Groothertog Henri en Groothertogin Maria Teresa, Erfgroothertog Guillaume en Erfgroothertogin Stéphanie, prins Félix en prinses Claire, Prins Louis (die apart aankwam) Prinses Tessy, Prinses Alexandra en Prins Sébastien waren vanochtend aanwezig bij de officiële ceremonie in de Salle de Concerts Grande Duchesse Joséphine-Charlotte in de Philharmonie Luxemburg. Groothertog Henri hield een toespraak. 

Een geëmotioneerde premier krijgt een zakdoekje aangereikte door Groothertogin Maria Teresa. De premier is ontroerd door de prijs die postuum werd uitgereikt aan een aangereden politiefunctionaris. De echtgenoot en een dochtertje van de overleden vrouw namen de prijs in ontvangst, terwijl Groothertogin Maria Teresa buiten haar bloemen kreeg overhandigd door het andere dochtertje van de politie agente. Na de uitreiking nam de premier plaats en kreeg hij het te kwaad.

Groothertogin Maria Teresa droeg een camelkleurige jurk of rok met een bijpassend jasje met zwarte accenten.

Erfgroothertogin Stephanie droeg een donkerblauw jurkje met een donkerblauwe mantel van jacquard stof. Deze combineerde ze met een lichtgrijze clutch en lichtgrijze pumps. 

Prinses Claire droeg een lichtblauwe jurk. Haar kapsel was kunstig opgestoken.

Prinses Tessy droeg een paars/blauw jurkje met een jasje met roezelkraag. Haar jurk komt me bekend voor, volgens mij heeft ze deze eerder gedragen.

Prinses Alexandra droeg een felgroene jurk met een witte mantel.

screenshots livestream ©RTL.lu

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van orchidee

orchidee

donderdag 25 jun 2015 - 21:24

TWOR, heel hartelijk dank.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 26 jun 2015 - 22:21

Graag gedaan!

afbeelding van Mary

Mary

woensdag 24 jun 2015 - 16:31

Deze blazer kan Tessy beter de eerste 40 jaar weer in de kast laten.
De anderen zien er prima uit.
Het jurkje wat Stephanie draagt lijkt erg op die Tessy ´s avonds draagt.
En Guillaime mag wat mij betreft zijn baard eraf laten halen.
Bij sommige mannen, zoals zijn broer en Carl Philip, kan het... maar hij wordt er een ouwe kerel van (vind ik).

afbeelding van Lizette

Lizette

woensdag 24 jun 2015 - 11:52

De betreffende vrouw is een politiefunctionaris in functie die is doodgereden door een dronken automobilist, haar dochter gaf de bloemen bij aankomst van de koninklijke gasten.

afbeelding van Luana

Luana

woensdag 24 jun 2015 - 10:51

Stéphanie en Claire vind ik er beiden erg mooi uitzien, en wat zijn de kapsels van beide dames kunstig opgestoken! Het jasje van Tessy vind ik erg ouwelijk en de combinatie van de groene jurk met witte mantel van Alexandra vind ik ook niet geslaagd.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?