en dat zal als een grote beperking voelen uiteindelijk (is mijn inschatting).

Overigens lijken ze me een geweldig paar, daar wil ik niet aan af doen! Ik hoorde dat Harry haar vrijdag al mee wil nemen op een werkbezoek -- wat leuk!!

afbeelding van Henny

Henny

maandag 27 nov 2017 - 20:22

Geweldig nieuws in deze donkere dagen voor Kerst. Ik kijk er echt naar uit om lekker voor de TV te zitten en te genieten van een royal huwelijk. Is weer zo lang geleden.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 28 nov 2017 - 11:10

yes ik ben er ook aan toe :)
En daarna duurt t heel erg lang weer.. . De (Noorse Deense Belgische en Spaanse ) generatie van Amalia laat ons zeker nog 15 jaar wachten. of zie ik een huwbare royal over t hoofd?

afbeelding van Sietske N.

Sietske N.

dinsdag 28 nov 2017 - 11:25

In Luxemburg wellicht?

afbeelding van JoJo

JoJo

dinsdag 28 nov 2017 - 11:31

Hebben jullie de foto's gezien van Alexandra samen met haar vader op staatsbezoek in Japan?
Wat een mooie dame! Heeft zij een vriend?

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 28 nov 2017 - 14:27

Ik meende dat Alexandra al een tijdje een relatie had, maar na even googelen kan ik zo 1-2-3 niets vinden.. Haar jongere broer Sebastien heeft (of had) overigens wel een relatie.

afbeelding van 29novmode

29novmode

maandag 27 nov 2017 - 18:52

Wat een leuk bericht op deze grijze, regen maandag. Een leuk paar. Wat heeft Harry een mooi blauw pak aan. De jas van Meghan vindt ik niet zo mooi vallen en de jurk die er onderuit komt vindt ik ook niet mooi staan. Ik hoop voor ze dat ze kinderen zullen krijgen. Harry is zo leuk met kinderen, hij zal een goede vader zijn.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 27 nov 2017 - 18:27

Wat een leuk stel samen. Super leuk een koninklijk huwelijk en een nieuw prinsje of prinsesje in aantocht bij William & Jate. Deze oppeppers kunnen de Britten goed gebruiken.
Prachtige ring!! Goede keuze.

afbeelding van Helena

Helena

maandag 27 nov 2017 - 17:46

Hoera mijn leukste prins is verloofd met de vrouw van zijn dromen. Ik gun het ze van harte.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

woensdag 29 nov 2017 - 15:06

Wat een leuke reactie :)

afbeelding van Doro

Doro

maandag 27 nov 2017 - 15:54

Wat een ontzettend leuk nieuws he!! Vind haar en hem zooo enig! Zij beeldschoon! Ik vind hem wel iets hebben van haar Suits-man Mike!
De jas en de schoenen vind ik afschuwelijk; jammer!
Las dat hij 2 jaar voor hun ontmoeting al eens tegen een vriend had gezegd dat Meghan ziijn droomvrouw is! Hoe dolgelukkig moet hij wel biet zijn haar nu te gaan trouwen! Heerlijk nieuws!

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

maandag 27 nov 2017 - 15:36

Ah, wat zijn ze lief samen :) <3 Ook hoe zij hem over de arm wrijft enzo. Oprecht gelukkig volgens mij, echt lieverds. Ben heel benieuwd naar het interview vanavond. Oh en ik moet ook wel beetje aan haar wennen, maar ik denk dat ze niet zo standaard gaat zijn als de rest van de familie. En WAUW DIE JAS :) :) :) :)

afbeelding van JoJo

JoJo

maandag 27 nov 2017 - 15:47

Nou he! Vind hem wel schattig hoe onzeker hij was, met z'n hand tussen z'n jasje :)
En die jas.. zullen we haar mailen of wij 'm mogen hebben? ;-)

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

maandag 27 nov 2017 - 15:57

Jaaa, superlief :-) Vind ze goed passen samen. Ik had trouwens het handje nog niet gezien, maar wel dat hij een beetje verlegen was <3 :) :)
Hahaha, ja precies, hij is echt ontzettend mooi. Als we door de berichtenstroom kunnen komen.. ;-) Ik vrees het ergste
Ik ben trouwens eens benieuwd of ze zich nog omkleedt voor de broadcasting vanavond of dat ze het groene jurkje aanhoudt.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 27 nov 2017 - 17:46

ik denk dat ze vanavond wat anders aan heeft omdat t al is opgenomen

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

dinsdag 28 nov 2017 - 18:28

Ze had tijdens het interview wel een groen jurkje aan, was dat nou dezelfde?

