Er zijn drie officiele foto's vrij gegeven van Prins Harry en Meghan Markle. De foto's zijn eerder deze week genomen bij Frogmore House, Windsor. Het paar hoopt op 19 mei in het huwelijk te treden. Het is bekend dat Meghan met kerst mee zal gaan naar de Queen, in tegenstelling tot Catherine, die als verloofde nog niet mee ging.

 

 


Op de 1e foto draagt Meghan een witte trui, op de 2e krijgen we alvast een indruk hoe Meghan er uit ziet als ze in het lang gekleed gaat! Ik wil Meghan met tiara zien (maar dan zal ik echt nog even moeten wachten)!

Wat vinden jullie van deze foto's?

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 23 dec 2017 - 23:25

Heel leuk maar... Harry lijkt wel 10 haar ouder. Waar is zijn kwajongensachtige uitstraling! Opeens een brave huismanuitstraling. Hij is wel completely smitten en gelijk heeft ie met deze mooie dame. Maar eerst trouwen op de voetbaldatum en dan deze fotos waar de glam van af spat.. hoop dat hij wel Very British blijft en zich niet veel laat meevoeren door deze amerikaanse dame! Begrijp me goed ik vind haar heel leuk maar ik vind haar wel erg overheersend en zeeeeeer eevaren!

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

vrijdag 22 dec 2017 - 17:56

Ohhh wat vind ik dit tof!!! Zoooo niet-stijf en niet-formeel. Ik vind het fantastisch dat het lijkt alsof ze het Britse koningshuis keurslijf aan hun laars lappen. De foto's zijn prachtig, vooral die close-up! Wat een lief koppel :) Kate & William, move up, ben nu echt echt echt Harry & Meghan fan!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 22 dec 2017 - 17:26

ik vind t superleuk ....maar bij dit soort foto's moet ik wel denken dat ze een actrice is.
Het verlegen lachen/blozen zoals Diana deed en ook een beetje onzekerheid bij Kate zullen we bij haar niet snel zien.

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 22 dec 2017 - 09:50

Ik vind de jurk fantastisch: een gewaagde keuze voor een verlovingsfoto. Oh la la. Dit wordt een dame om te volgen; de couturiers zullen in de rij staan om deze frêle sexy durfal te kleden... (En die prijs... Manmanman... Harry weet waar hij aan begonnen is :) Hij was van de schrik wellicht zijn smoking vergeten; dat pak slaat inderdaad nergens op bij die jurk).

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 22 dec 2017 - 12:29

Hahaha van schrik :D

afbeelding van WA

WA

vrijdag 22 dec 2017 - 08:41

De eerste foto ontzettend leuk.
Een leuke en wat afwijkende manier van poseren. Maar wel verrassend. Vooral dat Harry's jas ook om haar heen is geslagen maakt het tot een intieme foto.
De andere 2 foto's vind ik gewoon missers. De jurk ronduit lelijk.
En de kleding lijkt niet op elkaar afgestemd.
En dat Harry zó serieus kijkt op foto 2 past gewoon niet zo bij hem.

afbeelding van Marja

Marja

donderdag 21 dec 2017 - 22:18

Ik vind vooral de eerste foto heel mooi.
Maar de jurk vind ik ronduit lelijk en het past gewoon niet bij elkaar. Zij staat daar in vol ornaat, en hij staat daar in semi casual.
Ik vind vooral de rok van de japon niet mooi. Een kortere wijde rok was mooier geweest voor de gelegenheid.

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 21 dec 2017 - 22:01

Ik lees net dat de jurk van Meghan speciaal voor haar gemaakt is door Ralph&Russo en 75.000 dollar heeft gekost....

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 22 dec 2017 - 15:09

Voor 75.000 dollar kun je heel veel goede doelen ondersteunen. Daar zetten koningshuizen zich toch voor in?

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

vrijdag 22 dec 2017 - 16:26

Hij is met eigen geld betaald, dus dan heb ik er geen problemen mee. Máxima's couture-jurken van Valentino zijn echt niet goedkoper.

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 22 dec 2017 - 17:52

Wat is eigen geld Josine ?(Ik heb het nu over Maxima)
Bedoel je de onkostenvergoeding (naast haar salaris) die Maxima van de belastingbetalers krijgt? Om nog maar eens even op mijn stokpaardje terug te komen: als je met dat geld peperdure jurken wilt kopen, zorg dan dat het jurken van Nederlandse ontwerpers zijn. Dan zet je je land op de kaart en dan blijft het geld binnen de Nederlandse economie.

afbeelding van 29novmode

29novmode

donderdag 21 dec 2017 - 21:27

Ik vindt de eerste zwart/wit foto het mooist. Intiem je kunt zien dat ze gek op elkaar zijn. De kleurenfoto vindt ik heel mooi genomen, maar ik vindt de avondjurk niet zo passen bij het blauwe pak van Harry. De laatste foto vindt ik leuk omdat het een spontaan moment is.

afbeelding van Suzanne

Suzanne

donderdag 21 dec 2017 - 20:10

Laat ik dan maar even de knuppel in het hoenderhok gooien, ik vind het allemaal te gemaakt. Te gelikt. Het spijt mij. Ik zou graag willen zien, wat jullie zien, maar ik zie het niet. Teveel Hollywood. Nu heb ik in Londen, navraag gedaan, was daar een weekendje, wat ze van Meghan vonden en de Britten waren enthousiast. Dus het ligt allemaal aan mij.

