Ik ben dol op officiele portretten en steeds als er weer nieuwe foto's worden vrijgegeven in Zweden, Denemarken of Noorwegen, hoop ik dat onze koning en koningin zich binnenkort weer eens laten fotograferen in vol ornaat. Tot die tijd stel ik mij tevreden met de foto's uit buitenland, zoals deze schitterende foto's van Mette Marit en haar schoonmoeder Sonja. Door de subtiele make-up hebben de foto's iets feeërieks en de juwelen en prachtige avondjurk maken het plaatje helemaal af. Helaas heb ik de ontwerper van de japon na veel speuren nog niet kunnen vinden. Heeft een van jullie misschien een idee?

De jurk die Mette Marit hier draagt past goed bij haar stijl. De Noorse prinses is dol op laagjes, pasteltinten en avondjurken met mouwen. Qua juwelen heeft ze niet zoveel keuze als Máxima, maar met deze parure van diamanten en amethist kan ze gelukkig veel verschillende kleuren dragen. 

Close up van de make-up. 

Foto's: 

Noorse hof 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 15 apr 2015 - 12:56

Ik heb altijd begrepen dat Sonja juist niet zo bescheiden is..........
De Noorse bevolking vond/vind haar juist het tegenovergestelde van bescheiden......!!!

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 15 apr 2015 - 12:45

De jurk van Sonja vind ik vreselijk. Die van Mette-Marit is mooi. Ze zier er vaak afschuwelijk uit met van die hoog gesloten jurken met korte mouwen, zo onflatteus! Maar dit is een goede keuze met die lage vierkante halslijn. Lijken me twee aardige bescheiden dames overigens.

afbeelding van Magda

Magda

dinsdag 14 apr 2015 - 11:15

Nog even een reactie over koningin Sonja. Heeft zij nu een face-lift gehad? Ik dacht dat zij altijd veel grotere ogen had. Misschien heb je een foto van vroeger , Josine? Met name , voor ons links, het ene oog is wel erg spleet-achtig. Of verbeeld ik het mij?

afbeelding van Kate

Kate

dinsdag 14 apr 2015 - 09:18

Ja dat dacht ik ook ,de japonnen met linten zijn al druk genoeg ,prima achtergrond wat mij betreft .

afbeelding van Kate

Kate

dinsdag 14 apr 2015 - 09:10

Eigenlijk ben ik nooit zo gecharmeerd van MM en haar uitstraling ..
Maar dit plaatje is werkelijk prachtig !
Perfect .

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 14 apr 2015 - 08:46

Leuk zo'n fotoserie, wel jammer van de saaie grijze achtergrond. In een ruimte in het paleis of de tuin vind ik altijd nog leuker (nog meer Disney :)) Ik vind de jurk van Sonja juist wel mooi, beetje Downton Abbey achtig, en tint staat haar heel mooi. Mette Marit prachtige make up en haar, heel zachte uitstraling. Kleur van haar japon ook geweldig. Ik vind alleen de stijl van de mouwtjes niet zo bij de rest passen.

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 13 apr 2015 - 17:21

Wat is Mette Marit prachtig gekleed, deze kleur staat haar geweldig , een koninklijke verschijning, de jurk van Koningin Sonja is niet mijn smaak, ik heb haar wel in mooiere creatie,s gezien.
Make-up van Mette Marit heel mooi gedaan, ook het kapsel staat haar prachtig, vooral met dit diadeem.
Koningin Sonja heeft volgens mij wel iets aan haar gezicht laten doen.......... beetje onnatuurlijk uitdrukking !!!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 13 apr 2015 - 14:48

Oeps. Had een foto dubbel geplaatst. Snel maar even vervangen :)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 13 apr 2015 - 13:59

Mooi portret maar over de outfit van koningin Sonja kan ik niet enthousiast zijn. Aardige jurk van Mette Marit. Lijkt wel een Valentino ontwerp.

afbeelding van Magda

Magda

maandag 13 apr 2015 - 12:49

Ik vind het leuk dat er foto's zijn waar de beide dames samen op staan in officiële kleding. Grappig dat wij dat hier nooit zo hebben gedaan.
De jurk van Sonja heeft teveel ruches en vind ik voor een vrouw van haar leeftijd teveel van het goede. Te pompeus. De jurk van Mette-Marit is aardig, maar beslist geen wow-effect. Ik heb haar zelden in een jurk gezien, waarvan je nu zegt: oooh wat mooi. Ze kleedt zich altijd wel heel rustig en terughoudend, als ik het zo mag zeggen. Verder zien de beide dames er mooi, verzorgd uit. Ook de juwelen zijn prachtig en ,gelukkig, geen overdaad.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?