Volgende week zijn Prinses Margriet en Prof. mr. Pieter van Vollenhoven maar liefst 50 jaar getrouwd. In verband met dit prachtige huwelijksjubileum zal er volgende week een log verschijnen over de bruidsjapon van Prinses Margriet.

Vandaag gaf de RVD een prachtige foto vrij van Pieter en Margriet, gemaakt door fotograaf Anko Stoffels op 12 december 2016. Prinses Margriet draagt een zwarte pantalon en kanten top, gecombineerd met een paars jasje. Het paar straalt!

Foto ©RVD, Anko Stoffels

Overigens verklapte het echtpaar tijdens een interview met Royalty dat ze in verband met hun 50-jarige huwelijksjubileum een privefeest geven. Daarnaast gaan ze later op cruise naar het Caribisch gebied, samen met hun kinderen en kleinkinderen. En, omdat ze beiden in Leiden gestudeerd hebben, organiseren ze in maart een symposium op de Universiteit van Leiden. Het symposium zal gaan over onderwerpen die hen verbinden.

Wat vinden jullie van deze foto en van de outfit van Prinses Margriet (en natuurlijk van Pieter)?

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Magda

Magda

zaterdag 07 jan 2017 - 11:50

Prachtige foto van een heel sympathiek paar.

afbeelding van orchidee

orchidee

zaterdag 07 jan 2017 - 11:22

Een prachtige fot van een prachtig paar. Alleen jammer van die oranje pochet.

afbeelding van elise1

elise1

zaterdag 07 jan 2017 - 11:02

Mooi stel!

afbeelding van Trixedo

Trixedo

vrijdag 06 jan 2017 - 23:07

Een superprachtige foto van een héél sympathiek paar !!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 06 jan 2017 - 21:46

Leuk hoor, al die interviews met Pieter en Margriet! Hebben jullie de filmpjes ook gezien, die ik in een andere log geplaatst heb? Geluidsopnames van Pieter en Margriet die op hun 12,5 jarig huwelijk zingen voor de gasten ;). Erg leuk!

https://www.youtube.com/watch?v=Sz5yQ-hCzRI
https://www.youtube.com/watch?v=dgugS2-xKwE

Er is er ook nog 1 dat ze samen met Beatrix en Claus zingen, de Loo-show:
https://www.youtube.com/watch?v=frN5kKBIz9U

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 06 jan 2017 - 21:39

Wat een prachtige foto is dit! Vooral omdat het paar zo straalt! Stiekem hoop ik dat er ook nog een gezins-/familiefoto wordt vrij gegeven! Wie weet, het zou erg leuk zijn!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?