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 22 dec 2017 - 15:08

Koningshuizen zijn een soort van theater toch? Alle royals spelen meer of minder toneel. Want wij (het gepeupel) willen ons lekker aan hen vergapen. Meghan doet prima mee.

afbeelding van Suzanne

Suzanne

vrijdag 22 dec 2017 - 23:57

Dat ben ik niet met je eens. Vroeger was het meer theater, nu proberen koningshuizen meer bij de mensen te staan. Dat waardeer ik. Maar om hun waardigheid te bewaren ja moet er een sausje overeen, dat ze niet echt naast het volk staan. Als ik de foto's zie, zie ik de actrice die precies weet hoe ze haar aanstaande moet vasthouden. Het zijn dezelfde poses als in de serie Suits. Het is niet meer natural. Nogmaals het spijt mij. Het is voor mij te gemaakt

afbeelding van Suzanne

Suzanne

vrijdag 22 dec 2017 - 23:57

Dat ben ik niet met je eens. Vroeger was het meer theater, nu proberen koningshuizen meer bij de mensen te staan. Dat waardeer ik. Maar om hun waardigheid te bewaren ja moet er een sausje overeen, dat ze niet echt naast het volk staan. Als ik de foto's zie, zie ik de actrice die precies weet hoe ze haar aanstaande moet vasthouden. Het zijn dezelfde poses als in de serie Suits. Het is niet meer natural. Nogmaals het spijt mij. Het is voor mij te gemaakt

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

vrijdag 22 dec 2017 - 16:25

Ik moet gelijk aan aflevering 4 van The Crown denken.

afbeelding van Suzanne

Suzanne

vrijdag 22 dec 2017 - 23:50

Seizoen 1 of 2 Josine

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 21 dec 2017 - 20:59

Suzanne, ik deel je mening. Ik vind het ook niet zo fantastisch. Een mooi koppel, maar het komt op mij ook allemaal te nep over. Jammer, want ik vind Harry net zo'n spontane en leuke prins.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 21 dec 2017 - 20:47

Dat geeft toch niet? We mogen toch allemaal een eigen mening hebben, dus blij dat iemand een andere mening hier ook met een gerust hart durft te uiten.

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 21 dec 2017 - 18:57

Die onderste foto, love it!!! Bij de middelste foto vind ik haar jurk iets te glamorous bij het blauwe kostuum van Harry. Maar in zwart wit valt dat helemaal weg. Ik voorzie veel mooi modenieuws uit de UK..........

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

donderdag 21 dec 2017 - 20:16

Bij de kleurenfoto's had hij een mooie zwarte smoking moeten dragen... Zeker nu de foto's rond de feestdagen zijn vrijgegeven, had dat best gekund. Of zij een eenvoudigere outfit, maar ik zie liever wat glitter en glamour. Zeker bij dit stel. Voor klassiek en voorspelbaar hebben we William en Kate.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 21 dec 2017 - 16:47

De tweede en laatste foto vind ik super. Maar wat betreft de close-up foto vond ik die van William en Catherine meer geslaagd. Zoooo lief zoals William haar vasthoudt. Ik snap dat Meghan haar ring wil laten zitten, maar ik vind de hand echt onnatuurlijk zitten op de eerste foto.

Nu zullen mensen wel weer beginnen te klagen over hoe duur de jurk van Meghan was...
http://www.dailymail.co.uk/news/article-5201959/New-Prince-Harry-Meghan-...

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 21 dec 2017 - 16:37

WAUW wat een geweldige foto’s. De liefde spat er vanaf. En wat draagt Meghan een prachtige jurk!!!

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

donderdag 21 dec 2017 - 16:08

Wat een geweldige foto's!!! Leukste wat ik tijden heb gezien :) Heerlijk ook dat ze zulke intieme foto's vrij geven en dat ze zo'n spannende jurk aanheeft, love it!

afbeelding van Merel123

Merel123

donderdag 21 dec 2017 - 15:29

Mooie foto’s, mooi koppel.
Jammer dat Diana dit niet mee mag maken.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

donderdag 21 dec 2017 - 16:08

ja, heel verdrietig, ook voor Harry

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 21 dec 2017 - 15:19

Inmiddels is er een 3e foto vrij gegeven! Prachtig!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 21 dec 2017 - 14:34

Wow, wat vind ik dit toch een prachtig koppel! Mooie outfit draagt Meghan op de 2e foto. En de 1e foto is gewoon lief!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?