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 29 nov 2017 - 12:50

Ik denk toch dat het interview op dezelfde dag is opgenomen want hij heeft ook dezelfde kleding aan. Dus dezelfde jurk. Maar het zal niet live zijn uitgezonden. Dus of eerder die dag opgenomen of na het fotomoment om eventuele uitspraken er uit te knippen.
Het jurkje is van P.A.R.O.S.H. zie onder meer de site van WhatKateWore
Ik vind t een mooie kleur, mooie jurk...maar voor haar doen toch wat degelijk.... Maar met haar figuurtje kan ze alles dragen naar mijn idee en staat het altijd vlot.

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

vrijdag 01 dec 2017 - 01:01

Ja dat denk ik ook Siobhan! Denk niet dat ze het risico willen lopen met de nog ietwat 'onervaren' Meghan. Zie het trouwens ook wel ietsjes terug in het interview zelf, omdat zij gewoon een heel open persoon is. Ik hoop van harte dat zij dat een beetje behoudt in het stijve keurslijf van het Britse koningshuis. Ik vind het ook mooi, vooral de jas en de lippenstift, maar inderdaad wat jij zegt: ietwat degelijk voor Meghans persoonlijkheid. Denk ook eerlijk gezegd dat ze er moeilijk onderuit komt, omdat deze foto's nog jarenlang het internet over zullen zwerven. Net zoals die van de komende bruiloft, officiële evenementen en dat soort mijlpalen. De blote jurkjes zijn in ieder geval verleden tijd ;-)

afbeelding van JoJo

JoJo

maandag 27 nov 2017 - 15:21

Een witte mantel, met iets zwarts eronder.
Moet wel een beetje aan Meghan wennen :)
Het zwaaien doet ze al als een echte prinses :)

Edit: het is een groene jurk ;-)

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

maandag 27 nov 2017 - 14:55

Ik las net op deze site dat ze dus een broadcasting geven, hopelijk wordt hier dan ook live gestreamd vanavond! Het komt dus op de BBC. Als je die zender in je pakket hebt kan je het ook gewoon op tv volgen! http://www.bbc.com/news/live/uk-42116319

afbeelding van JoJo

JoJo

maandag 27 nov 2017 - 13:23

Yeah!!! Super leuk nieuws op deze grijze maandag!!!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

maandag 27 nov 2017 - 13:55

Leuk zeg! Josine hoopt vanavond een log over de kleding van Meghan te schrijven. Wij zijn nu al fan van haar ;). En persoonlijk ben ik heel erg benieuwd hoe ze zich gaat ontwikkelen qua kledingstijl. Ik vermoed anders dan Catherine. Zou ze ook altijd (meestal) rokken/jurken tot over de knie gaan dragen? Het schijnt dat de Queen dat wil. Ik ben zo benieuwd!

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

maandag 27 nov 2017 - 14:59

The World of Royals, ik denk het wel! In de afgelopen tijd is haar kledingstijl ook veranderd naar veel netter gezien foto's die ik online heb gespot, eerst heel blote jurkjes/broeken, en nu toch wel regelmatig nette broeken (wel met gaten erin, dat dan wel weer) en nette jurkjes. Die zijn dan wel haast tot over de knie!

afbeelding van orchidee

orchidee

maandag 27 nov 2017 - 15:43

Nette broeken, met gaten erin.
Daar moet ik toch echt om lachen.

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

maandag 27 nov 2017 - 15:45

Haha snap ik, dacht wel dat iemand erop zou reageren. Het zijn dus wel nette broeken vind ik, maarja dat is mijn mening.

afbeelding van gambetta

gambetta

maandag 27 nov 2017 - 12:18

Dit vind ik heel fijn voor Prins Harry (en ook voor zijn verloofde natuurlijk). maar wat gun ik hem een goed en stabiel
huwelijksleven na de toch wel heel moeilijke tijd die hij vanaf de dood van Prinses Diana heeft doorgemaakt.

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

maandag 27 nov 2017 - 12:17

Vanavond ook een interview op de Britse televisie

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

maandag 27 nov 2017 - 13:53

Leuk zeg! Ik hoop dat we t hier ook kunnen volgen ergens. Iemand een link?

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

maandag 27 nov 2017 - 14:24

Ja superleuk, ik ga er even naar zoeken!

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

maandag 27 nov 2017 - 15:13

Oh dankjewel! Vind dit nog beter want die link die ik net plaatste daar heb ik geen Flash Player voor momenteel :-( Ziet ze er leuk uit? Ga nu de link bekijken.

afbeelding van JoJo

JoJo

maandag 27 nov 2017 - 15:20

Ik vind dat ze er mooi uitziet! Alleen de schoenen.. Bibber!

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

maandag 27 nov 2017 - 15:44

Haha klopt ja!! Maar goed ze kan natuurlijk wel gelijk weer naar binnen ;-P Haha

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

maandag 27 nov 2017 - 18:57

Dank je wel JoJo!

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

maandag 27 nov 2017 - 12:05

Wat leuk! Ik vind haar ook een supertof mens. Siobhan, ik denk 4 uur NL tijd?

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?