Meer info over de kleding van Erfgroothertogin Stephanie tijdens de Nationale Feestdag!

De lichtblauwe jurk die Erfgroothertogin Stephanie droeg tijdens de balkonscene en het bezoek aan Esch-zur-Alzette op de avond voor Nationale Feestdag, is van Natan! Ook haar pumps en clutch met slangenprint zijn van Natan. 

De jurk van Natan droeg ze aan het begin van deze maand ook tijdens het bezoek aan Reykjavik, waar ze samen met Erfgroothertog Guillaume was. De cremekleurige mantel droeg ze eerder in oktober 2014 in Azie.

Irene tipte mij dat de gele jurk van Erfgroothertogin Stephanie van Paule Ka is! Hartelijk dank Irene! 

De jurk is ook verkrijgbaar in zwart en fuchsia, en is nu in de uitverkoop voor E 474,- (voorheen E 790,-).

Overigens had Erfgroothertogin Stephanie op 19 juni een activiteit in Walferdange. Ze droeg daar een lichtroze rok of jurk, met een kort wit jasje van Natan!

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Merel123

Merel123

zondag 28 jun 2015 - 06:39

Wat staat de gele jurk Stéphanie goed. Maakt haar een stuk vlotter.

afbeelding van jeannine

jeannine

zaterdag 27 jun 2015 - 20:17

helemaal eens met jou annekeM dit gele jurkje staat haar goed

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 27 jun 2015 - 08:36

Prachtige kleding voor Stéphanie. Vooral het gele jurkje vind ik erg leuk. Staat haar een stuk pittiger en jeugdiger dan haar normale kleding. Maar wat een lag make -up... Dat mag wel wat minder wat mij betreft.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?