Deze week zijn er 3 nieuwe foto's vrij gegeven van Prins Lorenz en Prinses Astrid. Dit in verband met de 60e verjaardag van Prins Lorenz.

Prinses Astrid draagt een witte jurk met halve mouwen. Daarbij draagt ze een zwarte roos als accessoire en zwarte schoenen, die deels doorzichtig zijn.

Ik ben vooral heel benieuwd naar de ontwerper van haar jurk. Ze draagt nogal eens kleding van Chanel, maar ik heb deze jurk nog niet kunnen vinden. Iemand een idee?

Foto's ©Koninklijk Paleis

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 17 dec 2015 - 13:31

Astrid is zeker geen stijlicoon, maar ik waardeer haar grote inzet voor goede doelen wel. Ik zie haar 100x liever dan Laurent :P

afbeelding van Kuifje

Kuifje

donderdag 17 dec 2015 - 18:06

Daar ben ik het volkomen mee eens. Laurent is een arrogante blaaskaak die de monarchie veel schade berokkent. Hij begrijpt niet dat hij voor zijn dotatie iets moet presteren. Maar dat heeft hij allicht van zijn ouders.

afbeelding van Marja

Marja

donderdag 17 dec 2015 - 13:19

Hier kan me niets aan bekoren, wat een ijskoude uitstraling, alleen de 2e foto heeft nog wat vrolijkheid van Lorenz. Deze foto's had ik toch niet naar buiten laten brengen.

afbeelding van Kuifje

Kuifje

donderdag 17 dec 2015 - 10:32

Ik begrijp niet wat de bedoeling van die eerste foto is. Als dat spontaneïteit moet uitstralen, dan zijn we dus werkelijk in de sfeer van het Belgisch Hof beland. De jurk vind ik te kort, à partir d'un certain âge (en zeker à partir d'un âge certain) on cache les genoux zeggen de Fransen. En die zwarte roos leidt de aandacht af. Astrid heeft ook altijd een blik alsof ze al de miserie van de wereld op haar schouders draagt.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 17 dec 2015 - 00:28

Ik vind Astrid erg sympathiek. ..maar gevoel voor kleding heeft ze helaas niet.
Deze jurk staat best nog aardig.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 16 dec 2015 - 22:24

Ik vermoed dat Astrids jurk van Natan is.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 18 dec 2015 - 08:48

Toch geen Natan. Hij leek nogal veel op een jurk uit de huidige collectie, maar de persmedewerkster geeft aan dat het geen Natan is.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 16 dec 2015 - 19:28

Het kan me allemaal niet bekoren, wat een stijve foto's, je zou feestelijker foto's verwachten.ter gelegenheid van de 60e verjaardag van Prins Lorenz

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 16 dec 2015 - 13:59

Ik denk dat de jurk wel heel mooi is, maar idd lijkt het te wijd. De jurk iets langer en getailleerder zou vlotter zijn. De zwarte corsage had ik op een andere plek opgespeld. Vreemde plaats nu. De schoenen vind ik niet mooi met dat plastic. Mooie zwarte of creme pumps en het plaatje is af. De tweede foto echt heel leuk.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 16 dec 2015 - 13:46

De middelste foto vind ik echt mooi, op de andere foto's staan ze inderdaad niet heel geweldig op. Wel leuk om weer eens nieuwe foto's van Astrid en Lorenz en haar man te zien. En eh... ik klink vast heel ontevreden, maar ik had het best heel leuk gevonden als de kinderen er ook bij opgestaan hadden. Maar ja, die blijven denk ik liever uit de schijnwerpers.

Astrids jurk vind ik haar echt mooi staan! Plastic aan schoenen hoeft van mij ook niet, vind ik persoonlijk geen gezicht. De zwarte roos zit op een wat vreemde plek, maar het totaalplaatje vind ik mooi.

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 16 dec 2015 - 13:32

OW ,ik vind de jurk wel heel mooi .
Het is een los vallend model ,op dit moment zie je dat meer in jurken .
Dat het niet zo tekenend is vind ik voor haar leeftijd prima .
De bloem op zich wel grappig ,even wat anders zo ,de schoenen vind ik niet zo mooi ,houd niet van "plastic"
Op de eerste foto kijkt ze niet zo vrolijk ,maar de andere foto's vind ik erg mooi!

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 16 dec 2015 - 12:42

Zouden er nu echt geen leukere foto,s bij hebben gezeten?
Eerste foto absoluut niet mooi,.
Jurkje is te groot, roos zit op vreemde plek, (doet nu een beetje aan een microfoontje denken) en schoenen niet mooi, als het jurkje iets sluiker was geweest en een paar centimeters langer had ik het mooier gevonden.

Maar het lijkt me wel een goed stel, en dat vind ik al leuk om te zien!!!

afbeelding van Gerdien

Gerdien

woensdag 16 dec 2015 - 12:39

Oei nee, ik weet niet zo goed wat ik er niet mooi aan vind, maar in de eerste oogopslag vind ik het totaal geen succes, of het nou komt door die zwarte bloem onder haar kin?? Of de kleur is te flets....

Lekker vaag, maar waar het euvel zit kan ik moeilijk aanwijzen.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 16 dec 2015 - 12:33

De jurk is op zich heel mooi, maar de roos zou ik hebben weggelaten. Ik denk dat het de bedoeling is om de schoenen te laten matchen met de rest van de outfit, vandaar de zwarte roos? De schoenen zijn wel mooi, maar nog mooier zouden nude kleurige schoenen zijn.
Het jurkje oogt wat te ruim. Zowel op de schouders als in de taille.

afbeelding van fanuitalmere

fanuitalmere

woensdag 16 dec 2015 - 11:55

Onbegrijpelijk dat ze sowieso de eerste foto hebben vrijgegeven voor publicatie. Je mag uitgaan dat er tientallen foto's gemaakt worden, dat dit dan de drie mooiste zijn....... Jurkje lijkt aan de wijde kant en die bloem in het midden, slaat wat mij betreft nergens op.

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 16 dec 2015 - 10:59

Ik vind het jurkje te wijd en te kort. De zwarte roos bovenin had ik weggelaten en met roomkleurige pumps was het geheel best leuk geweest. De jurk oogt nu een beetje flodderig.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 16 dec 2015 - 10:53

Ik vind dit nou niet de meest charmante foto's. Het feestgevoel ontbreekt. Mooie klassieke outfit, Natan?

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 16 dec 2015 - 10:51

het kleed van prinses Astrid vind ik wel mooi een beetje klassiek en tijdloos wat haar goed staat
heel dikwijls is ze wat oudbollig gekleed of als het iets eigentijdser is is het gewoonlijk te extravagant en daarom vind ik het nu mooi bij de 60ste verjaardag van haar man

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?