Vandaag kiezen we een keer voor een logje over Prins Constantijn! Gisteren opende de Prins de Provada vastgoedbeurs. Een opening is geen wekelijkse kost voor deze Prins, die we veel minder in de openbaarheid zien dan zijn vrouw, Prinses Laurentien. Prins Constantijn opende de beurs dan feitelijk ook niet omdat hij Prins is, maar vanuit zijn functie als Special Envoy voor StartupDelta2020. Daardoor is hij nauw betrokken bij bedrijfsinnovatie. 

Foto

Foto

Outfit Prins Constantijn:

Je zou verwachten dat Prins Constantijn op een dergelijke beurs zou verschijnen in een kostuum, een keurig overhemd en een stropdas. Nou, dat kostuum klopt nog wel. Hij droeg een donkerblauw kostuum, gecombineerd met een lichtblauw overhemd, dan wel weer met manchetknopen. En daarbij bleef het. Zou hij, net als zijn vader Prins Claus had, een hekel aan stopdassen hebben?

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Wat vinden jullie van de verschijning van Prins Constantijn bij deze gelegenheid? Passend of niet, zo zonder stropdas? En wat vinden jullie van zijn kledingkeuze in het algemeen? Goede pakken, juiste kleur/kwaliteit of kan het allemaal wel wat beter? Ik ben benieuwd naar jullie mening!

Foto´s ©Provada

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Royaltykids

Royaltykids

dinsdag 06 jun 2017 - 17:47

Wat leuk zo: aandacht aan prins Constantijn! En ik vind het er zonder stropdas er ook erg goed uit zien. Misschien zelfs nog wel beter, omdat dit geen echte officiële activiteit is en er bijna niemand daar een stropdas draagt. Bij officiële gelegenheden/plechtigheden hoort er m.i. echt wel een stropdas. Maar vergelijk het eens met Maxima, zij draagt officieel wel een hoed, maar voor VN-bezigheden niet. Terecht want daarbij doet ook niemand het. Sommige kledingstukken passen alleen maar bij bijzondere gelegenheden ;)

afbeelding van DEP

DEP

donderdag 01 jun 2017 - 22:40

Ik vind deze prins er met zijn lange slanke figuur heel gesoigneerd en vlot uitzien zo.

afbeelding van Suzanne

Suzanne

woensdag 31 mei 2017 - 22:58

Geen stropdas, dat ligt aan de gelegenheid. Persoonlijk ben ik voor een stropdas.

afbeelding van JoJo

JoJo

woensdag 31 mei 2017 - 22:19

In de zakenwereld worden strop dassen ook steeds minder hoor ;-) ik zie steeds minder mannen met das in mijn werk.
Als er moeilijke gesprekken zijn wordt een das soms gebruikt als power das, maar zeg nou zelf, dit is toch veel leuker?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 31 mei 2017 - 22:22

Het staat in ieder geval vlotter, dat vind ik ook.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 31 mei 2017 - 22:10

Ziet er strak uit!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 31 mei 2017 - 22:21

Eigenlijk denk ik heel eerlijk gezegd dat we hem te weinig zien om hem echt goed op kleding te kunnen beoordelen. Wat zien we hem nu? Jammer toch eigenlijk. Ik hoop toch echt dat we Constantijn en Laurentien in de toekomst gaan zien in de rol die Pieter en Margriet nu hebben. Ze hebben in ieder geval wel ruim de tijd gehad om een eigen carrière op te bouwen.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 31 mei 2017 - 20:07

He ja, grappig, dat was me nog niet eens opgevallen! Ik vind het hem leuk staan, zo zonder stropdas. Staat net iets vlotter. Zijn pak is wat mij betreft ook prima. Alleen zitten er wel een beetje kreukels in, maar vooruit ;). Constantijn krijgt over het algemeen erg weinig aandacht, hij is ook weinig in de openbaarheid, daarom leek het me leuk om een logje aan hem te besteden. Lijkt me een leuke ´vent´.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 31 mei 2017 - 16:55

Hij heeft zich gewoon aangepast aan zijn publiek! Geen van de mannen op het podium draagt een stropdas! Vast "not done" in een start-up :)

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?